Pôvodná ponuka už bohužiaľ vypršala. Prezrite si jej detaily.

Dizajnové ekologické fľaše alfi

Spýtajte sa nás na čokoľvek k ponuke

Často sa pýtate

Ako objednať tovar
Jozef Lettrich

Dobrý deň, rád by som sa opýtal, či je možné objednať si už len ružový model fľaše, alebo sú k dispozícii aj iné farby. Vopred ďakujem

Zlavomat.sk

Pekný deň Jozef,

momentálne už máme len variant v ružovej farbe.

Ján

Dobrý deň,
viacerí tu už popisovali problém, kde nie je možné objednávku odoslať – potvrdiť objednávku. Tento problém nastáva len pri objednávke viacerých kusov spolu, pri objednávke kazdého výrobku samostatne je to v poriadku.

Termoflase.sk

Dobry den, ano vieme uz o tomto probleme, pracujeme na jeho odstraneni. V pripade, ze objednavate viac ako 1 kus, mozte poslat info s cislami kuponov a dodacou adresou mailom na info@termoflase.sk. Dakujem.

Simona Šípková

Dobrý deň, snažila som sa Vám dovolať ale už dva dni sa mi to nedarí tak píšem dotaz. Taktiež na konkrétny portál s thermofľašami Chcela by som sa informovať, zakúpila som si dva kupóny na thermoflase konkrétne:
Eko fľaša alfi elementBottle 600ml Olive – zelená
Eko fľaša alfi elementBottle 600ml Black crocodile – čierna
taktiež som sa na dotyčnom portály zaregistrovala, urobila korektne objednávku ako popisujete na stránke postup objednávania (taktiež s tým zakliknutím slovenskej pošty na čo sa informoval už nejaký zakázník ), ale vo finálnej fáze sa mi nedá objednávka v podstate objednať alebo skompletizovať aby im bola zaslaná ako keby tam chýbal nejaký krok.
Vopred ďakujem za odpoveď ako mám ďalej postupovať.
S pozdravom Simona Šípková.

Zlavomat.sk

Pekný deň pani Šípková. Mám informáciu, že vám už bolo emailom poradené.

Denisa

Dobrý deň, chcela by som si kúpiť 2 kupony na vaše fľaše. Pozerala som vašu stranku a pacia sa mi tieto dve flase : http://www.termoflase.sk/termoflase/eshop/2-1-Eko-flase-bez-termoizolacie/5-2-600-ml/5/66-Eko-flasa-elementBottle-pure-blue-600ml

a tento : http://www.termoflase.sk/termoflase/eshop/2-1-Eko-flase-bez-termoizolacie/5-2-600-ml/5/110-Eko-flasa-elementBottle-alfi-Space-robots-600ml

jedna cena je identicka a druha je dokonca lacnejsia ako ostatne…chcela by som sa teda spytat, preco nieje mozne na ne uplatnit zlavovy kupon? Hlavne ich vyhodou je ze maju naustok-cucatko, ktore je pre deti atraktivnejsie a pohodlnejsie, co tie ostatne nemaju…Ked si zakupim teda 2 kupony,bolo by mozne ich pouzit na ne alebo nie? Dakujem

Termoflase.sk

Dobry den Denisa, zlavove kupony sa vztahuju iba na eko flase alfi so skrutkovacim uzaverom.

Flase, na ktore ste poslali link su sice tiez v akcii na nasej stranke, ale za inu cenu a akcia zo Zlavomatu sa ich netyka. V pripade zlavoveho kuponu je cena flase iba 9,10 Eur+post. = 11,90 Eur. Kupony je teda mozne pouzit iba na flase, ktore su v ponuke Zlavomatu. Dakujem.

Nikola

Dobrý deň,
pri zadávaní poštovného a zadania možnosti “Zľavomat”, nie je možné objednávku odoslať. Čo s tým?

Termoflase.sk

Dobry den Nikola, pravdepodobne ste v predoslom kroku nezadali sposob dopravy – oznacte prosim ako sposob dopravy „Slovenska posta“ a nasledne sa Vam bude dat oznacit aj sposob platby „Zlavomat“.Potom prosim kliknite na „Objednat“ a vyplnte dodacie udaje. Dakujem.

Otázky k tejto ponuke sú už uzavreté. Ak nám chcete poskytnúť spätnú väzbu, prosím kontaktujte nás.

Hore