Pôvodná ponuka už bohužiaľ vypršala. Prezrite si jej detaily.

IPL odstránenie nežiaduceho ochlpenia

4,1 / 5 ZenSpa Košice  (mapa)

Spýtajte sa nás na čokoľvek k ponuke

Často sa pýtate

Ako uplatniť
Renuša

Dobrý deň, chcela by som sa opýtať v akom časovom intervale je potrebné opakovať epiláciu. Mám konkrétne záujem o hornú peru, prípadne líniu bikín, ale na Slovensko chodievam tak 3– 4 za rok. Práve teraz v máji prídem do Košíc na týždeň.

Zlavomat.sk

Renuška je to veľmi individuálne tak sa budeme pohybovať v teoretickej rovine. Na hornú peru je potrebných cca 5 – 6 sedení. Na líniu bikín sú potrebné 3 až 4 sedenia. To v akom časovom intervale je individuálne pretože záleží od farby chĺpka a tiež aj od jeho dĺžky do akej dorastie. Bývajú to cca 3 – 4 týždne.

Lýdia

Dobrý deň, chcela by som sa opýtať, či sú potrebné nejaké vstupné vyšetrenia pred prvým zákrokom, alebo pred ostatnými. A ešte jedna otázočka, je možná epilácia aj keď som navštevovala (rsp. navštevujem) solárium?
ďakujem vopred za odpoveď.

Zlavomat.sk

Pekný deň Lýdia. Vstupné vyšetrenia nie sú pred IPL epiláciou potrebné. Solárium môžete navštíviť cca 5 dní pred zákrokom a 5 dní po ňom.

Ivana Slezáková

Koľkokrát je potrebné opakovať zákrok? Alebo sú výsledky konečné už po prvom zákroku?

Zlavomat.sk

Pekné ráno pani Slezáková. Ono je to veľmi individuálne, každé telo reaguje inak. Ošetrenie je potrebné opakovať 3 až 6 x. Po ošetrení sa uvidí či sa rast chĺpkov spomaľuje a pomaly stráca.

Otázky k tejto ponuke sú už uzavreté. Ak nám chcete poskytnúť spätnú väzbu, prosím kontaktujte nás.

Hore