Pôvodná ponuka už bohužiaľ vypršala. Prezrite si jej detaily.

Profesionálne fotografovanie

Spýtajte sa nás na čokoľvek k ponuke

Často sa pýtate

Ako uplatniť
Benefity
Jana Erosova

Dobry den,


vztahuje sa tato zlava aj na fotenie celej rodinky /rodicia s 2 detmi vo veku 3 roky a 2 mesiace/?
dakujem 



Milan Maršalka

Dobry den Janka,

samozrejme, rodinna fotografia sa Vam da nafotit.

Andrea

Chcem sa opýtať či robíte aj väčšie fotky ktoré by som mohla darovať.

Milan Maršalka

Dobrý deň Andrea,

neviem presne, čo tým myslíte. Skúsim odpovedať nasledovne.
Klient dostane všetky náhľadové fotografie, z ktorých si vyberie finálne zábery na úpravu.
Klient dostane fotografie vo veľkosti 800px, 2000px a fotografie v nafotografovanom rozlíšení cca 5000px. Ak by ste mali záujem aj tlač fotografií, viem Vám požadované foto aj vytlačiť vo formáte A3 ( tlač pri 5000px ) v cene 5,– € za kus. Papier sa dá vybrať matný, lesklý, prípadne na papieri pripomínajúcom výkres ale má umeleckú štruktúru. Menšie zábery Vám spravia v akomkoľvek fotolabe.

Milan Maršalka

Rád by som touto cestou upozornil na negatívne hodnotenie môjho predchádzajúceho akciového fotenia jedným zákazníkom, ktorý nevyužil podmienky akcie naplno a napísal o mne negatívnu kritiku a uviedol, že fotografie sú nepoužiteľné. Čo nie je pravda. Zákazník dostal dostatočné množstvo fotografií na výber, z ktorých si mal vybrať určitý počet fotografií, ktoré mu mali byť upravené a zaslané v kvalitnejšom rozlíšení, čo neurobil. Do dnešného dňa od neho nemám odpoveď, ktoré fotografie by chcel mať upravené. Snažil som sa situáciu riešiť, výsledkom ktorej je to, že nemám fotografie na úpravu a negatívna kritika napísaná týmto klientom je stále umiestnená na portáli Zľavomat, takže ju ani po mojej snahe riešiť situáciu doteraz klient neupravil ani neodstránil, čím poškodzuje moje dobré meno a nepravdivo zavádza ku kvalite mojich služieb.

Milan Maršalka

Milí priatelia


Všetkým záujemcom o fotografovanie ďakujem. Ak Vám náhodou nedvíham telefón, tak mám stretnutie s klientom, alebo fotografujem. Tiež by som rád prípadných záujemcov poprosil o zasielanie otázok a prípadného objednávania sa na fotenia na email fotograf@milanmarsalka.sk 


Ďakujem. :)
Simona

Dobrý deň, chcela by som sa opýtať či na jeden kupón sa môže ísť fotografovať pár,alebo sa ráta jeden kupón na jednu osobu.

Zlavomat.sk (Ingrid Petríková)

Dobrý deň Simona.
Stačí vám jeden kupón aj keď sa idete fotografovať ako pár :)

Pekný deň

Natalia

Dobry den, chcela by som sa informovat kde sa atelier nachadza, ci je v centre alebo nejakej okrajovej stvrti.

Milan

Dobrý deň,
fotoštúdio sa nachádza v Bratislave, v časti Vlčie hrdlo pri Slovnafte. To ako štúdio vyzerá sa môžete pozrieť na webstránke www.skolafotografie.sk

Lýdia

Chcem sa informovať, či je fotografovanie možné aj cez vikend alebo len v pracovné dni?

Milan

Dobrý deň,
fotografovanie je možné aj cez víkend, ale odporúčam skôr fotografovanie cez týždeň. Je to ale na dohode, preto aj časť komunikácie prebieha e-mailom, kde si termíny vzájomne potvrdíme a dohodneme ďalšie podrobnosti k fotografovaniu.

Otázky k tejto ponuke sú už uzavreté. Ak nám chcete poskytnúť spätnú väzbu, prosím kontaktujte nás.

Hore