Pôvodná ponuka už bohužiaľ vypršala. Prezrite si jej detaily.

5,90 eur za perfektnú pleť vďaka mikrodermabrázii v salóne krásy Beauty & Lifestyle v Bratislave. Nájdite zázračný recept pre dokonalú, jasnú, zdravú a sviežu pokožku tváre so zľavou 60 %!

4,0 / 5 Beauty & lifestyle Bratislava  (mapa)

Spýtajte sa nás na čokoľvek k ponuke

Často sa pýtate

Ako objednať tovar
Zkisi

…prepacte :-) este jedna: mozem osetrenie absolvovat aj ked mam na tvary male,ale cerstve ranky,chrasticky od akne? Dakujem! Vsetko len to najlepsie :-)

beauty&lifestyle

Dobry den Zkisi,
v pripade, ze sa jedna o cerstve ranky je vhodne pockat kym sa zhoja a nasledne absolvovat mikrodermabraziu.
Prajeme prijemny zbytok vikendu
beauty&lifestyle

Zkisi

Pekny dnik. Moja otazocka :-) …ak mam velmi znicenu plet odporucate mi toto osetrenie absolvovat 1× do tyzdna? A este jedna ot.ako dlho trva osetrenie? Dakujem!

beauty&lifestyle

Dobry den Zkisi,


dakujeme za otazky.
Ak je Vasa plet citliva, alebo sucha odporucame dvojtyzdnove intervaly. V pripade normalnej az mastnej pleti, mozete chodit na osetrenie 1× tyzdenne. Samotna mikrodermabrazia trva cca 15 min. Pri prvej navsteve treba este pocitat cca 5 min pre osetrenim na zalozenie karty klienta. 


Prajeme prijemny den
beauty&lifestyle
rado

Este jedna vec,ako je to po mikrodermabrazii s pobytom na slnku? Je nutne sa mu uplne vyhybat? Dakujem 2 :)

beauty&lifestyle

Dobrý deň Rado,
ďakujeme za otázky.
Následná aplikácia mikrodermabrázie a LED terapie nie je kontraindikovaná.
Čo sa týka slniečka, odporúčame vyhnúť sa dlhšiemu pobytu na priamom slnku bezprostrostredne po mikrodermabrázií, tj. ten istý deň, nakoľko najvrchnejšia vrstva pleti bude po mikrodermabrázií mechanicky narušená a treba jej dopriať 24 hodín na regeneráciu.
Prajeme príjemný deň a radi Vás privítame v našom salóne.
beauty&lifestyle

rado

Dobry den. Zaujima ma ci je mozne mikrodermabraziu aplikovat sucastne s LED terapiou,popripade aku dobu medzi LED a mikroderm. treba dodrzat? Dakujem.

maYky

Ďakujem za obšírnu odpoveď, určite sa čoskoro vidíme :)
Pekný deň..

beauty&lifestyle

Rado sa stalo :) Tešíme sa na Vašu návštevu u nás.
Príjemný zbytok večera
beauty&lifestyle

maYky

Zdravim Vas,
chcel by som sa len opytat ci je mikrodermabrazia vhodna aj pre 22 rocneho chalana a kolko sedeni mi odporucate aby som vedel kolko kuponov si mam zakupit. (nemam nejaku extra aknoznu plet, obcas sa len objavi par vyrazok) + kolko stoji po tej 50% zlave hlbkove cistenie pleti popripade anti akne kura.
Dakujem

Zlavomat.sk

Dobrý deň,
áno mikrodermabrázia je vhodná aj pre vás. Odporúča sa 7 – 10 sedení ak sa chcete intenzívne starať o vašu pleť. Čiže by som odporúčala zakúpiť si 3 kupóny (maximálny počet na osobu). Hĺbkové čistenie stojí po zľave 17 €.
Radi sme vám odpovedali.
Pekný deň.

beauty&lifestyle

Dobry vecer MAyky,


radi by sme este doplnili, ze vysledok osetrenia uvidite okamzite uz po prvom osetreni, plet bude okamzite hladsia, sviezejsia a zdravsie vyzerajuca. Viac opakovani v kratsich intervaloch je vhodnych v pripade, ak chcete riesit pripadne nerovnosti pleti, ci jazvicky. Ak sa Vam jedna hlavne o udrzanie pleti v kondicii v takom pripade odporucame absolvovat mikrodermabraziu raz za mesiac, pripadne raz za 2 tyzdne. Anti oily osetrenie po zlave vychadza od 13 do 25,50 eur, podľa toho ktory balicek si vyberiete. Jednotlive balicky ANTI OILY osetrenia ako aj hlbkove cistenie (tiez rozdelene od najnizsieho balicka po najvyssi) najdete popisane tu http://www.beautylifestyle.sk/sk/starostlivost-o-plet


Prajeme prijemny vecer
beauty&lifestyle

Otázky k tejto ponuke sú už uzavreté. Ak nám chcete poskytnúť spätnú väzbu, prosím kontaktujte nás.

Hore