Pôvodná ponuka už bohužiaľ vypršala. Prezrite si jej detaily.

79 eur za pobyt v Štiavnických vrchoch len 50 metrov od Vodného raja Vyhne. Komfortné ALMA apartmány až pre 7 osôb na dve noci so zľavou 50%!

Spýtajte sa nás na čokoľvek k ponuke

Často sa pýtate

Ako uplatniť
Benefity
ivet

dobrý den, chcem sa opýtať, či môzeme ísť aj ako 5-clenná rodina, a čo všetko je v tej cene zarátané. ci je tam aj samostatná kuchynka, v ktorej sa dá variť. dakujem za odpoved. s pozdravom ivet :-)

Zlavomat.sk

Dobrý deň Ivet,
samozrejme môžete ísť aj ako 5-členná rodina.
Jeden apartmán obsahuje samostatný vchod, kúpeľňu (WC, sprchovací kút, umyvadlo), kuchyňu, ktorá je kompletne vybavená (varič, mikrovlnka, konvica, príbory, taniere, hrnce, šálky, poháre), aby si hostia mohli pripraviť chutné jedlo, ktoré si môžu vychutnať v hale, kde je jedálenský stôl a sedenie na odpočinok s televízorom.
V jednom apartmáne na poschodí sú 2 izby 2+1 a 2+1 s balkónom, z ktorého je dokonalý výhľad na Vodný raj! K dispozícii je aj detská postieľka. Apartmán je vhodný pre 1 rodinu, alebo 2 menej početné rodiny. Kapacita jedného apartmánu 7 osôb.
Hostia majú k dispozícii aj altánok s ohniskom (otvoreným), možnosť grilovať a pripraviť si kotlíkový guláš originál v kotlíku. Každý apartmán má posedenie vonku pre oddych a vychutnávanie si krásneho prostredia.
Radi sme vám odpovedali. Prajeme pekný deň.

katka

dobry den :)))
mali by sme zaujem o tento pobyt, no je nas osem. co v takomto pripade????

Zlavomat.sk

Dobrý deň Katka,
bohužiaľ kapacita apartmánov je 7 osôb ako máme uvedené.
Ďakujeme za pochopenie.

Lenka Schmetterling Rumanová

su este volne terminy na Velku noc? vdaka

Zlavomat.sk

Dobrý deň Lenka,
ohľadom voľných termínov sa prosím informujte na čísle +421 905 259 122, keďže aktuálny stav voľných izieb sa môže meniť.
Ďakujeme.

Otázky k tejto ponuke sú už uzavreté. Ak nám chcete poskytnúť spätnú väzbu, prosím kontaktujte nás.

Hore