Pôvodná ponuka už bohužiaľ vypršala. Prezrite si jej detaily.

Ariel Atom: Jazda na jednom z najrýchlejších áut na svete

Spýtajte sa nás na čokoľvek k ponuke

Často sa pýtate

Ako uplatniť
Benefity
Norbert

Dobry den. Pisete ze platnost kuponu je od 4. 8. 2014 do 30. 9. 2014. Dnes je 8.8. a chcel by som kupon kupit ako darcek. Co ak obdarovanej osobe nebudu vyhovavat zostavajuce tri zvysne terminy: 23.8. / 24.8. / 1.9.2014 ?? Podla vasich podmienok kupon prepadne, co je pri jeho cene trochu neprijatelne..

Zlavomat.sk

Dobrý deň Norbert,

storno vieme vykonať do 14 dní od zakúpenia v zákonnej lehote. Preto je potrebné, ihneď po zakúpení, si zistiť dostupnosť voľných termínom.

Pekný deň.

Laura

Prosím Vás nedalo by sa ešte zakúpiť voucher s tromi kolami za 59e?

Prosíííím

Ďakujem :)

NajZážitky.sk

Žiaľ, všetky 3-kolové jazdy sú už vypredané. Zo skúseností počas našich jázd je veľký rozdiel medzi 3 a 5-kolovou jazdou, keďže si na tak silné a rýchle auto musí človek zvyknúť. Každým kolo sa jazdec s autom zžije viac a dokáže si ho tak aj viac užiť. 5-kolová jazda je preto oveľa intenzívnejší zážitok. Verím tomu, že budete táto jazda nezabudnuteľná..:)

Dzusto

Ako to vyzerá s priestorom v aute. Chem to zobrať ako dar otcovi, ale on ma pivný pupok, 150 kg a 1,90 metra výšku. Ide o to či by sa do toho dajako poskladal :-).

NajZážitky.sk

Či by sa do auta „poskladal“ záleží hlavne od „objemnosti človeka“ a od šírky bokov, nakoľko Ariel Atom má hlboké športové sedačky. Priestor na brucho je tam už potom dostatočný..:) Ariel nemá strechu ani dvere, takže je v tomto smere dosť priestranný. Každopádne do prvých termínov jazdy je ešte pár týždňov, takže môže mať dobrú motiváciu, aby sa dovtedy dostal do lepšej formy..:)

Alena

Dobry den, ide len o jazdu s instruktorom ktory soferuje, alebo soferuje zakaznik? dakujem

NajZážitky.sk

Samozrejme, celú jazdu si zákazník vychutnáva spoza volantu Arielu Atom..:) Inštruktor sedí na mieste spolujazdca.

Roman

Dobry den, chcem sa opytat, ako to je s poistenim. Je v cene, alebo sa na mieste podpisuje hmotna zodpovednost za pripadnu skodu? Dakujem

NajZážitky.sk

V cene nie je zahrnuté poistenie, nakoľko sa jazdí mimo cestnej premávky(takéto poistenie nie je na Slovensku možné uzatvoriť). Je to rovnaké pri jazdách na okruhoch ako napr. Slovakiaring. Pred jazdou sa podpisuje hmotná zodpovednosť za škodu. Celé letisko je prenajaté len pre tieto jazdy, a počas nich sa nebude na letisku nachádzať žiadne iné vozidlo ani osoba. Ak teda bude jazdec počúvať rady a pokyny inštruktora, nič nečakané nehrozí a jazdu si bude môcť naplno užiť.

Peter

Dobry den, pokial si kupim jeden kupon, mozem soferovat ja a vedla mna bude sediet syn? Alebo pri tomto variante musia byt kupony dva?

NajZážitky.sk

Muselo by sa jednat o dva kupony. Pocas jazdy musi byt v aute pritomny instruktor. Je to velmi silne auto bez akejkolvek elektroniky. Instruktor je tam na to, aby poradil, pomohol zvladnut jazdu co najlepsie, a Vy si ju mohli co najviac uzit.

Peter

Dobry den, je mozne, aby na sedadle spolujazdca sedelo 10 rocne dieta?

NajZážitky.sk

Áno, je to možné. Samozrejme s tým, že jazdiť bude inštruktor.

Braňo

Dobrý deň, chcel by som sa opýtať či je trať na letisku spestrená aj nejakými umelými zákrutami, alebo je to len jazda rovno tam a späť po pristávacej dráhe?

NajZážitky.sk

Samozrejme, trať bude kombináciou roviniek, zákrut a slalomu. Určite si užijete poriadny jazdecký zážitok..:)

Otázky k tejto ponuke sú už uzavreté. Ak nám chcete poskytnúť spätnú väzbu, prosím kontaktujte nás.

Hore