Pôvodná ponuka už bohužiaľ vypršala. Prezrite si jej detaily.

Tlač 50 ks fotiek 9×13 cm, 10×15 cm alebo 1 fotky 30×45 cm

4,1 / 5 PH Konzulta Trenčín  (mapa)

Spýtajte sa nás na čokoľvek k ponuke

Často sa pýtate

Ako objednať tovar
Iveta

Dobrý večer, chcem sa opýtať prečo keď kliknem na odkaz na ktorom si mám nahrať fotky, tak mi stránka vypíše nejaké okienko: This page is required! atď. ? Ako mám ďalej postupovať?

Radka

Dobry den,
neviem vam uplne poradite lebo mne to funguje. je mozne zeby ste to vyskusala na nejakom inom pc? ci to nebude chyba v prehliadaci?
kludne ma kontaktujte: 0918 776 667

Alexandra Garayová

Dobrý deň,
chcela by som sa spýtať či kupón na zlavu 50 ks foto platí aj keby chcem rozmer 10×15cm tiež je v tom zahrnutých 50ks??? netreba nič doplácať… a ten vaščí rozmer 30×45 cm ak si objednám jeden kupon na zlavu tak mám narok len na 1 takuto foto tochto rozmeru??? teda ak chcem 2 takéto velke fotky treba si zakúpiť aj 2 kupony na zlavu???

Radka

kupon na zlavu plati na rozmer ktory si objednate a je tam rovnaka cena. ten vacsi rozmer je na len jednu fotku. jeden kupon jedna fotka. ak chcete dve tak jednu si mozete kupit s postovnym a druhu bez postovneho a velke fotky posleme v jednej obalke len to treba napisat do poznamky. pri 50 kusovych fotkach musite mat vsetky vouchery-kupony s postvnym zakupene.

Jana

Dobry den, mam zaujem o 17 kusov fotiek rozmeru 30 X 45 cm. Kolko fotiek sa zmesti do jednej obalky prosim? Kolko ma bude stat postovne na Slovensko? Druha otazka – Posielate vase zasielky aj do zahranicia (v ramci EU)?
Dakujem, pekny den.

Radka

Dobry den,
17 fotiek by sme rozdelili zhruba do 3 zasielok. takze kazdopadne minimalne 3× postovne treba uhradit.
A kam konkretne by ste chceli zaslat objednakvu v ramci EU?

Alexandra Garayová

Dobrý deň, ak by som si fotky prišla vyzdvihnúť osobne tak sa dá kupon kúpiť aj bez poštovného??? a pri osobnom odbere si pre fotky možem prísť kedykolvek? aj o 2 týždne???

Radka

dobry den,
pri osobnom odbere nemusite platit postovne. Vyzdvihnut si mozete fotky v Trenčíne o dva tyzdne. resp. pride Vam na mail ze Vasa objednavka je hotova.

Branislav Malina

Dobrý deň ja by som sa chcel opýtať keď chcem fotky 30*45 koľko sa ich dá zobrať s jedným poštovným.

Radka

dobry den,
tazko povedat ale myslim si ze 5 kusov by bolo mozne. neviem co bude vazit obalka a tak. kolko by ste potreboval fotiek?

Ivana ヅ Banárová

Kúpila som voucher na tlač fotiek 9×13cm aj s poštovným za 5,50. Fotografie som nahrávala už prihlásená na tejto stránke, ale keď som mala vyplniť možnosť ako prihlásený používateľ a zadala som prihlasovacie meno aj heslo nechcelo mi to zobrať, tak som vybrala možnosť ako neregistrovaný užívateľ, chcem sa spýtať prečo mám platiť 4 eurá pri prebraní, keď som už poštovné mala zahrnuté vo voucheri?

Radka

dobry den,
uz som to pisala vyssie jednej pani. mame chybu v programe. omluvame sa a nevsimajte si ceny. nebudete uz nic doplacat. ak mate voucher tak je to vsetko v poriadku.

Jan

Na akom zariadeni to je tlacene? Nech viem aka kvalita bude

Radka

Minilab Noritsu, fotografie vyrábame klasickou „mokrou“ cestou na papier Kodak Edge

julia bariova

dobry den zaplaťila som si uvas fotky ale neviem ako ich obiednat možete my stym pomoct dakujem..

Radka

dobry den,
bud si zavolame telefonicky 09018 776 667 alebo vas budem navigovat cez online pomoc ktora svieti dole na stranke.

Janka

Chcem si objednať „Tlač 50 ks fotiek za 3,70 Euro“9×13 cm.Prečo,pri objednávke v nákupnom košíku sa objaví cena 5,40 Euro ?

Radka

dobry den,
v klude si objednajte fotky. vsetkym sa tymto omluvame ale mame programovu chybu a snazime sa ju odstranit preto tam vybiehaju ceny. ak mate kupeny voucher tak uz platit nebudete nic aj keby tam bola neviem aka cena.

Slavka

Dobrý deň, ak by som mala záujem o 50 fotografií 10×15 a 2 ks fotografií 30×45, kúpim si 1 voucher pre 50 fotiek s poštovným, 1 voucher pre 30 × 45 bez poštovného a 1 voucher pre 30×45 s poštovným? Vopred vďaka za info.

Radka

Dobry den,
na fotky 50 kusov musite mat vzdy kupon s postovnym a na velky format staci jeden kupon s postovny a druhy bez postovneho. len napiste do poznamky ze mate dve objednavky na velky format a chcete ich poslat spolu.

Veronika

Dobry den,
chcem sa opytat ci sa jedna o leskle alebo matne fotky. Dakujem

Zlavomat.sk

Pekný deň Veronika. Môžete si vybrať vzhľad fotiek v programe. Buď matné alebo lesklé.

andy

dobry den, ked vyplnim vsetko ako zadavaju aj s cislom kuponu, vyhodi mi cenu po zlave 8 eur a ze je to na dobierku…je to v poriadku?

Radka

dobry den,
omluvame sa ale mame chybu v programe a vyhdzuje to sumy. pre vas to nic neznamena. ak mate voucher kupeny tak my sa riadime tym. ceny ignorujte. este raz sa omluvame

Luboš Partel

Dobry den.Chcem sa spytat na tu fotku 30×45… je aj s ramom???

Radka

NIE NIEJE S RAMOM

Monika

Dobrý deň,
pri objednávke sú možnosti orez/plný formát. Čo to znamená?

Radka

dobry den,
plny format znamena ze fotka bude mat biele okraje a orez opak – bez bielych okrajov.

Eva

potrebujem sa opytat zaplatila som prave taz cez internet banking kupon aj s postovným, kedy si mozem nahrat fotky a aky je postup? este nikdy som so zlavomatom nepracovala toto je moja prva objednavka

Zlavomat.sk

Dobrý deň Eva. Musíte počkať kým Vám od nás príde kupón s 13 miestnym číslom. Následne fotky nahráte do www.phkonzulta.efotosberna.cz. Na kupóne budete daný link mať uvedený stačí tam fotky nahrať, pridať číslo kupónu a pokračovať podľa pokynov.

Pekný deň:)

Simona O

Dobrý deň, chcem sa spýtať na aký papier sa fotky tlačia…na foto papier alebo obyčajny kancelársky. ďakujem

Zlavomat.sk

Dobrý deň Simona. Fotky sa tlačia na papier určený na fotografie. Určite nie kancelársky:)
Pekný deň

karel S.

u těch fotek 10×15, na jaký papír se tisknou, 160 gramů?

Radka

kodak EDGE 205g

JP

Dobrý večer,

je možnosť si fotky vyzdvihnúť osobne?
ďakujem

Radka

dobry den,
ano mozete si fotky vyzdvihnut osobne na adrese Zlatovska 27, Trenčín. V pripade dohody kedy si pridete vyzdvihnut fotky volajte 0918 776667.

Jaroslav

Ešte jeden dotaz ohľadom poštovného: Ak si objednám 2ks fotografie rozmeru 30×45 je potrebné zakúpiť 2× poštovné? Tie 2ks fotiek sa zmestia do jednej obálky, nie? Ďakujem za odpoveď.

Zlavomat.sk

:) áno Jaroslav. Na to Vám stačí jeden voucher s poštovným a jeden bez.

uci

tak to mi teda vychadza (podla ceny postovneho 0,80 eur pre list do 500 g – co zodpoveda 50 fotografiam), ze ta obalka stoji 1,– euro? tak to uz musi byt aka super obalka, ze sa tam nezmesti 100 fotiek? :-) urcite by tento problem vyriesili napr. bublinkove obalky, ktorych cena je podstatne nizsia ako tejto Vasej super mini obalky za 1 euro…alebo sa mylim vo svojich vypoctoch? nuz kazdopadne by Vasa ponuka potom bola mozno naozaj zlavou a nie len snahou zarobit na ludoch, ktorym sa nechce pocitat ako posobi bohuzial teraz :-(

Zlavomat.sk

Ďakujeme za Vaše príspevky.
Nikoho však nenútime si voucher zakúpiť. Každý si môže rozmyslieť či si každý voucher s poštovným zakúpi, alebo nie.

uci

nerozumiem preco musia byt pri kupe viacerych kuponov vsetky s postovnym? ved do obalky, kde sa zmesti 50 fotiek snad uz nie je taky problem pridat dalsich 50, nakolko 100 ks fotiek urcite neprekroci vahu 1 kg, co je hranica pre postovne (1,40) pri posielani listovej zasielky…mozete mi preto prosim vysvetlit preco nie je mozne si zakupit 1 kupon s postovnym a druhy bez? vdaka

Zlavomat.sk

Dobrý deň. Do obálky do ktorej sa tieto fotky dávajú sa veľmi obtiažne zmestí 100 fotiek a mohlo by prísť k znehodnoteniu, čo by znamenalo zbytočné reklamácie.

Pekný deň

Radka

Dobrý deň,
pri objednávaní je potrebné vyplniť vydavateľa kupónu. Keď zadám zľavomat, www.zlavomat.sk a podobne, tak mi vyhodí, že neznáma zľavová akcia. Na chat mi tam nik neodpovedá – neviete mi poradiť, čo tam treba napísať? Ďakujem a prajem pekný deň

Zlavomat.sk

Dobrý deň Radka.
Zadajte tam iba kompletné číslo kupónu. Položku: vydavateľa kupónu skúste nechať prázdnu.

iveta

kolko kuponov bez postovneho mozem vyuzit na kupon s postovnym?

Zlavomat.sk

Dobrý deň Iveta. Ak si dáte fotky zaslať poštou každý voucher musí byť s poštovným. Pekný deň

Tibor Vyletel

Dobry den,
je potrebne zakupit kazdy voucher s postovnym?
Dakujem

Zlavomat.sk

Áno:)

Stanislava Jesenkova

Dobry den,
ked si objednam 2 × 50 fotiek, platim postovne raz alebo dvakrat ?
Dakujem :)

Zlavomat.sk

Dobrý deň Stanislava. Každý voucher musí byť zakúpený s poštovným.
Pekný deň

Otázky k tejto ponuke sú už uzavreté. Ak nám chcete poskytnúť spätnú väzbu, prosím kontaktujte nás.

Hore