Pôvodná ponuka už bohužiaľ vypršala. Prezrite si jej detaily.

20 eur za pár DIOPTRICKÝCH skiel. Ostrý zrak so štýlom a úžasnou zľavou až 80%! Pár dioptrických jednoohniskových stenčených skiel s ANTIREFLEXNOU úpravou, tvrdením a hydrofóbnou úpravou.

Spýtajte sa nás na čokoľvek k ponuke

Často sa pýtate

Ako objednať tovar
Judit Csaplarova

Dobry den,
mam niekolko otazok.
1. zlava sa stahuje iba na slnecne dioptricke skla, alebo aj na normalne skla?
2. da sa vybrat aj ram za 9,90?
3. Za brusenie -ako to citam – sa prirata 12 eur za 1 sklo, alebo za 2 skla?
4. ake dalsie priplatky su priratane pri priprave celych okuliarov?
Dakujem
S pozdravom Judit

Optika Siloe

Dobrý deň,
zľava sa vzťahuje na dioptrické sklá aj bez farby. Dá sa vybrať rám aj za 9,90 €. Zábrus stojí 12 € za celé okuliare a neplatíte žiadne iné doplatky, iba v prípade, že si vyberiete vyššie stenšenie, ako ste si kúpou kupónu zaplatili.
Ďakujeme.

Katerina

Hezky den, zajimalo by mne, zde existuji ramy Tag Heuer (TH), do kterych se daji pouzit skla nabizena ve sleve? Pokud ne, bude mozne skla pouzit do nejakeho jineho ramu a slevu 51 % pouzit na TH? A jako posledni – ktera z vasich pobocek mi ramy TH nabidne? Dekuji predem za vsechny odpovedi.

Optika Siloe

Dobrý deň,
Tag Heuer máme na optikách v Auparku, Avione a v Eurovei. Ponuku máme len slnečných rámov, do ktorých sa sklá ponúkané v zľave nedajú zabrúsiť. Momentálne máme 51% zľavu na TH aj bez kupónu.
Ďakujeme.

Silvia Piknová

Dobrý deň, chcem sa spýtať, vzťahuje sa zľava na sklá tohoto typu: mám predpis na okuliare na čítanie (sférické dioptrie pravé oko do blízka 

  • 2,25 a ľavé oko do blízka +5,0 cylinder =0,75 os 30 stupňov

a na počítač pravé oko +1,25, ľavé oko +4,0, cylinder = 0,75 os 30 stupňov
Jeden rám mám a jeden by som si chcela dokúpiť. V Zakúpením 2 ks kupónov dostanem vami ponúkanú zľavu na sklá a jeden rám???Prosí o odpoveď v časovom rozsahu aby som si stihla zakúpiť ešte kupóny v prípade, že sa zľqava na mňa vzťahuje. Ďakujem
Zlavomat.sk

Dobrý deň Silvia,
zľava sa dá uplatniť aj na cylindrické sklá.
1 kupón platí na 1 pár skiel a 1 rám so zľavou 51%. Rám si vyberiete priamo v predajni.
Pekný deň a príjemný nákup.

Janka

Dobry den,
vo stvrtok som vam poslala peniaze a do dnes-streda nemam voucher,preco?

Zlavomat.sk

Dobrý deň Janka,
voucher vám mal byť automaticky poslaný. Keďže ho nemáte, pošlem vám ho na e-mail.
Ďakujeme za trpezlivosť.

Mgr.Katka

Dobrý deň Chcela by som sa informovať na možnosť vyšetrenia zraku v Košiciach, ktoré dni lekár vyšetruje a v akom časovom rozmedzí. Vopred Vám ďakujem

Optika Siloe

Dobrý deň,
lekár v Auparku Košice vyšetruje každý deň, od pondelka do soboty od 16,00,–19,00 h.
Môžete sa objednať na tel. čísle 055/321 33 01.
Tešíme sa na Vašu návštevu.

Lubka

Dobry den.Ja by som sa chcela opytat na moznost vysetrenia zraku v prevadzkach Tesco Kamenne namestie a Shopping Palce.A ktorá predajna je v Ba najvacsia,teda s najvacsim vyberov ramov .Kedy je v tychto prevadzkach ocny lekar…najlepsie v popoludnajsich hodinach ,Dakujem

Optika Siloe

Dobrý deň.
Lekár vyšetruje v Tescu na Kamennom námestí , v pondelok, streda, štvrtok a piatok od 15,30 –19,30, objednať alebo informovať sa môžete na tel. čísle
02/ 52 63 54 45.
V Shopping Palace na Zlatých Pieskoch je v najbližšom termíne lekárka 11.4. a 13.4. od 16,00–19,00, ostatné termíny sa dozviete na tel.čísle 02 /49 24 42 66.
Obidve prevádzky majú veľký výber. Tešíme sa na Vašu návštevu.

Katka

Dobrý, ja by som sa chcela informovať ohľadom vysokých cilintrov –6,5 bez dioptrii. Aj na to sa vzťahuje zľava? Alebo by som musela doplatiť ?

Optika Siloe

Dobrý deň,
kupón sa vzťahuje na výšku cylindrov -/+ 2, v ostatných prípadoch si zákazník dopláca určitú čiastku. Výšku doplatku sa dozvie v optike, pretože si má možnosť vybrať z rôznych úprav, stenšení.
Ďakujeme.

Beáta Csákyová

Dobrý deň,
chcela by som sa opýtať či sa dá zľava využiť aj pri kúpe dioptrických skiel do slnečného rámu ,aby bola stála farba hnedá 85% ,nie také sklá ktoré len reagujú na prechod z miestnosti na slnko ako heliovary. Ďakujem.

Optika Siloe

Dobrý deň,
v ponuke skiel máme aj farebné sklá, ktoré nereagujú na slnko, ale majú stálu farbu.
Dúfam, že si z našej ponuky vyberiete.
Ďakujeme.

Maria

Dobry den,
dnes somsi chcela uplatnit zlavu pri kupe dioptrickych okuliarov a opticka mi okrem ramov uctovala aj „zabrusenie“ v hodnote cca 10 EUR. Nikde nepisete este o dodatocnom poplatku nutnom platit pri kupe. Ak bol tento polatok uctovany neporavnene, upozornite prosim pracovnikov. Ak bol uctovany opravnene, je ferove na to vopred upozornit. Ako je to prosim s poplatkom? Dakujem.

Optika Siloe

Dobrý deň,
poplatok za zábrus je správny, účtujeme ho v hodnote
12 eur pri každom zábruse.
Ďakujeme.

Nikoleta

Chcela by som sa spytat že ked viem jake potrebujem dioptriu staci to povedat alebo je potrebne doniest odlekára papier?
Dakujem

Optika Siloe

Dobrý deň,
ak poznáte presne svoje dioptrie, lístok od lekára nie je potrebný.

slavka

dobrý deň, dá sa u Vás vyšetriť zrak , teda skontrolovať dioptrie a cylinder aj v sobotu 31.3.2012 a potom následne kúpiť okuliare a použiť zľavový kupón. Nie som z Bratislavy .Ďakujem

Optika Siloe

Dobrý deň,
31.3.2012 si môžete nechať vyšetriť zrak v prevádzkach Aupark, Avion a Eurovea v čase od 16:30 do 19:30. V prípade, že sa chcete objednať na konkrétny čas, môžete tak urobiť na telefónnych číslach optík: Avion – 02/434 224 73, Aupark – 02/634 541 69, Eurovea – 02/554 102 80.

Zuzana

Dobrý deň,
platí zľava aj na rámy, ktoré už majú v predajni zľavu?
Ďakujem.

Optika Siloe

Dobrý deň,
spolu s kupónom môžete využiť aj zľavu 51% na rám. Zľava sa netýka už zľavených rámov (za 9,90 Euro) a novej kolekcie Ray-Ban.

Magdaléna

Dobrý deň, rozumiem správne že k dispozícii je aj lekárske vyšetrenie?? Nemusím teda k svojmu očnému ak si nie som istá či sa mi zrak nezhoršil, ale vyšetrenie je možné v predajni? ďakujem

Optika Siloe

Dobrý deň,
áno, napíšte nám, v ktorom meste a v ktorej optike by ste chceli absolvovať vyšetrenie. My vám odpíšeme kedy a v ktorom čase lekár v danej optike vyšetruje.
Ďakujeme.

Dušan

Zaplatil som bankovým prevodom 20.-Eur,kedy môžem ísť do predajne po okuliare?Stačí mi doklad
o bankovom prevode?

Zlavomat.sk

Dobrý deň Dušan,
priamo v predajni uplatníte zľavu prostredníctvom kupónu, ktorý vám pošleme na e-mail. Podľa nášho systému vám už bol odoslaný.

Michal Jurko

Dobry den,
ako to je s moznostou kupy voucheru? Vcera vecer koncil cas, pocas ktoreho sa dal kupit, po polnoci nabehlo znova 48 hodin do nedele vecera. Bude sa cas znova predlzovat? Pretoze by som nechcel kupovat voucher pokial neviem, ze si v KE najdem okuliare, ake potrebujem, kedze na moju hlavu potrebujem nieco sirsie a to sa tazsie zhana.
Dakujem

Optika Siloe

Dobrý deň,
Voucher sa dá použiť do 30. Apríla. Dúfame, že si vyberiete.
Ďakujeme.

Andrea

Dobry den, chcela by som sa opytat, ci sa da kupon uplatnit aj na heliovarky a co znamena plastova sosovka s lomom 1,56? Dakujem velmi pekne.

Optika Siloe

Dobrý deň,
Áno, kupón sa dá uplatniť aj na zatmavujúce sklá, pričom index lomu 1,56 je cca 20% stenšenia oproti bežnému plastu.
Ďakujeme.

Peter

Dobrý deň. Chcem sa opýtať, čo v prípade, ak potrebujem „silnejšie“ šošovky…Nad 6 dioptrií…Šlo by to doplatiť? Ak áno, tak v akej výške?

Optika Siloe

Dobrý deň,
Áno, v prípade, že máte vyššiu dioptriu ako +/- 6, dá sa doplatiť. Výška doplatku závisí od výberu stenšenia šošovky.
Ďakujeme.

Beáta Csákyová

Dobrý deň,
chcela by som sa opýtať koľko sa pri kúpe slnečných dioptrických skiel dopláca.Vybrala som si rám na slnečné okuliare a nevedeli mi povedať či sa dá zľava na sklá uplatniť aj pri kúpe slnečného rámu.Ďakujem.

Optika Siloe

Dobrý deň,
Zľava sa dá uplatniť aj pri kúpe slnečného rámu. Z výslednej sumy Vami vybraných šošoviek Vám bude odrátaná hodnota kupónu, čiže 100 Euro.
Ďakujeme.

Dana

Dobry den prajem. Mozem si v predajni zakupit iba dane skla bez spoemnutych ramovm, alebo to chapem spravne, ze musim kupit aj ramy?

Zlavomat.sk

Dobrý deň Danka,
nákup dioptrického rámu vo vybranej predajni je podmienkou. Bez neho nie je možné uplatniť náš zľavový kupón na dioptrické sklá.
Pekný deň.

Zuzana Repková

Dobrý deň, chcem sa opýtať, ako je to s platením: pošlem vlastne 20 € na číslo účtu, ktoré mi príde a v optike si zaplatím potom už iba rám? Alebo ešte ďalších 20 € aj za sklá? Ďakujem.

Zlavomat.sk

Dobrý deň Zuzana,
zaplatíte cez nás za pár dioptrických skiel kartou on-line alebo bankovým prevodom sumu 20 € a priamo v predajni optiky Siloe uplatníte 51% zľavu na akýkoľvek rám.
Pekný deň.

Andrea

Dobrý, prečo mate v ako uplatniť zlavu: Po zakúpení kupónu uplatníte zľavu v jednej z predajní na Slovensku
a zároven:
Nákup dioptrického rámu vo ? vybranej ? predajni je podmienkou.
Tie rámy si nemožem kupiť v ktorej kolvek predajni? Zlavy platí na akýkolvek vhodný rám, alebo je len na vybrané rámy? dakujem

Zlavomat.sk

Dobrý deň Andrea,
nákup dioptrického rámu vo vybranej predajni – myslíme tým predajňu, ktorú si vyberiete (čiže ide o jednu – ktorúkoľvek – z predajní Optiky Siloe).
Zľava 51% platí na nákup akéhokoľvek dioptrického rámu.
Pekný deň.

Nora

Dobry den,vztahuje sa kupon aj na detske dioptricke ramy a skla? Zaujima ma aj odpoved na otazku ci je mozne kupon vyuzit na cylindricke odlahcene skla.dakujem.

Optika Siloe

Dobrý deň,
V ponuke máme aj detské okuliare a kupón môžete využiť aj na cylindrické sklá, ktoré máme v ponuke do výšky +/- 2 cylindre. V prípade, že má vyšší cylinder, dajú sa sklá objednať a prípadný rozdiel uhradíte v optike.
Ďakujeme.

Zuzana

Dobry den – je mozne pouzit kupon aj na skla, ktore maju len 0,5 dioptrie? Tiez sa chcem opytat, ci zlava 51% na nakup ramu sa vztahuje na celu ponuku, alebo len na vybrane ramy okuliarov.

Optika Siloe

Dobrý deň,
Dioptrické sklá máme v ponuke aj 0,5 dioptriou. Zľava sa vzťahuje na celú ponuku rámov, okrem nových modelov Ray Ban.
Ďakujeme.

Gabča

a v Žiline nieje vôbec vaša predajňa ???

Optika Siloe

Dobrý deň,
V Žiline nie je naša optika, najbližšiu máte v Čadci a Martine.
Ďakujeme.

Tanja

Dobry den. Spravne chapem, ze za 1 ks 20Eur kupon ziskam zlavu 80% na dioptrické sklá a k tomu 51% zľavu na dioptrické rámy ? A kedy bude otvorena predajna v Aupark Piestany? Dakujem.

Zlavomat.sk

Dobrý deň Tanja,
v cene 20 € je už zahrnutá 80% zľava, keďže ide o pár dioptrických stenčených jednoohniskových skiel s antireflexnou úpravou, tvrdením a hydrofóbnou úpravou pôvodne v hodnote 100 €. Ku kupónu získavate 51% zľavu na dioptrické rámy.
Pekný deň.

Marta

Chcela by som sa informovat, ci Vasu zlavu je mozne uplatnit aj pri cylindrických a pri slnecnych dioprických sklach

Optika Siloe

Dobrý deň,
Áno, zľava sa dá uplatniť aj na cylindrické sklá.
V prípade slnečných skiel by ste určitú čiastku doplatili na mieste v optike.

Otázky k tejto ponuke sú už uzavreté. Ak nám chcete poskytnúť spätnú väzbu, prosím kontaktujte nás.

Hore