Pôvodná ponuka už bohužiaľ vypršala. Prezrite si jej detaily.

Dokonalé oholenie s Gillette Fusion Power – 8ks

Spýtajte sa nás na čokoľvek k ponuke

Často sa pýtate

Ako objednať tovar
Jozef Landričič

Dobrý deň prajem. Chcel by som reagovať na vašu odpoveď ktorú ste napísali pánovi Rajťíkovy. Ja som si tiež objednal Gillet Fusion Power u predajcu Dandy & Bubo s.r.o. 7.4.2014, v tedy už predajca ponúkal tieto žiletky!! A súhlasím aj s pánom Rajtíkom že to ani trochu neni podobne tomu čo sa predáva v kamenných obchodoch, ani jeden krát som sa nedokázal s touto žiletkou oholiť, sú celkom tupé, úpľne to trhá pokožku. Neodporúčam tohto predajcu.

Zlavomat.sk

Pán Landričič prvý krát od tohto predajcu predávame vouchery na žiletky. Pán Rajtík ich od Dandy & Bubo s.r.o. nemal. Ak mi napíšete číslo voucheru ktoré ste vtedy na nákup použili zistím vám aký to bol predajca a tovar môžete reklamovať. Určite vám bude vyhovené.

Dušan Rajtík

Dobrý deň prajem. Rád by som sa spýtal na pôvod ponúkaného tovaru, nakoľko mám pocit, že produkt nie je ekvivalentný tomu, čo ponúkajú v kamenných obchodoch. /DM,Metro a pod./ Je to pozorovateľné aj voľným okom a najmä pri holení. Hlavica je tupejšia a málo vydrží. To je môj osobný názor po skúsenostiach s týmto tovarom. Ďakujem .

Zlavomat.sk

Pekný deň pán Rajtík. Tento konkrétny predajca u nás ešte žiletky neponúkal. Ak ste si kúpili žiletky tak u iného predajcu. Nereklamovali ste ich?

Otázky k tejto ponuke sú už uzavreté. Ak nám chcete poskytnúť spätnú väzbu, prosím kontaktujte nás.

Hore