Pôvodná ponuka už bohužiaľ vypršala. Prezrite si jej detaily.

15,45 eur za 2×6 kusov mesačných kontaktných šošoviek TopVue. Doprajte svojim očiam šošovky „šité na mieru“ a užívajte si krásy sveta naplno so zľavou 50 %

Spýtajte sa nás na čokoľvek k ponuke

Často sa pýtate

Ako uplatniť
Petra Pethöová

Dobrý deň,
chcela som vložiť voucher a nefunguje, stále mi to vypisuje, že „Tento kód kupónu nie je platný“
Čo mám spraviť aby to fungovalo?
Za skorú odpoveď Vám ďakujem
S pozdravom

Zlavomat.sk

Dobrý deň Peťa,
všetko by už malo byť pri objednávaní v poriadku. Ak problém s uplatnením kupónu pretrváva, kontaktujte prosím info@sosovky-shop.sk s číslom vášho voucheru.
Ďakujeme.

Lucya Zelenská

Dobrý deň, chcem sa spýtať, či je v balíku i roztok. Prípadne, či sa dá rovno dokúpiť k týmto šošovkám.
Ďakujem, Lucia.

Zlavomat.sk

Dobrý deň Lucia,
roztok nie je zahrnutý v cene šošoviek. Môžete si vybrať zo širokej ponuky na stránke http://www.sosovky-shop.sk/prislusenstvo/roztoky.html a vybraný roztok dokúpiť.
Pekný deň.

Melinda

Este ma napadlo, ze ak by som ich teda vratila, vratia sa mi aj peniaze? Ak by bol neotvorený balík?

Zlavomat.sk

Dobrý deň,
áno pri vrátení šošoviek by ste dostali plnú sumu kupónu späť.

Melinda

Dobry den, chcela by som sa spytat, ze ak si teraz kupim tuto zlavu, ci bude mozne vratit neotvoreny balik, nakolko v lete pojdem na kontrolu a neviem, ci budem mat stale rovnake dioptrie… Pripadne ci by sa dali vymenit…

Dakujem

Zlavomat.sk

Dobrý deň Melinda,
vrátiť šošovky nie je problém. Dokonca i keď použijete z každého balenia jednu šošovku v prípade rozdielnych dioptrií, môžete tovar vrátiť späť. Čo sa týka výmeny, to už sa potom rieši s naším partnerom. Nemal by s tým byť však problém.

Zuzana

Dobry den,6.4.2012 som previedla z uctu sumu na Vami urceny ucet,no doteraz mi neprisiel voucher s kodom na zlavu.Prosim,mozete mi poradit,kde sa stala chyba?

Zlavomat.sk

Dobrý deň Zuzka,
evidujeme odoslanie platobného príkazu na náš účet. Platba k nám však zatiaľ neprišla. Ja možné, že z dôvodu sviatkov sa bankové prevody oneskoria. Prosím, počkajte ešte deň, dva a keď neobdržíte voucher, kontaktujte nás na zlavy@zlavomat.sk.
Ďakujeme.

Miky

Mám taký istý problém- kupón kúpený pred 2 dňami a stále mi hlási chybu: Tento kód kupónu nie je platný.

sosovky-shop.sk

kontaktujte info@sosovky-shop.sk s číslom voucheru

Katka

vyplatila som požadovanú sumu, dostala som voucher. pri zadaní na stránke eshopu mi vypíše "TENTO KÓD KUPÓNU NIE JE PLATNÝ). zadávam celé číslo, aj za pomlčkou. skúšala som aj bez pomlčky, rovnaká odpoveď.

sosovky-shop.sk

kontaktujte info@sosovky-shop.sk s číslom voucheru

Martin

Dobrý deň, kúpil som si voucher v nedeľu a stále nejde, písal som Vám aj email…ďakujem za odpoveď…

sosovky-shop.sk

kontaktujte info@sosovky-shop.sk s číslom voucheru

Lukáš Vaščák

dobry den chcem sa opytat potreboval by som sosovky ktore maju cylinder daju sa aj take uplatnit na tuto zlavu ci su to len klasicke sosovky bez cylindra dakujem

sosovky-shop.sk

nie, su to len klasicke sosovky bez cylindra

LENKA

Dobrý deň,
chcela by som sa spýtať či máte aj cylindrické šošovky.
ďakujem.

sosovky-shop.sk

nie

Ika

Dobrý deň, včera som si kupila voucher, číslo mi došlo a skúšam to odvčera po uplynutí tých 4 hodín to kúpiť a vôbec mi neberie číslo voucheru, stále mi vypisuje, že:„Máte neplatné číslo kupónu“. Čo mám robiť? Nerozumiem tomu. Ďakujem za odpoveď

sosovky-shop.sk

kontaktujte info@sosovky-shop.sk s číslom voucheru

Rasto

Dobry den, vcera o 16:00 som si kúpil voucher a doteraz mi ho vypisuje pri uplatnení ako NEPLATNY. Čo mam s tým robiť? Dakujem.

sosovky-shop.sk

kontaktujte info@sosovky-shop.sk s číslom voucheru..

Alex

Dobrý večer,

chcem sa spýtať, či sú tieto šošovky kvalitatívne porovnateľné napr. s Acuvue, nakoľko som porovnávala priepustnosť kyslíka (top vue 26 Dk/t, acuvue 100 Dk/t) a obsah vody (top vue 38%, acuvue 57%). Tieto hodnoty ako také mi síce moc nehovoria, ale číselné rozdiely sú dosť výrazné.
Ďakujem za odpoveď.

sosovky-shop.sk

Kvalitatívne sú porovnateľné Acuvue 2, navyše oproti všetkym Acuvue sú šošovky TopVue obohatené o
efektívnu lubrikačnú látku – hyaluronát sodný.

Lucy

Dobry den, problem s neprijatím kupónu stále pretrváva. Neberie voucher ani po 4 hodinách.

sosovky-shop.sk

kontaktujte info@sosovky-shop.sk s číslom voucheru

Mata

Dobry den,
ak by mi nahodou nevyhovovali dioptrie (neviem totiz najst doklad o poslednej kupe okuliarov a dioptriach), da sa tovar aj vymenit…???Bez teda uz otvoreneho balenia samozrejme.
A este sa chcem opytat, pri sosovkach sa dava rovnake cislo dioptrii ako mam okuliare alebo mensie??
Dakujem.

sosovky-shop.sk

Pre prechod z okuliarov na kontaktné šošovky je treba navštíviť očného lekára,
ktorý vam poskytne údaje (hodnoty) pre objednanie šošoviek.

Andrea Marchevková

Dobrý deň,
mám problém s tým, že už v nedeľu som zaplatila za šošovky cez internet banking, ale ešte stále mi nerišiel voucher. Ďakujem, za odpoveď.

Zlavomat.sk

Dobrý deň Andrea,
voucher vám mal byť automaticky odoslaný na e-mail. Keďže vám neprišiel, idem vám ho odoslať.
Ďakujeme za trpezlivosť.

Zuzana

Dobrý deň,
mám problém ako ostatní. Pri prehľade objednávky mi uakzuje: Cena celkom vrátane dopravy a platby: 30.90 €. Nad tým je síce 0.00 € ale podtým je veľkým červeným 30.90. Ako mám postupovať?
Ďakujem

Zlavomat.sk

Dobrý deň Zuzka,
výsledná cena pri dokončení objednávky by mala byť nulová. Ak problém pretrváva, prosím pošlite číslo kupónu a adresu doručenia na e-mailovú adresu info@sosovky-kontaktne.sk.
Ďakujeme.

Ela

Dobrý deň,
aj ja mám problém pri objednávaní šošoviek. Na očiach mám rovnaké dioptrie. Robila som všetko podľa návodu, ale celková sumu, kt. mám zaplatiť je 30,90 €. Prosím Vás teda o pomoc s týmto problémom. Mám zaslať číslo vouchera a doručovaciu adresu na e-mailovú adresu info@sosovky-kontaktne.sk tak, ak ste to odporučili iným? Ďakujem.

Zlavomat.sk

Dobrý deň Ela,
výsledná cena musí byť na konci objednávky nulová. V prípade pretrvávajúceho problému prosím pošlite číslo kupónu a adresu doručenia na e-mailovú adresu info@sosovky-kontaktne.sk.
Ďakujeme.

Radka

Ospravedlňujem sa, myslela som, že mi to má prísť na mail, ale mám to na tejto stránke. Pekný deň :)

Zlavomat.sk

Dobrý deň Radka,
to je v poriadku :-) Aj vám pekný deň.

Radka

Dobrý deň, mám taký problém. Už minulý týždeň (štvrtok) som zaplatila cez internetbanking túto zľavu a ešte mi nič neprišlo na mail. Písali ste že to bude trvať 2–3 dni a stále nič. Neviem teda či som neurobila chybu a zaplatila som za nič. Ďakujem pekne za poveď.

Ingrid

Dobry den, pouzivam sosovky priemer 14,2 tieto v ponuke maju 14. Je to prosim problem ci nie? Dakujem

Zlavomat.sk

Dobrý deň Ingrid,
zakrivenie a priemer už pri moderných šošovkách nehrá takú rolu ako tomu bolo predtým. Dôvodom je zlepšenie tvaru šošoviek, ktoré už nie je klasicky guľaté ale asférické, čiže nepravidelné. Výsledkom je že sa šošovka ľahko prispôsobí akémukoľvek tvaru oka. V prípade akýchkoľvek problémov môžete šošovky vrátiť.
Radi sme vám odpovedali.

Nikola Turancová

Dobrý deň, chcem sa spýtať či šošovky –0,5 a –0,75 sa nerobia či len vy ich teraz neponúkate? Lebo videla som, že šošovky +0,5 a +0,75 v ponuke sú. Prečo nie sú aj do diaľky?

sosovky-shop.sk

Dobrý deň,
bohužiaľ momentálne nemáme dioptrie –0.50 a –0.75 k dispozícii.
Bežne však šošovky Topvue v týchto parametroch v ponuke máme.

VikinušQua ČerešničQua Pinkavova

Dobrý deň.Chcem sa opýtať či je možné v prípade nespokojnosti šošovky vrátiť. Ja používam momentálne šošovky SWITCH PREMIER. Rada by som vyskúšala aj tieto ale nie všetky typy šošoviek mi vyhovujú.Bude problém ako ich budem chcieť vrátiť

Zlavomat.sk

Dobrý deň,
vrátiť šošovky nie je problém.
Dokonca i keď použijete z každého balenia jednu šošovku v prípade rozdielnych dioptrií, môžete tovar vrátiť späť.
Pekný deň.

Mirka

Dobry den, mne prisiel voucher, zadala som kod a akceptovalo ho. Potom som vybrala dioptrie, v poriadku mi to napisalo, ze po uplatneni kuponu je cena 0 EUR, odklikla som dalej…ALE potom na dalsej stranke boli len 3 moznosti : platba kartou, internet banking alebo dobierka. BOLO NUTNE NIECO Z TOHO OZNACIT, ale nechcela som dalej pokracovat, aby mi neprislo nieco na dobierku zaplatit. JE TO OK? mam vybrat dobierku?Bude sa mi dat este uplatnit kod, ked som ho uz raz pouzila, avsak nedokoncila objednavku. DAKUJEM.

Zlavomat.sk

Dobrý deň Mirka,
prosím skúste objednávku uskutočniť ešte raz. Kupón sa vám bude dať uplatniť. Z možností uveďte dobierku (poštovné je zahrnuté v cene kupónu) a pokračujte ďalej až kým nebude objednávka úspešne dokončená.
Ďakujeme.

Verča

Dobrý deň, chcela by som sa spýtať o tomto druhu šošoviek sa píše, že majú priemer 14mm a tie, ktoré som doteraz používala majú priemer 14,2mm. Myslíte, že tento minimálny rozdiel môže vadiť?

Zlavomat.sk

Dobrý deň,
určite by v tomto nemal byť problém. Šošovky si môžete spokojne objednať.
Ďakujeme a prajeme pekný deň.

Zuzana

Dobrý deň,
chcela by som sa ešte opýtať ak si voucher kúpim už dnes ale peniaze na účet vložím až zajtra po vypršaní zľavy nevadí to?
Ďakujem

Zlavomat.sk

Dobrý deň,
nie nevadí, nemusíte mať žiadne obavy. Objednávka bude uskutočnená aj keď pošlete peniaze až po vypršaní zľavy. Stačí ak kliknete na „Kúpiť za“.
Pekný deň.

Miriam Hrašková

Dobrý deň, chcem sa spýtať, od zakúpenia,res­pektíve od poslania peňazí cez internet banking prešlo už 3dni.
koľko trvá dodacia lehota voucheru?

ďakujem za odpoved.

Zlavomat.sk

Dobrý deň,
v našom systéme ešte nemáme zaregistrovanú vašu platbu, iba odoslanie platobného príkazu. Rátajte prosím 3 pracovné dni.
Voucher posielame hneď do doručení platby na náš účet.
V prípade prípadných problémov nás neváhajte kontaktovať.
Prajem pekný deň.

Anicka

Pekny den,
taktiez mam rovnaky problem ako Lucia a Simon, ze akoby mi neodcitalo kupon, ale nauctovalo mi to pri objednavke plnu sumu 30,90eur. Nechapem preco a nerada by som to takto preplatila.
Mam tiez napisat mail na tu info adresu alebo ako to vyriesite?

Zlavomat.sk

Dobrý deň Anička,
určite nebudete platiť nič navyše. Ako nám uviedol náš partner, prosím napíšte váš kód na info@sosovky-shop.sk, tiež adresu doručenia. Pozrú sa na to.
Ďakujeme za trpezlivosť.

Lucia

Dobrý deň,
ja mám ten istý problém ako p Simon, aj keď vložím kód voucheru výsledná suma je stále 30,90 € (nemám rovnaké dioptrie) a na konci objednávky som sa tiež dočítala, že čiastku uhradím v hotovosti na Slovenskej pošte (aj keď už som urobila bankový prevod bez toho by mi zľavový voucher neprišiel). Robím niečo nesprávne?

Zlavomat.sk

Dobrý deň Lucia,
poprosím vás taktiež zaslať váš kód na info@sosovky-shop.sk spolu s adresou doručenia. Určite vám pomôžu vyriešiť problém.
Ďakujeme.

Simon

Dobry den, zakupil som si tento kupon, no pri vyplnani udajov pre objednavku nerozumiem tejto informacii:
Popis dopravy a platby 


Čiastku uhradíte v hotovosti Slovenskej pošte až pri preberaní tovaru. 


Pošta garantuje dodanie do 1 pracovného dňa od odoslania. 


V prípade nezastihnutia bude zásielka uložená na Vašej miestne príslušnej pošte maximálne po dobu 18 kalendárnych dní. 


Stáva sa, že poštový doručovateľ o tejto skutočnosti neinformuje zanechaním oznámenia o uložení zásielky. Doporučujeme Vám, obrátiť sa na Vašu miestnu poštu, prípadne na info@sosovky-shop.sk, po 2–3 pracovných dňoch po obdržaní emailu o odoslaní tovaru. Prosíme venujte pozornosť správnemu vyplneniu doručovacej adresy. Nepresná adresa, zlé smerovacie číslo, neoznačená schránka, apod. sa vracia späť ako adresát neznámy, čo zbytočne odďaľuje a komplikuje doručenie. 


Cena celkom vrátane dopravy a platby: 30.90 €
To pri dobierke budem este nieco platit? Dakujem za Vasu odpoved
sosovky-shop.sk

Dobrý deň.
Výsledná cena musí byť nulová. Niečo je zle. Pošlite nám prosím váš kód na info@sosovky-shop.sk spolu s adresou doručenia.

Andrea

dobry den,
po zadani cisla vouceru bez poslednych troch cisiel ako je v pokynoch, mi neukaze moznost kde zadat konkretnu objednavku, len mi vyhodi nakupny kosik je prazdny a kliknutim na vyrobcu sosoviek je sekcia prazdna, co teraz? od zaplatenia preslo uz 6 hodin. dakujem krasne

sosovky-shop.sk

Dobrý deň.
Výrobok sa po zadaní kódu bez trojčíslia automaticky pridá do košíka. Buď máte zlý kód alebo bol váš kód už raz použitý. Pošlite nám ho na info@sosovky-shop.sk, pozrieme sa na to.

Martina

Dobrý deň, chcem sa opýtať na šošovky. Od očného mám napísané pravé oko –1,25 cylinder –0.5, ľavé oko –1.25 cylinder 1.0. Budú mi sedieť Vaše šošovky? V príspevkoch bolo, že je možné vrátiť nepoužoté šošovky. To znamená, že sa mi vráti aj finančná čiastka? Ďakujem za odpoveď.

sosovky-shop.sk

Dobrý deň.
Áno, v prípade nespokojnosti vám vrátime celú sumu späť, samozrejme len za predpokladu, že použijete iba dve šošovky.
Šošovky Topvue nie sú určené ku korekcii astigmatizmu, čiže cylindrických porúch. Posilnením hodnoty dioptrie o polovicu hodnoty cylindru (vo vašom prípade zmena z –1.25 na –1.50) je možné takýto slabý astigmatizmus riešiť. Vízus ale nebude tak dokonalý. Všeobecne teda radšej klientom tento spôsob korekcie neodporúčame.

Sandruš Stražovcová

dobry den spravne chapem ze voucher je na dva krat 6 ks sosoviek cize 6 ks na jedno oko a 6 na druhe vsak? :)

Zlavomat.sk

Áno, presne ako píšete :-)

Zuzana

Dobrý deň,
ak by som si chcela z vašej stránky kúpiť aj roztok je potrebné robiť ďalšiu objednávku? Alebo ako mám postupovať? A ešte by som sa chcela spýtať, ak by som voucher platila bankovým prevodom (je napísané, že môže trvať až 3 dni) a zľava trvá už iba 12 hodín, či ho budem ešte môcť uplatniť až napríklad za tie 3 dni.
Veľmi pekne ďakujem.

Zlavomat.sk

Dobrý deň Zuzka,
pri objednávaní roztoku budete musieť spraviť ďalšiu objednávku ako píšete. Čo sa týka zľavy, bez ohľadu na to, koľko trvá bankový prevod – ak ste už klikli na políčko „Kúpiť za“ všetko je v poriadku a zľava vám platí.
Radi sme vám odpovedali.

Svetlana

Dobrý deň,
Ja by som mala používať šošovky s čo najväčším zakrivením. Sú tieto pre mňa vhodné?

sosovky-shop.sk

Dobrý deň.
Zakrivenie a priemer už pri moderných šošovkách nehrá takú rolu ako tomu bolo predtým. Dôvodom je zlepšenie tvaru šošoviek, ktoré už nie je klasicky guľaté ale asférické, čiže nepravidelné. Výsledkom je že sa šošovka ľahko prispôsobí akémukoľvek tvaru oka. Hodnota zakrivenia sa u nových šošoviek meria iba na úsečke 3 mm cez jej stred. Odtiaľ ďalej má šošovka v každom bode zakrivenie iné. Čo sa týka priemeru, 14.0 vyhovuje 99% používateľov.

Lucia

Chcem sa spýtať… Objednala som si tieto šošovky , ale nemala som možnosť výberu dioptrií… bude to možné až po prevode penazí alebo ako to je ?? Dakujem za rýchlu odpoved…

Zlavomat.sk

Dobrý deň,
presne tak. Po tom čo k nám príde platba, pošleme vám na váš e-mail kupón s číslom. Ten následne uplatníte na stránke www.sosovky-shop.sk/informacne-stranky/zlavomat-sk.html
kde budete mať možnosť výberu dioptrií.
Pekný deň.

Ewka

Dobrý deň! Ja mám taký menší problém. Akurát som poslala Vám objednávku, ale zistila som z diskusii, že pre jedno oko mám tzv. astigmatické šošovky. Tak keď už mi prídu tie šošovky budem môcť ich nosiť či nie? (na terajšej krabičke mám napísane: 8.7 14.5 –2,50/-0,75 × 180 ďakujem :) Pekný deň

sosovky-shop.sk

Dobrý deň.
Šošovky Topvue nie sú určené ku korekcii astigmatizmu, čiže cylindrických porúch. Všeobecne radšej klientom tento spôsob korekcie neodporúčame.

Miška Hadžuriková

Dobry den, mam problem pri objednani.. To znamena ze: Vsetko robim podla navodu aj s pridanim voucheru ale stale mi vypisuje ze cena sosoviek je 30, 90€.. takže neviem čo mam robiť.. pomozte mi

sosovky-shop.sk

Dobrý deň.
Výsledná cena musí byť nulová. Niečo je teda zle. Pošlite nám prosím váš kód na info@sosovky-shop.sk spolu s adresou doručenia.

Marika

dobrý deň,
je možné v prípade neznášanlivosti šošoviek ich potom spätne vrátiť – myslím nerozbalené zvyšné balenie?

Zlavomat.sk

Dobrý deň Marika,
vrátiť šošovky nie je problém.
Dokonca i keď použijete z každého balenia jednu šošovku v prípade rozdielnych dioptrií, môžete tovar vrátiť späť.
Pekný deň.

Gabriel

Dobry den,
aj mne uz kupon funguje. Ale pri vyplnani objednavky mam sumu na uhradu 30,90 EUR. Pise sa tam sice, ze po uplatneni kuponu je cena 0,00 EUR, ale aj tak tam je nadalej cena 30.90. Je to v poriadku?
Dakujem.
…je od Vas pekne, ze odpovedate na kazdu otazku

Zlavomat.sk

Dobrý deň Gabriel,
určite všetko je v poriadku. Keďže ste si už zakúpili kupón, nič viac neplatíte za šošovky.
Radi sme vám odpovedali.
Pekný deň.

Nika

Dobry den, co mam robit, prip. mozem Vas neakym sposobom kontaktovat, ak mi pri zadani cisla kuponu system oznami, ze cislo nie je platne, hoci kupon bol zakupeny pred viac ako 4 hodinami?Za odpoved dakujem.

Zlavomat.sk

Dobrý deň Nika,
všetko by už malo byť s uplatnením voucherov v poriadku, avšak v prípade potreby nás vždy môžete kontaktovať na čísle +421 948 901 585.
Ďakujeme.

Natálka

Ešte ma zaujíma dokedy mám čas si uplatniť môj kúpený voucher?ak je napísané do 28.5 to znamená že si môžem šošovky kľudne objednať aj neskôr?

Zlavomat.sk

Dobrý deň,
platnosť uplatnenia voucheru je do 28.5., avšak kupón je potrebné si zakúpiť pokiaľ beží naša akcia na Zlavomat.sk. Čím skôr, tým lepšie.
Pekný deň.

Natálka

Dobrý deň mám veľký záujem o kúpu Vašich šošoviek, vyzerajú vážne skvelo. Vaše šošovky na mňa vážne zapôsobili a veľmi rada by som si ich kúpila aj z toho dôvodu že už dlhšie uvažujem nad ich kúpou, ale mám jeden malý veľký problém. Viem že som krátkozraká a že mám 2 dioptrie ale neviem to v týchto mínus plus číslach. Ak mi dokážete pomôcť vyriešiť tento problém budem Vám veľmi vďačná.
Veľmi pekne Vám ďakujem

Zlavomat.sk

Dobrý deň Natálka,
ďakujeme že máte záujem využiť našu zľavu. Dioptrická hodnota pre krátkozrakosť sa udáva znamienkom „mínus“.
Radi sme vám odpovedali.

Slavomíra

Dobrý večer, po vložení kódu kupónu mi hlási chybu v znení „Tento kód kupónu nie je platný“. Od zakúpenia už prešli 4 hodiny. Mohli by ste mi s tým pomôcť?

Zlavomat.sk

Dobrý deň,
tento problém sme už riešili s naším partnerom. Všetko by malo byť už v poriadku.

Matúš

Dobry den, podarilo sa vam odstranit problem s uplatnenim voucheru? Stale mi to totiz nefunguje. Ako mam postupovat dalej? Dakujem.

Zlavomat.sk

Dobrý deň Matúš,
všetko by už malo byť v poriadku.

Robova Andrea

do konca zlavy su este cosi vyse troch hodin – ked si teraz zakupim kupon, ktory mozem pouzit az po styroch hodinach na aktivaciu zlavu – bude ta zlava este platit? alebo mi ten voucher prepadne?

Zlavomat.sk

Dobrý deň Andrea,
samozrejme zľava vám bude platiť až do 28.5. Čiže zľavový kupón môžete uplatniť do tohto dátumu. Keď ste si už zakúpili náš kupón, môžete ho uplatniť hneď ako vám príde na váš e-mail.
Prajeme príjemný nákup.

Jozef

CHcem objednať pre dcéru šošovky ale terajších má zakrienie 8,4 a Vaše sú 8,6.Bude to veľký rozdie?Môžem jej ich objednať?

sosovky-shop.sk

Dobrý deň Jozef,
zakrivenie a priemer už pri moderných šošovkách nehrá takú rolu ako tomu bolo predtým. Dôvodom je zlepšenie tvaru šošoviek, ktorý už nie je klasicky guľatý, ale asférický, čiže nepravidelný. Výsledkom je, že sa šošovka ľahko prispôsobí akémukoľvek tvaru oka. Hodnota zakrivenia u nových šošoviek sa meria iba na úsečke 3 mm cez jej stred. Odtiaľ ďalej má šošovka v každom bode iné zakrivenie. Čo sa týka priemeru, 14.0 vyhovuje 99 % používateľov. Určite ich môžete dcére spokojne objednať.

pali

Dobrý deň
Ja som nikdy šošovky nepoužíval,neviem ani čo znamená presne pojem zakrivenie.Používam dioptrie+1,5 a chcel by som šošovky vyskúšať.Prosím poraďte.
ďakujem

Zlavomat.sk

Dobrý deň prajem,
keď ste predtým šošovky nenosili, odporúčala by som navštíviť očného lekára alebo optiku, kde poskytujú služby týkajúce sa kontaktných šošoviek. Nechajte si zistiť zakrivenie rohovky, aby vás šošovka v oku netlačila, prípadne sa vám tam príliš nepohybovala.

Lenka

je jedno, aky roztok k nim budem pouzivat, ci treba si zakupit i specialnu znacku roztoku?

sosovky-shop.sk

Dobrý deň,
šošovky Topvue je možné ošetrovať akýmkoľvek roztokom. Predajca odporúča ako najkvalitnejší roztok na trhu značku Gelone – roztok je lubrikovaný hyaluronátom sodným.

Lenka

Dobrý deň, túto značku som ešte nikdy neskúšala, nahradí mi presne šošovky, kt. používam?Sú to Surevue, D+3,5, BC 9,1, DIA 14,4 – to sú údaje z krabičky, keďže vidím, že tu sa uvádza iné zakrivenie, neviem, či sú tieto šošovky vhodné pre mňa (dodávam,že som tupozraka a šošovku mám len na jedno oko).

sosovky-shop.sk

Dobrý deň.
Zakrivenie a priemer už pri moderných šošovkách nehrá takú rolu ako tomu bolo predtým. Dôvodom je zlepšenie tvaru šošoviek, ktoré už nie je klasicky guľaté ale asférické, čiže nepravidelné. Výsledkom je že sa šošovka ľahko prispôsobí akémukoľvek tvaru oka. Hodnota zakrivenia sa u nových šošoviek meria iba na úsečke 3 mm cez jej stred. Odtiaľ ďalej má šošovka v každom bode zakrivenie iné. Čo sa týka priemeru, 14.0 vyhovuje 99% používateľov.

Matúš

Na šošovkách, ktoré som doteraz nosil, mám zakrivenie 8.8. Môže mi zakrivenie 8.6 nejako poškodit zrak? Šošovky som si už objednal. Thx.

sosovky-shop.sk

Dobrý deň.
Zakrivenie a priemer už pri moderných šošovkách nehrá takú rolu ako tomu bolo predtým. Dôvodom je zlepšenie tvaru šošoviek, ktorý už nie je klasicky guľatý, ale asférický, čiže nepravidelný. Výsledkom je, že sa šošovka ľahko prispôsobí akémukoľvek tvaru oka. Hodnota zakrivenia u nových šošoviek sa meria iba na úsečke 3 mm cez jej stred. Odtiaľ ďalej má šošovka v každom bode iné zakrivenie. Čo sa týka priemeru, 14.0 vyhovuje 99 % používateľov. Môžete byť kľudný, kontaktné šošovky Topvue môžete používať.

Ali

ak mam šošovky so zakrivenim 8,7 bude problem ak si kupim tie vaše s 8,6?

sosovky-shop.sk

Dobrý deň.
Zakrivenie a priemer už pri moderných šošovkách nehrá takú rolu ako tomu bolo predtým. Dôvodom je zlepšenie tvaru šošoviek, ktorý už nie je klasicky guľatý, ale asférický, čiže nepravidelný. Výsledkom je, že sa šošovka ľahko prispôsobí akémukoľvek tvaru oka. Hodnota zakrivenia u nových šošoviek sa meria iba na úsečke 3 mm cez jej stred. Odtiaľ ďalej má šošovka v každom bode iné zakrivenie. Čo sa týka priemeru, 14.0 vyhovuje 99 % používateľov.

Mirka Leskova

aku dlhu maju sosovky expiraciu? dakujem

Zlavomat.sk

Dobrý deň Mirka,
expirácia 2015/2016.
Pekný deň.

Maria

Aká je expiračná doba danej zásielky? Rok 2015?

Zlavomat.sk

Dobrý deň Mária,
expirácia je rok 2015/2016.

Efnik Húsková

Zdravim Vas…mam taku otazku..ci mate aj sosovky bez zakryvenia…lebo fakt netusim, ake mam zakryvenie a uz 4 roky pouzivam sosovky bez zakryvenia…
Dakujeem :)

sosovky-shop.sk

čočky bez zakřivení neexistují – byly by rovné a nepřilnuly by na oko. Zakrivenie sa udava na krabičke ako BC…

tana

Dobry den, chcem sa spytat aky vyrobca je pegavision? s takymto som sa este nestretla. uz raz som naletela na takuto „vyhodnu“ zlavu a stalo ma to zdravotne problemy, zapal rohovky.
tiez chcem vediet expiraciu tychto sosoviek, ako sa pytala Daniela, dakujem

sosovky-shop.sk

Pegavision je popredný svetový výrobca kontaktných šošoviek. šošovky TopVue sú výnimočné kontaktné šošovky s tenkými okrajmi as revolučnou lubrikáciou hyaluronátem sodným. Expirácia – rok 2015,2016

Barbora

Dobry den,viem,ze mate napisane,ze sa jedna o zakrivenie 8,6,ale chcem sa opytat,ci sa predsa neda objednat zakrivenie 8,4,lebo potrebujem take.Dakujem za ochotu.

sosovky-shop.sk

Bohužiaľ, nedá. tieto šošovky sú k dispozícii len v zakrivenie 8.6.

Julia

Dobry den, ja mam na jednej sosovke napisane –3,50 (a rozumiem o co ide :) ) a na druhej je –3,50 – 0,75×080.. Je to nejaky cilinder tusim na oku alebo take nieco spominal doktor, sosovky som nenosila iba raz skusila dat do oci a neslo mi to ale chcela by som znova. A moja otazka teda je, ci zlava plati aj na sosovku –3,50–0,75×080 aj ked neviem co to znamena… dakujem

sosovky-shop.sk

To čo píšete sú astigmatické hodnoty. Na astigmatické šošovky sa zľava nevzťahuje

Tomáš

Dobrý deň,

aká je expiračná doba týchto šošoviek?

sosovky-shop.sk

Expirácia 2015/2016

jaroslav :D

ahaaaa, už vidim, zmenili ste to :D bol som z toho jelen

jaroslav

necháme , takže dioptrie nepodliehaju matematickým zakonom? ved v intervale od –1 do 4 nieje nič menšie ako –1, takže by tam nemalo patrit –1,25, –2 a ani ine.
skorej ste mali napisať že interval od –12 po +4 , lebo takto je to zmetujúce

Matúš

Dobry den, mam problém s uplatnením voucheru. Postupujem podla uvedenych instrukcii a po vlozeni kodu na zlavu mi to vypise:
This code is not coupon nor a dealer code

Kde robim chybu? Musim byt registrovany / prihlaseny? Dakujem.

Zlavomat.sk

Dobrý deň Matúš,
tento problém už riešime. Skúste prosím uplatniť voucher ešte raz.

Daniela

Ďakujem za odpoveď,
ale ja potrebujem vedieť dobu expirácie, či to nie sú šošovky pre koncom použiteľnosti. Aký dátum uvedený na obale šošovky-použiteľnosť=ex­pirácia.
Či nejde o tovar, ktorému o 3–4 mesiace vyprší dátum spotreby a preto sa predávajú v akcii.

sosovky-shop.sk

expirácia : 2016

jozef vaclavek

na zlavovej stranke pisete, ze k dispozicii su dioptrie (-1) – (+4). Na nasl. stranke 


http://www.zlavomat.sk/product/frame/3017-2x6-kusov-kontaktnych-sosoviek-topvue?address=http%3A%2F%2Fwww.sosovky-shop.sk%2Finformacne-stranky%2Fzlavomat-sk.html


sa pise, ze k dispozicii je ovela viac druho dioptrii. Ja potrebujem –1.5, resp. –2, mozem na ne uplatnit zlavu?
sosovky-shop.sk

Dobrý deň. Má sa jednať o interval od –1.00 do +4.00. Ďakujeme za upozornenie. Opravíme.

Iveta

Dobrý deň, pochopila som správne zľavu na šošovky TOPVue – šošoviek dioptrii –2 až –4 sa to netýka ?

sosovky-shop.sk

Ponuka sa týká


  • 1,00; –1.25; –1.50; –1.75 ; –2.00; –2.25; –2.50; –2.75; –3.00; –3.25; –3.50; –3.75; –4.00; –4.25; –4.50; –4.75; –5.00; –5.25; –5.50; –5.75; –6.00; –6.50; –7.00; –7.50; –8.00; –8.50; –9.00; –9.50; –10.00; –10.50; –11.00; –11.50; –12.00

+0.50; +0.75; +1.00; +1.25; +1.50; +1–75; +2.00; +2.25; +2.50; +2.75; +3.00; +3.25; +3.50; +3.75; +4.00
Ali

Dobrý den,
Mate kontaktné šošovky len v dioptriách –1 až +4 ? pre iné dioptrie nieje možne vyrobiť?
Vopred ďakujem za odpoveď

sosovky-shop.sk

Dobrý deň.

Nie, ľutujeme.

Daniela

Dobrý deň,
chcem sa opýtať aká doba použitia, resp.doba spotreby.
 Vďaka.

sosovky-shop.sk

Jedná sa o mesačné šošovky. Každý pár 30 dní.

Petra Krettová

Dioptriu –2 si nemôžem objednať? dakujem

sosovky-shop.sk

ANO

Janka

Dobrý deň, platí tento kupón aj na objednanie tórických šošoviek (ak ich máte v ponuke) ?
Ďakujem

Sosovky-shop.sk

Neplatí

maja

Chcem sa opýtať keď mám na každom oku inú dioptriu či je možné skombinovať 3 takém esačné šošovky a 3 inej dioptrie alebo je nutné zakúpiť dve balenia. A či momentálne máte diop.-5,5 a –6. A aké je zakrivenie šošoviek ďakujem

sosovky-shop.sk

Dioptrie môžete kombinovať ľubovoľne. Napríklad –5.50 na jedno oko a –6.50 na druhé oko.

Zakrivenie: 8.6

Pavol

Dobry den,chcel by som sa spytat,ci mate sosovky aj s dioptriou minus 3.Dakujem

Sosovky-shop.sk

Dobrý deň,


K dispozícii sú dioptrie –1,00; –1.25; –1.50; –1.75 ; –2.00; –2.25; –2.50; –2.75; –3.00; –3.25; –3.50; –3.75; –4.00; –4.25; –4.50; –4.75; –5.00; –5.25; –5.50; –5.75; –6.00; –6.50; –7.00; –7.50; –8.00; –8.50; –9.00; –9.50; –10.00; –10.50; –11.00; –11.50; –12.00
+0.50; +0.75; +1.00; +1.25; +1.50; +1–75; +2.00; +2.25; +2.50; +2.75; +3.00; +3.25; +3.50; +3.75; +4.00 


Zakrienie (BC): 8.6
Priemer (DIA): 14.0

Otázky k tejto ponuke sú už uzavreté. Ak nám chcete poskytnúť spätnú väzbu, prosím kontaktujte nás.

Hore