Pôvodná ponuka už bohužiaľ vypršala. Prezrite si jej detaily.

Forma na betónové chodníky – Majster Dlaždič

Spýtajte sa nás na čokoľvek k ponuke

Často sa pýtate

Ako objednať tovar
Denisa

Garantujete kvalitu vyrobku? Pretože je internet plny napodobenin, ktore sa na beton lepia a su nepoužiteľné. Preto by ma zaujímalo, či v prípade, že z formy sa vykľuje táto lacná napodobenina, či ju je možné vrátiť. Tiež ako pán Ivan sa pýtal a nedostal odpoveď, je k forme aj navod na namiešanie betonu potrebnej kozistencie, pomer použitých surovín? Ďakujem

Zlavomat.sk

Pekný deň Denisa.
Túto akciu sme mali už na zlavomat.sk a zatiaľ sme reklamáciu nezaevidovali. Každopádne ako pri každom tovare tak aj pri tomto máte nárok na reklamáciu v prípade nespokojnosti. Pánovi Ivanovi som už odpovedala.

Ivan

Je k tejto forme aj navod, ako namiesat spravny pomer betonu a z akych materialov? Lebo predpokladam, ze to nie je klasicky beton do zakladov, ked vidim tu hustotu a konzistenciu na videu.
dakujem za info

Zlavomat.sk

Dobrý deň Ivan,
betón musí mať hustejšiu konzistenciu. Pekný deň Ivan. Najvhodnejší typ betónu, poprípade pomer jeho miešania Vám určite poradia pri jeho kúpe v ktorejkoľvek predajni.
Škáry chodníka môžete vysypať pieskom alebo štrkom.
Ďakujem a prajem príjemný deň.

Ján Varga

Prečo sa zaujemcu rovno nespýtaťe na jeho adresu-kde dopraviť objednaný tovar, Alebo"
Prečo ten tovar nedodávaťe do iných velkoobchodov ako te Tesco, Kaufland, alebo do Železiarstva!

Zlavomat.sk

Pán Varga nerozumiem celkom vášmu príspevku. Po obdržaní kupónu je potrebné zaslať objednávku na e-mailovú adresu zahrada1@centrum.sk. Do správy uveďte vaše meno a priezvisko, dodaciu adresu a číslo kupónu.

Otázky k tejto ponuke sú už uzavreté. Ak nám chcete poskytnúť spätnú väzbu, prosím kontaktujte nás.

Hore