Pôvodná ponuka už bohužiaľ vypršala. Prezrite si jej detaily.

7,50 eur za poistenie čelného skla vášho auta. Predíďte nepríjemným situáciám a poistite si čelné sklo vášho auta so zľavou 50% !

Ján Mníštek Nové Zámky  (mapa)

Spýtajte sa nás na čokoľvek k ponuke

Často sa pýtate

Ako uplatniť
Umelec

Sekcia aut VW je na webe prazdna. Naopak spominaju sa poplatky pri vymene mobilnym servisom 14 resp. 7 eur. Keby sa mi v Bratislave o 6 mesiacov poskodilo predne sklo na VW Golf r.v.1994, kde by mi ho opravili bez poplatkov a kolko by ma to stalo?

Mníštek Ján ml.

Aktuálne sme museli pristúpiť k zmene cenníka vzhľadom na to že ceny skiel išli smerom nadol. Preto niektoré položky v cenníku chýbajú. Cenu skla si však môžete kludne overiť na našom telefónnom čísle 0949636910. Na vaše vozidlo stojí aktuálne výmena skla ak máte zaplatenú službu NON STOP CENT BASIC od 70.-€ až do 87.-€ v závislosti od druhu skla , ktoré si objednáte ( s pásom , bez pásu......tónované , číre). Momentálne by Vám poškodené čelné sklo prišli vymeniť tehnici s mobilným servisom z Nových Zámkov priamo do Bratislavy. Preto by ste doplácali ešte poplatok 14.-€. Od 1.5.2012 by sme chceli sprevádzkovať samostatný mobilný servis len pre Bratislavu.To značí , že o pol roka , by sme vám vymenili sklo priamo pred domom , alebo v práci v Bratislave bez doplatku za obilný servis :-)

Mníštek Ján ml.

Prepáčte za mobilný servis:-)

RR

dobrý večer prajem, chcem sa spýtať, cez ktorú poisťovňu je to sprostredkované. a ešte táto zľava 50% je len pre prvý rok poistenia. v budúcom by sa mi poistné navýšilo?mám staršie vozidlo, uvažovala som o podobnom poistení. Dakujem

Mníštek Ján ml.

Táto služba nie je riešená cez žiadnu zo slovenských poisťovní. Služba NON STOP CENT vznikla preto , lebo klasické poisťovne prestali preplácať škody za rozbité čelné sklá z PZP a to od 1.1.2012. Vznikla zlúčením investičného kapitálu spoločnosti Autosklo CENT a niektorých popredných výrobcov skiel. Táto služba sa stal v priebehu dvoch mesiacov exkluzívnou náhradou za poistenie čelných skiel , ktoré naše poisťovne až na jednu neponúkajú. Bohužiaľ aj tá jedna je štvor násobne drahšia ako náš produkt. Zľava 50% je nastálo. Zmluva sa uzatvára na neurčito preto máte službu počas celej doby platnosti zmluvy za cenu s 50% zľavou. Zmluva je po predaji vozidla prenosná na iné vozidlo , ktoré si zakúpite. Musíte však zdokladovať zmenu majiteľa fotokópiou odhláseného technického preukazu.

RM

Dobry den,

spoluucast 30% sa vztahuje len na cenu skla, alebo aj cenu prac (opravy, vymeny)?

Mníštek Ján ml.

Vzťahuje sa na všetko, materiál a práca. Ak výmena skla stojí 300.-€ Vaša spoluúčasť bude 90.-€.

Palko Ondrejco

neoplati sa.radsej si najdem nejakeho cloveka ktory nahlasi poistnu udalost a mam to vybavene

Mníštek Ján ml.

Od 1.1.2012 poisťovne nastavili pravidlá pre preplácanie čelných skiel tak aby boli poistné plnenie preplácané minimálne. To znamená , že Vám čelné sklo nepreplatia z PZP. Dôkazom je aj to, že aktuálne je najvyhľadávanejším slovným spojením v internetových vyhľadávačoch ( nepreplatené čelné sklo ). V druhom rade je pravdou , že Vaše riešenie je vlastne poistný podvod. Poisťovne nie sú hlúpe a už to dokážu rýchlo odhaliť. Napríklad Allianz používa veľmi drahý software, ktorý z Vášho hlasu zistí či klamete alebo nie a potom to riešia cez detektívne kancelárie a políciu!!!!

Bulíková

Disponujeme vnútornými pravidlami na preplácanie čelných skiel v poisťovni Kooperatíva. Po ich preštudovaní sme zistili , že by nám bolo preplatených necelých 3% zo všetkých dovtedy opravených čelných skiel. Ak chcete tieto pravidlá kľudne nám napíšte na mail a my Vám ich pošleme. V okolitých krajinách sa poškodené sklá z PZP nepreplácajú , hradia sa z havarijného poistenia a z poistenia čelných skiel. Všetky poisťovne na slovensku majú zahraničný kapitál. Je preto logické , že poisťovne sa snažia eliminovať preplácanie čelných skiel z PZP, keďže až 70% objemu poistných udalostí z PZP tvorili poškodené čelné sklá. Skrátka Pavol zabudnite na riešenie typu dohodnem sa so susedom, on mi urobí škodcu a ja to budem mať zadarmo. Tie časy skončili. No pokiaľ to chcete riskovať nech sa páči, prajem Vám veľa šťastia a nech Vás nechytia :-)

Daniela Polakovicova- Chmelova

Musim mat havarijne poistenie, alebo staci, ze mam zakonnu poistku?

Mníštek Ján ml.

Stačí mať zákonnú poistku, ale dá sa to kombinovať aj s havarijnou poistkou.

Myskin

opravovat moze len zmluvny servis alebo lubovolny ?
mam dobre skusenosti s AloAutosklo alebo H&D

Bulíková

Opravovať môže len zmluvný servis. Máme mobilné servisy po celom Slovensku, Čechách, Maďarsku a Rakúsku. Aby sme Vás čo najmenej časovo zaťažili sklá sú vymieňané u Vás doma, v práci , alebo na mieste Vami určenom.

Myskin

moze byt aj starsie auto ?
co vsetko hradite ? len rozbitie alebo aj prasklinku ci opravu skla ?
Na podpis zmluvy a obhliadku auta budem musiet pri uzatvarani zmluvy cestovat do NZ ? alebo sa da uzatvorit a a prehliadnut aj v BA ?

prosim upresnenie informacii ako to u Vas funguje

Bulíková

Môže to byť aj staršie vozidlo. Hradí sa poškodenie aj oprava, skrátka všetko čo bráni k použitiu vozidla na premávke na pozemných komunikáciách. Obhliadka nie je nutná naším technikom, stačí ak vozidlo odfotíte a to: čelné sklo – čelný, pravý a ľavý pohlad a vozidlo spredu spolu s EVČ. Poslednou fotkou je kód skla , ktorý sa nachádza v dolnom rohu čelného skla. Zmluva sa uzatvára cez web, telefón alebo mail…čiže nemusíte cestovať nikam. Prípadná oprava je taktiež vykonaná v mieste Vášho bydliska, alebo na mieste Vami určenom.

Otázky k tejto ponuke sú už uzavreté. Ak nám chcete poskytnúť spätnú väzbu, prosím kontaktujte nás.

Hore