Pôvodná ponuka už bohužiaľ vypršala. Prezrite si jej detaily.

150 eur za luxusný 3-dňový pobyt – neobmedzený wellness+tenis pre DVOCH v 4* hoteli HUSÁRIK. Oslávte sviatky jari v čarovnom hoteli v krásnej prírode so zľavou 50% !

4,8 / 5 Hotel Husárik Kysuce (mapa)

Spýtajte sa nás na čokoľvek k ponuke

Často sa pýtate

Ako uplatniť
Príplatky
Benefity
Adka

Prosím Vás, tie večere (polpenzia) sú na výber z menu reštaurácie?

Zlavomat.sk

Dobrý deň,
polpenzie sú zostavované z menu reštaurácie. Hostia si vyberajú z dvoch druhov jedál.

Eva F.

dobrý deň.chcem sa opýtať,či je možný pobyt aj so psom.dakujem.

Zlavomat.sk

Dobrý deň prajem,
bohužiaľ psíkovia majú vstup do hotela zakázaný.
Radi sme vám odpovedali.

Petra

Dobry den, chcem sa spytat nasledovne otazky k pobytu za 150 EUR. Je mozne vyuzit kupon aj cez vikend? Akou formou su podavane vecer (svedske stoly, vyber z menu – kolko chodov a druhov)? Co znamena neobmedzeny vstup do relax centra (vsetko bazen, virivka, sauny)? Je mozne zabezpecit detsku postielku a za kolko? Bol by vobec a v akej vyske doplatok za stravu pre 1,5 rocne dieta?

Ján

Kupón je možné využiť aj cez víkend. Podávajú sa vždy dva druhy večerí z menu (polievka, hlavné jedlo, dezert), je na Vás, čo si vyberiete. Bezplatný vstup do relax centra sa vzťahuje na bazén a fitness centrum. Detskú postieľku je možne bezplatne zabezpečiť na izbu pre maximálnu spokojnosť zákazníka. Deti do 5 rokov majú pobyt zdarma.

Gabika

Dobry den, je mozne ist aj s detmi 8r a 10r.?
Aka by bola cena?
Dakujem

Ján

Deti od 5 do 10 rokov majú pobyt za 50% cenu z ceny dospelého.

Janka Balážová

Dobrý deň, chcem sa spýtať ohľadom veľkonočného pobytu ma 4 dni (3 noci), píšete, že deti do 5 rokov majú ubytovanie zdarma, je v tom aj strava? A tiež máte písaný výlet na bicykloch, máte k dispozícii aj bicykel so sedačkou pre deti do 4 rokov, príp. detský bicykel s pomocnými kolieskami? Je tento pobyt vhodný pre rodinu s deťmi? Je tam pre nich nejaký veľkonočný program? ĎAKUJEM za odpovede.

Ján

Áno, strava pre deti je automaticky zarátaná. Hostia majú možnosť požičať si bicykel u nás. Detská sedačka nie je. Pobyt je ideálny rodinný oddych, nakoľko sa hotel nachádza v horách v príjemnom prostredí. Program pre deti zatiaľ není, ale s možnosťami, ktoré máme sa určite nudiť nebudú.

Barbora

Oprava:


Ospravedlňujeme sa za mylnú informáciu, ale strava pre deti do 5 rokov je spoplatnená, zdarma majú len ubytovanie. Pán recepčný, ktorý Vás informoval je v našom hoteli nový, z toho dôvodu Vám nepodal korektné informácie. 


Ďakujeme za pochopenie!

Otázky k tejto ponuke sú už uzavreté. Ak nám chcete poskytnúť spätnú väzbu, prosím kontaktujte nás.

Hore