Pôvodná ponuka už bohužiaľ vypršala. Prezrite si jej detaily.

1,75 eur za vstup do FITNESS CENTRA alebo 24,90 eur za 3 tréningy s PROFESIONÁLNYM trénerom. Rozhýbte kostru a vyformujte si postavu, akú vám bude každý závidieť, so zľavou 50% !

4,3 / 5 FanatiX Squash & Fitness Center Bratislava - Staré Mesto  (mapa)

Spýtajte sa nás na čokoľvek k ponuke

Často sa pýtate

Ako uplatniť
Benefity
Monika

Dobry den! Chcela som si u Vas kupit oba druhy zlavovych kuponov. Kupila som si vsak iba 2ks jednorazovych vstupov, a nasledne vstup s osobnym trenerom som si uz nevedela zakupit, hoci ste vyssie pisali ze sa daju kombinovat. Dakujem za pomoc!

Sportimex

Dobrý deň, ďakujeme za Váš mail s upozornením na tento problém, prosíme Vás skontaktovať sa s nami na tel čísle 02/52962806 alebo priamo u nás vo Fitness centre Fanatix, kde hneď s Vami vyriešime Vašu žiadosť pozitívne.

silvia

Dobrý deň, mala by som záujem využiť zľavu na 3 tréningy s profesionálnym trénerom. Chcela by som sa spýtať, či je možné spojiť tieto dve zľavy a zakúpiť si dva poukazy (6 tréningov) a k tomu 6× vstup do fitness centra v uvedenej zľave 1,75 €. ďakujem za odpoveď.

Sportimex

Dobrý deň, odpoveď je – áno dajú sa zakúpiť 2 poukazy na 3 tréningy s trénerom, ale dajú sa však zakúpiť len 2 poukazy na vstup do fitnes centra.

Otázky k tejto ponuke sú už uzavreté. Ak nám chcete poskytnúť spätnú väzbu, prosím kontaktujte nás.

Hore