Pôvodná ponuka už bohužiaľ vypršala. Prezrite si jej detaily.

Pobyt pre dve osoby v Hoteli Inturprag*** Praha

3,6 / 5 Hotel Inturprag*** Praha - Česko (mapa)

Spýtajte sa nás na čokoľvek k ponuke

Často sa pýtate

Ako uplatniť
Benefity
Kristína Šimurková

Do kedy platí voucher?

Zlavomat.sk

Kristína voucher má platnosť do 20. 12. 2013.

Janka Liptajová

Dobrý deň,
je možné objednať si izbu so samostatným sociálnym zariadením , keďže spoločné s cudzími ľuďmi v jednej bunke mi nevyhovuje ?

Michaela Linhartová

Dobrý den, pokud ve Vámi zvoleném termínu jsou pokoje s vlastním soc zařízením volné, možné to samozřejmě je (prosím zmiňte při rezervaci, že máte zájem jen o tento typ pokoje). S pozdravem Inturprag***

Marek

Dobrý deň, ak si zakúpim voucher na akciu na vami ponúkaný výlet do Prahy, mám čas si určiť termín do konca roku 2013 alebo si musím určiť termín už pri zakúpení voucheru? Zaujala ma vaša ponuka, ale chceli by sme ísť s priateľkou až niekedy v lete a ešte nemáme dohodnutý termín. Ďakujem

Zlavomat.sk

Pekný deň Marek.
Platnosť kupónu je do 20. 12. 2013 takže letné termíny sú k dispozícií avšak je najlepšie si termín rezervovať čo najskôr po zakúpení kupónu nakoľko sa môžu termíny veľmi rýchlo vyčerpať a na storno máte nárok 7 dní od obdržania kupónu.

Alexandra

Dobrý deň, chcela by som sa spýtať, keď si zakúpim zľavový kupón, do kedy ho môžem využiť…do Prahy sa chystáme 24.05–26.05.2013, keď si zakúpim kupón dnes, bude mi platiť aj v máji??? :)

Zlavomat.sk

Pekný deň Alexandra. Kupón má platnosť až do 20. 12. 2013. Pred jeho zakúpením si prosím zistite voľnosť tohto termínu na:
tel.č.: (+420) 226 208 053,
mobil: (+420) 775 565 563,
tel./fax: (+420) 284 687 213,
e-mail: rezervace@hotelinturprag.com.
Pekný deň

Gabika

Dobry den budem prvy krat kupovat poukaz na ubytovanie tak neviem ako na to.
Ked budem zistobat ci maju volne izby v case ked tam chcem ist mam si rovno rezervovat izbu alebo mam dufat ze ostanu volne izby kym mi pride poukaz?

Zlavomat.sk

Pekný deň Gabika. Môžete si izbu skúsiť predrezervovať aj bez kupónu a následného nahlásenia kupónu – niekedy to je tak možné. Každopádne ak Vami vybraný termín už nebude voľný peniaze Vám na vyžiadanie vrátime naspäť. Ale ak zaplatíte kartou kupón máte hneď.
Pekný deň

Bohumila

Dobrý deň, na inom portáli je písané, že izby typu štandard majú spoločné sociálne zariadenie ( pre 2 izby), Vy to neuvádzate? Ďakujem

Hotel Inturprag***

Dobrý den,

celkový počet standartních pokojů je 19 (z toho 8 se společným soc.zařízením), zbylých 11 má koupelnu a WC vlastní. Převážně ubytováváme na těchto pokojích. V případě, že jsou tyto pokoje již obsazené, klienta upozorňujeme, že máme již jen ty „buňky“

ján

Dobrý deň!Prosím o presnú cenovú kalkuláciu pre 2 dospelé osoby a jedno 8 ročné dieťa bez prístelky na 3 noci s raňajkami. Ďakujem!

Hotel Inturprag***

Dobrý den,


cena za dítě je zmíněna již v příspěvku výše:



Zlavomat.sk pred 21 dňami


Dobrý deň Audrey. Doplatok za toto dieťa by bol 4€/noc aj s raňajkami.
Pekný deň 


celková ceny pro Vás (3noci) = 73EUR voucher + 12EUR za dítě = 85EUR
Palo

Dobry den.
Platnost konci za cca 6 hod. Ak teraz zaplatim prevodom a platba Vam nabehne az za dva dni, ako to bude s cenou ? Ostane taka ako teraz pred ukoncenim platnosti ponuky ?
dakujem.

Zlavomat.sk

Pekný deň Palo.
Áno zostane. Keď si už zadáte platbu bankovým prevodom a dostanete platobné údaje, pre Vás už nie je zostávajúci čas podstatný. Ten je podstatný pre tých ľudí, ktorí si ešte žiadnu platbu nezadali a ešte sa len rozhodujú či kliknú na položku kúpiť za. . .

VladimírP

Je pri hoteli parkovisko na osobné auta?
Platí sa za parkovanie?

Zlavomat.sk

Dobrý deň Vladimír.
Parkovisko je za poplatok: 100CZK/4€/noc.

alena

Dobrý deň, chcela by som sa spýtať či by bolo možné zaslať aj Darčekový poukaz poštou na adresu domov. Ďakujem :-)

Zlavomat.sk

Pekný deň Alena. Ak myslíte darčekový poukaz (kartičku s nabitým kreditom na nákup) tak nám stačí napísať Vašu adresu na email: zlavy@zlavomat.sk a poukaz Vám zašleme. Ak myslíte darčekový voucher na konkrétny pobyt tak môžeme urobiť výnimku a zaslať ho na adresu akú nám napíšete do emailu avšak neviem či nie je riziko to, že sa môže obálka stratiť a voucher si uplatní cudzia osoba.

OLEH

Dobrý deň! Chcel by som sa spýtať o možnosti zájazdu k Vám 30.03 až 31.03. Či je taká možnosť si rezervovať broň na tieto dátumy? Ďakujem

Zlavomat.sk

Pekný deň Oleh. Informácie Vám radi poskytnú na recepcii:
tel.č.: (+420) 226 208 053, Mobil: (+420) 775 565 563,
e-mail: rezervace@hotelinturprag.com.
Pekný deň

Janka

Prosím Vás, nie je to smiešne, aby sa v dnešnej dobe muselo doplácať za TV ? Prešli sem už množstvo hotelov a penziónov v ČR, z toho minimálne 12 v Prahe, ale s týmto sme sa naozaj nestretli !!!

Zlavomat.sk

Dobrý deň Janka. Ten poplatok nie je za samostatnú televíziu ale za izbu vyššej kategórie.

Pekný deň

Jana Kaločayová

Dobry den, na stranke som nenasla info, ci hotel ubytuje aj maleho „kabelkoveho“ psika. neviete mi to povedat za aku sumu, pripadne kde by to bolo uvedene??

dik pekne
 Jana

Zlavomat.sk (Ingrid Petríková)

Dobrý deň Jana. V hoteli zvieratká vítané nie sú, takže v tomto prípade ani malý kabelkový psík.

Pekný deň prajem :)

Mário Šiandor

Rád by som bol keby ste aj odpisovali kedže tá zľava není večná . Ďakujem

Zlavomat.sk (Ingrid Petríková)

Dobrý deň Mário, kontaktovala som partnera a bolo mi povedané, že vám otázku zodpovie, ale keďže sa tak nestalo, budem ho ešte raz telefonicky kontaktovať (prípadne môžete aj vy zavolať na recepciu hotela a vypýtať si informácie priamo) a pokúsim sa čo najskôr zodpovedať.

Pekný deň zatiaľ :)

Elisabeth von Bernburg

Dobry den, chcela som si rezervovat pobyt, ale na uvedene telefonne cisla sa neda dovolat. Kde je problem?

Zlavomat.sk (Ingrid Petríková)

Dobrý deň Elisabeht, ja som sa práve dovolala, takže musíte skúšať :)

Pekný deň prajem

Mário

Dobrý deň , chcel by som sa spýtať . Chcel by som ubytovanie pre 5 dospelých osôb a chcem sa spýtať že či by mi stačili 2 vouchery a plus jednu prístelku alebo musím kúpiť 3 vouchery ? A ešte že či tento poukaz môžem využiť aj v apríli alebo neskor ,nie hneď teraz ? A keby to chcem stornovať čo by stalo storno ? A z parkovaním je to ako ? To 4€ na jedno vozidlo po cely čas pobytu , alebo na deň ? Ďakujem veľmi pekne za skorú odpoveď
S pozdravom Šiandor

Zlavomat.sk (Ingrid Petríková)

Dobrý deň Mário, môžete to spraviť aj tak že kúpite 2 vouchery plus jednu prístelku, alebo 3 vouchery, je to na vás :) Poukaz nemusíte využiť hneď teraz, môžete aj v apríli. Na storno máte právo zo zákona do 7 dní a neplatí sa za to nič. Parkovanie 4 eurá je na jednu noc.

Pekný deň prajem :)

una

Tak aka je cena za ubytovanie dietata nad 2 r. (podla ponuky – 50% od cennika hotela)?

Na stranke hotla su len ceny za izbu za den. Tak za detia doplacat 50% ceny za izbu za 2 dni (do 16 macrca to bude 55 eur, dialsie vyssie)? Ci niejak rozumniejsie?

Zlavomat.sk (Ingrid Petríková)

Dobrý deň Una, presne ako hovoríte, zo sumy ktorá je uvedená pri danom termíne odrátate zľavu 50%.

Pekný deň prajem :)

Zdenka Slivková

Dobrý deň, chcem sa opýtať ohľadne ubytovania pre 2 deti+2 dospelí na 2 noci s raňajkami. deti: 9-ročné, 15-ročné. Je možné zakúpiť si dva kupóny na jeden pobyt, jeden kupon by bol pre jedného rodiča+dieťa, druhý tiež rodič+dieťa na jeden termín? Ďakujem

Zlavomat.sk (Mária Čulenová)

Dobrý deň Zdenka,
áno, je možné zakúpiť aj dva vouchery na jeden pobyt. Pred zakúpením voucherov odporúčam overiť dostupnosť hotela vo Vami vybranom termíne.
Prajem Vám pekný deň.

j

dobrý deň,
je možné kúpiť pobyt len pre mňa s dieťaťom? môžem si kúpiť aj dva poukazy a tým si predĺžiť pobyt v Prahe?dokedy je možné si ho uplatniť, lebo rada by išla v lete na pobyt? dakujem

Zlavomat.sk

Dobrý deň,
aj v prípade, že chcete ísť len Vy s dieťaťom, je potrebné zakúpiť voucher, ktorý je v ponuke, čiže pre 2 osoby. Môžete si zakúpiť aj viac voucherov a predĺžiť si tak pobyt. Ich platnosť je do 20.12.2013, takže na pobyt v lete ich môžete použiť. Prajem príjemný deň.

Otázky k tejto ponuke sú už uzavreté. Ak nám chcete poskytnúť spätnú väzbu, prosím kontaktujte nás.

Hore