Pôvodná ponuka už bohužiaľ vypršala. Prezrite si jej detaily.

Osobný fitness tréner

Spýtajte sa nás na čokoľvek k ponuke

Často sa pýtate

Ako uplatniť
Benefity
M.

Dobrý deň, je tento produkt vhodný aj pre pánov-začiatočníkov? Prosím Vás, mohli by ste načrtnúť cenový rámec, čo sa týka vstupov do fitness centra?

Zlavomat.sk

Dobrý deň M. Samozrejme, že je to vhodné aj pre pánov začiatočníkov. Niko Vás naučí všetko pekne od začiatku. Učí to aj mňa a je super!:)
Ceny sú v jednotlivých fitkách rozdielne. Keď si ich nájdete na internete podľa názvu dostanete sa k cenníkom. Možno natrafíte na akcie nna vstupy o ktorých ja neviem.

Pekný deň

V

Dobrý den … chcela by som sa opýtať že ak si zakúpil jeden kupón v hodnote 14 € či mi osobný trener zostaví jedálniček a treningový plán… Dakujem

Niko

Dobry den,
Sice to je uvedene v cene kuponov,ale za jediny trening nie je mozne rozpoznat vasu sportovu vykonnost a zivotospravu natolko,aby som zodpovedne a ucinne vyhovel vasej poziadavke. Tato ponuka sa viaze hlavne na treti variant (10 treningovych hodin).Dakujem

Jana

takže za tých 14€ možem mať až 10 tréningov ???

Zlavomat.sk (Ingrid Petríková)

Dobrý deň Jana.
Keď kliknete na zelené políčko „Kúpiť za“, ukážu sa vám varianty ponuky za rôzne ceny, z ktorých si môžete vybrať: 13,99€ je za 1 hodinu, 69€ za 5 hodín a 135€ za 10 hodín. Takže za 14€ je len jeden tréning, nie desať :)

Pekný deň prajem

K.

dá sa trenovať aj v Goleme v Centraly?

Zlavomat.sk

Dobrý deň K:)
v Golem-och iba v Avione alebo Auparku.

Katarína Bubáková

je v cene aj vstup do posilovne ?

Zlavomat.sk

Dobrý večer Katarína. Vstup do fitness centra nie je zahrnutý v cene kupónu.

Otázky k tejto ponuke sú už uzavreté. Ak nám chcete poskytnúť spätnú väzbu, prosím kontaktujte nás.

Hore