Vyhrávajú vám v žalúdku muzikanti? Spojte sily s troma mušketiermi a zažeňte ich znamenitým pokrmom.
Radi objavujete nové jedlá v netradičných kombináciách a okrem skvelého jedla vyžadujete aj niečo navyše? V spolupráci reštauráciou Traja Mušketieri sme si pre vás pripravili originálne menu vymyslené špeciálne pre túto akciu.
Trojchodové menu Grilovaný filet morského vlka
Trojchodové menu Grilovaná bravčová panenka na Blue d´Auvergne omáčke
Menu 1: Grilovaný filet morského vlka
Predjedlo: chrumkavá bageta s cottage cheesom, červenou cibuľkou a plátkom údeného lososa (50 g)
Hlavné jedlo: grilovaný filet morského vlka (180 g) uložený na chorizo – tvarohových tagliatelle
Dezert: citrusové mousse na brusnicovom zrkadle (120 g)
Toto svieže, no sýte menu sa radí medzi ľahšie. Veľmi vhodné je pre dámy alebo pre každého, kto nerád odchádza s pocitom tiaže v žalúdku.
Menu 2: Grilovaná bravčová panenka na Blue d´Auvergne omáčke
Predjedlo: grilovaný ovčí syr obalený v slaninke, listový šalát prelievaný paradajkovým chilli dresingom (70 g)
Hlavné jedlo: grilovaná bravčová panenka (180 g) na Blue d´Auvergne syrovej omáčke a zemiakové gnocchi (ňoky) ako príloha
Dezert: šúľance s makom a domáce jablčné chutney (150 g)
Veľmi sýte menu, ideálne pre pánov a všetkých, ktorí si radi pochutnajú na šťavnatom mäsku a od jedla vyžadujú silný pocit plnosti.
Preneste sa na chvíľu do sveta troch mušketierov. Posedenie v reštaurácii Traja mušketieri zariadenej v duchu francúzskeho vidieka z čias neskorého stredoveku a začiatku novoveku vytvorí z obyčajného hodovania, kompletný zážitok s vlastným príbehom. Príjemná obsluha v dobových kostýmoch navodí dokonalú atmosféru zašlých mušketierskych čias.
Hneď po tom, čo vám prinesú jedlo, vám na krk uviažu tradičný podbradník, tak ako si to vyžadovala vtedajšia etiketa. Jedlo i nápoje sa podávajú na kameninových tanieroch a pohároch, stoly sú vyzdobené železnými svietnikmi. Všetko dokonalé ladí, nalaďte sa aj vy na skvelú atmosféru a vynikajúce jedlo znamenitých chutí.
Menu je zostavené s citom pre ladné kombinácie na základe dlhoročných skúseností v gastronomickom svete.