Pôvodná ponuka už bohužiaľ vypršala. Prezrite si jej detaily.

Jedinečný kurz korčuľovania pre deti aj dospelých

4,3 / 5 Jumping Joe Bratislava - Nové Mesto  (mapa)

Spýtajte sa nás na čokoľvek k ponuke

Často sa pýtate

Ako uplatniť
Benefity
Andrea

Dobry den,
v pripade, ze nemam latkove korcule, ako maju profesionalny krasokorculiari, ale mam len take umelohmotne, vadi to? Da sa korculovat aj s takymi?

Jumping Joe

Dobry den,
da sa korculovat aj s klipsnovymi (umelohmotnymi) korculami, ale je to urcite obtiaznejsie a menej vhodne ako korcule klasicke – kozene. Avsak na zaciatok si myslim, ze postacia aj tie Vase:-) Pripadne, ak zistite, ze sa chcete korculovaniu venovat castejsie, tak Jumping Joe ponuka pre svojich kurzistov aj predaj profesionalnych korcul.

Eni

Dobry den!
kupila som si 2 vouchery, pre mna aj pre moju kamaratku, samozrejme chceme ist spolu, kde to mam vyznacit?

Jumping Joe

Dobrý večer,
túto informáciu treba uviesť do objednávky, ktorú si treba vyplniť na stránke Jumping Joe.

Jana

Dobry den, zaujimalo by ma ci bude skupina dospelych rozdelena do nejakych urovni resp. aka uroven korculovania sa ocakava. Dakujem

Jumping Joe

Dobrý večer,
na ľade sú dospelý ale aj deti výkonostne rozdelení podľa zdatnosti daného účastníka. Jumping Joe je škola korčuľovania, ktorá Vás naučí korčuľovať. Neočakávame žiadnu úroveň korčuľovania. :-)

Blanka

Dobrý deň,
je možné absolvovať kurz systémom prvú hodinu cez jeden víkend a druhú o týždeň?

Zlavomat.sk

Dobrý deň Blanka.
Voucher sa dá využiť iba cez jeden víkend, bohužiaľ sa to nedá rozdeliť.

Pekný deň

Katka

Zdravim, mam este jednu otazku.


Ako to mam urobit, ked by som chcela kupit 2 kupony pre syna a 2 kupony pre mna, tzn. 2× 2 vikendove hodiny. Uvadzate, ze 1 osoba moze vyuzit len 1 kupon, ale ze mozem kupit dalsie pre rodinu. Tzn. ze 2 kupony mam kupit ja pre mna a syna a dalsie 2 kupony ma kupit manzel pre mna a syna? Totiz obavam sa, ze po 2 × 45 min. sa prave zacnem pustat mantinelu a efekt sa nedostavi;-) 


Pekny den
Zlavomat.sk

Dobrý deň Katka. Bohužiaľ takto to nie je možné. Jedna osoba môže využiť iba jeden kupón. Aj keď si vy zakúpite jeden a manžel Vám zakúpi jeden, nebude Vám ten druhý akceptovaný.
Mrzí ma to

Katka

Dobry den,


moj 4r syn sice uz raz na korculiach stal, ale moc sa nerozbehol – sam vobec nie – a s tatinom ho to stale tahalo na zadok. V predchadzajucich prispevkoch ste spominali stabilitu – znamena to stabilitu v akom takom pohybe alebo na koberci, prip. aj na lade ked iba stoji? 


Ja by som to tiez rada skusila – ale som drevo – ani na kolieskovych korculiach neviem korculovat. Moze tam prist aj dospely ako uplny zaciatocnik? 


Ako potom prebiehaju kurzy – predpokladam, ze deti a dospeli su samostatne skupiny. Moze takyto kurz prebiehat sucasne. Je nutne alebo dobre, aby som tam isla najprv so synom a potom sama? 


Dakujem.
Zlavomat.sk

Dobrý deň Katka. Ak Vás syn s obutými korčuľami prejde po koberci pár krokov má dobrú stabilitu na kurz.
Môžete prísť pokojne aj so synom v rovnakom čase. Ľadová plocha sa rozdeľuje na detskú časť a dospelácku.
Nebojte sa naučia aj Vás korčuľovať:)
Pekný deň

Zuzana

Dobry den, ako presne prebiehaju hodiny – su skupinove/indi­vidualne? Su vyhradene nejake terminy v ramci vikendov?

Zlavomat.sk

Dobrý deň Zuzana. Hodiny sú skupinové. Cez víkendy sa jazdí v sobotu ráno a v nedeľu poobede. Je to ale premenlivé nakoľko sa to prispôsobuje hokeju:)
Pekný deň

Majo

Dobry den. Naucite ma brzdit na korculiach aj ked uz mam 34 rokov? ;-)))

Zlavomat.sk

Dobrý deň Majo. Ak budete chcieť naučia Vás nie len brzdiť ale aj skákať:)

Pekný deň

Jaroslav Pěnička

požičiavate aj korčule?

Zlavomat.sk

Dobrý deň Jaroslav. Požičiavanie korčuli je v riešení, ale zatiaľ tá možnosť nie je:(

Alena

Dobry den, ja by som sa chcela spytat od akeho veku mozem dat dieta na korcule. Mam 2 rocnu dcerku, tak neviem ci to uz vyskusat alebo nie. Dakujem

Zlavomat.sk

Dobrý deň Alena.
V takomto nízkom veku je to na Vás. Keďže dieťa nemá ešte vyvinuté kosti, skôr chrupavky. Možno by som s tým ešte počkala. Môžete skúsiť jeho stabilitu, ak ho postavíte na korčule a prejde s nimi na chodníku prípadne inom povrchu je to v poriadku. Ak nie tak je ešte malé. V prípade otázok neváhajte kontaktovať priamo Jumping Joe, o.z.. Zodpovedia Vám odbornejšie Vaše otázky a budú vedieť poradiť: 0948 44 60 18. Pekný deň

jana

dobry den, chcela som sa opytat, ci je kurz vhodny aj pre 3 a pol rocne dieta. zatial sme boli na korculiach 2×, mali sme aj instruktorku, co bola k dispozicii pre vsetkych, vysvetlila, co ma robit, celkom jej to islo a uz skusa aj sama, len neviem, ci to uz nie je pre deticky, ktore uz aspon trosku vedia same, ci je to aj pre uplnych zaciatocnikov.

dakujem

Zlavomat.sk

Dobrý deň Jana. Ak Vaše dieťa dokáže na korčuliach stáť udrží stabilitu tak samozrejme kurz môže absolvovať:)
Pekný deń

Otázky k tejto ponuke sú už uzavreté. Ak nám chcete poskytnúť spätnú väzbu, prosím kontaktujte nás.

Hore