Pôvodná ponuka už bohužiaľ vypršala. Prezrite si jej detaily.

Odstránenie chĺpkov IPL metódou

4,2 / 5 Prestige Estetic Center - IPL Košice  (mapa)

Spýtajte sa nás na čokoľvek k ponuke

Často sa pýtate

Ako uplatniť
Terka

ešte raz dobrý deň, ospravedlňujem sa, ale až teraz som si všimla, že akcia končí o 2 hodiny, a to mi už nestihnete odpovedať. škoda, nabudúce budem viac sledovať zľavy.

Prestige

Dobry den,
akcia je predlzena, mozte si kupony zakupit.
S pozdravom,
Prestige

Terka

Dobrý deň, mala by som záujem o depiláciu v oblasti bikín. Prosím poraďte mi, koľko kupónov si mám zakúpiť, aby som ich aj stihla využiť do 31.8.2014, keďže sú potrebné 3-týžd.intervaly a procedúru môžem absolvovať iba v poobedňajších hodinách (cca od 15.00 hod.)
ďakujem veľmi pekne.

Zlavomat.sk

Dobry den p . Terka,

Mozete si zakupit 9 kuponov. Da sa k nam objednat aj po 15-tej hodine, je potrebne zavolat co najskor.
Pekny den
S pozdravom

Adriana

Dobrý deň, koľko kupónov potrebujem zakúpiť pre depiláciu v oblasti bikín? Keďže je to tam cca 14€ , tak asi 3ks? Postačí jedno sedenie? Ďakujem.

Zlavomat.sk

Dobrý deň Adriana,

na depiláciu v oblasti bikín je potrebné si zakúpiť tri kusy voucherov. Jedno sedenie postačí, ale odporúča sa túto procedúru opakovať viackrát v pravideľných trojtýždňových intervaloch.

Miriam

Chcela by som sa opytať,či su po sedeni,odstraneni ochlpenia na brade a nad hornou perou nejake viditelne znaky-červene fľaky,či sa da normalne na ďalši deň po sedeni isť do prace aby nebolo vidieť ten zakrok.
Ďakujem za odpoveď,Miriam

Prestige Estetic Center

Dobry den,
po zakroku sa mozete kludne venovat dalsim pracam, bez ohladu na podrazdenie pokozky. Pokozka moze byt v tom mieste mierne zacervenana podla typu pleti. Neodporuca sa opalovat.
Pekny den
S pozdravom
Prestige Estetic Center

Veronika

Dobrý deň,
chcela by som sa opýtať, či sa môže po zákroku vystavovať priamo slnečnému žiareniu?
Ďakujem.

Prestige Estetic Center

Dobrý deň, Kontraindikáciou tohoto ošetrenia je slnečné žiarenie a solárium, čiže nie je možné vystavovať sa slnečnému žiareniu pred, medzi ošetreniami a po ošetrení. S pozdravom Prestige Estetic Center

Nikola

Dobrý deň, zaujímalo by ma, či prístroj dokáže natrvalo odstrániť biele až sivé chĺpky. Chcela by som sa zbaviť chĺpkov na hornej pere a brade, teda predpokladám, že budem potrebovať 3 kupóny. Aký časový interval by mal byť medzi sedeniami?
Ďakujem.

Prestige Estetic Center

Dobrý deň p . Nikola,
IPL epilácia funguje na baze intenzivneho pulzneho svetla, ktore pritiahne melanin a zmenou svetelneho ziarenia na tepelnu energiu dochadza k zahriatiu vlasoveho korienka,kedze v sivych a svetlych chlkoch nieje dostatocne mnozstvo farbiva, pristroj nedokaze spalit chlpky. Odporuca sa prist v 3 – tyzdnovych intervaloch pravidelne cca 4–6 krat.
Pekny den
S pozdravom

Lucia

Dobrý deň,
chcela by som sa opýtať, že či je zlavovy kupon možné uplatniť iba pri prvom sedení ( a pri dalších sedeniach platí už bežná cena procedúry bez zľavy) alebo si môžem zakúpiť ľubovolny počet zľavových kupónov a uplatniť ich na potrebný počet sedení. Ďakujem za odpoveď.

Zlavomat.sk

Pekný deň Lucia. Môžete si zakúpiť kupónov koľko potrebujete. Nie je obmedzenie iba na prvé sedenie.

Lucka Lukacsova

Dobry den prajem. Chcela by som vediet, kolko kuponov je potrebnych pre obe nohy?

Zlavomat.sk

Pekný deň pani Lukacsova. Na celé dolné končatiny vám na jedno sedenie treba 10 kupónov.

Otázky k tejto ponuke sú už uzavreté. Ak nám chcete poskytnúť spätnú väzbu, prosím kontaktujte nás.

Hore