Pôvodná ponuka už bohužiaľ vypršala. Prezrite si jej detaily.

Kyselinou hyalurónovou proti vráskam alebo zväčšenie pier

Spýtajte sa nás na čokoľvek k ponuke

Často sa pýtate

Ako uplatniť
Ivet

Dobrý deň moja otázka zostala nezodpovedaná, preto skúsim ešte raz je možné absolvovať tento zákrok keď mám alergiu na salicyláty? máte s tým skúsenosť? chcem si kúpť 2 kupony na zväčšenie objemu pier. ďakujem.

Zlavomat.sk

Pekný deň Ivet, alergia na salicyláty nie je kontraindikácia. Môžete procedúru absolvovať.

GD

Po osobnej skusenosti CosMed vobec neodporucam! Nedobre vykonany zakrok a neseriozny pristup po nom…

Tia

Dobrý deň,
chcem sa spýtať, či je ponúkaný preparát vhodný aj na výplň v oblasti líc, lícnych kostí. Ďakujem.

MUDr. Zora Haviarová

Dobrý deň,
vhodnejšíje botulotoxín, vydrží kratšie, ale zabráni pohybu svalov,ktoré vytvárajú vrásku. Po jeho aplikácii vráska pretrváva, dá sa však potom vyplniť kyselinou hyaluronovou.

MUDr. Zora Haviarová

Dobrý deň,
v oblasti lícnych kostí ponúkaný preparát nie jem vhodný. Treba tam použiť špeciálny objemový materiál.

Sylvia

Dobrý deň,
chcem sa opýtat, čo je vhodnejšie na vyplnenie hlbokých vrások medzi obočím..kyselina hyalurónová, alebo botox, a čo dlhšie vydrží. Poprípade, aký je v tom vlastne rozdiel?
Ďakujem a ostávam s pozdravom

Zlavomat.sk

Dobrý deň Sylvia,

vždy záleží na tom, aká je vráska hlboká. Botox aj kys. hyalurónová sa zvykne kombinovať. Botox zabraňuje hlavne prehlbovaniu vrások.

MUDr. Zora Haviarová

Dobrý deň,
vhodnejšíje botulotoxín, vydrží kratšie, ale zabráni pohybu svalov,ktoré vytvárajú vrásku. Po jeho aplikácii vráska pretrváva, dá sa však potom vyplniť kyselinou hyaluronovou.

ivet

Dobrý deň, môže sa absolvovať tento zákrok aj pri alergii na salicyláty? a ešte jedna otázočka je možné vám poslať foto aby ste mi vedeli poradiť či tie 2 kupony pre moje pery budú postačujúce? ďakujem.

Zlavomat.sk

Ivet ohľadom počtu kupónov. To je veľmi individuálne. Nakoľko nevieme ako vaše pery budú na kyselinu reagovať.

S.Š.

Dobrý den. Používa sa tento druh kyseliny hyalurónovej aj na vrásky okolo očí? Ďakujem.

MUDr.Zora Havarova

Dobry den, pripravky, ktore mame v akcii su na vyplnanie hlbsich vrasok, napriklad okolo ust, medzi obocim a pod. Na vrasky okolo oci sa pouzivaju velmi jemne pripravky, ktore nepresvitaju cez jemnu pokozku okolo oci. Tie zasa nie su vhodne na hlboke vrasky. Ak sa vrasky okolo oci zvyraznuju pri usmeve, vhodna je tu aplikacia botulotoxinu, pomaha vybrus frakcnym laserom, spevnenie ihlickovou radiofrekvenciou atd. pripadne kombinacia viacerych metod. Moznosti, ako bojovat s vraskami okolo oci je teda viac.

Alula

Dobrý deň, chcem sa opýtať či sa môže absolvovať vyplnenie vrások okolo úst v letnom období, či nemôže dôjsť k nejakej nežiadúcej pigmentácii, nakoľko platnosť kupónu je len do 31.8. Alebo sa treba strániť slnka?
Ďakujem za odpoveď :-)

MUDr.Zora Haviarova

dobry den, vyplnanie vrasok robime po cely rok, aj v lete. V lete ale s vynimkou velmi opalenych ludi, tam je riziko pigmentacie po akokomkolvek podrazdeni pokozky. Takze nie je problem absolvovat zakrok este pred vyraznym opalenim. Ak ste vynimocne sneda a uz opalena, mozeme Vam individualne platnost kuponu predlzit.
S pozdravom

Alula

Dobrý deň, chcem sa opýtať či môžem absolvovať vyplnenie vrások okolo úst kys. hyalurónovou keď som si pred týždňom dala urobiť permanentný make-up kontúr pier.
Ďakujem za odpoveď :-)

MUDr. Z. Haviarova

dobry den,
vypln kyselinou hyaluronovou sa moze robit aj u pier s permanentnym makeupom. Tyzden je ale prilis kratka doba. Pockajte este par dni, aby pery dokonale odpuchli a zahojili sa. Potom sa da pokracovat v uprave pier a vyplni vrasok kyselinou hyaluronovou

janka

Dobry den , aku vypln pouzivate na pery vraj princess nieje dobra pretoze pery posobia po nej tvrdo tak ake mate skusenosti dakujeem:)

Z. Haviarova

Dobry den,
my name s Princessom dobre skusenosti, preto ho pouzivame. Dlho vydrzi a dobre vyplna. V ponuke pre kupony mame aj Jolidermis.

Nati

Dobrý večer
Chcem sa spýtať či sa môže dávať aplikovať kyselina keď som bola na ústa pred dvoma mesiacmi ,len už to vôbec nieje vydno. A ďalšia otázka či by mi stačili dva kupóny na ústa plus vrásky okolo úst. A či sa to dá spraviť naraz.
Ďakujem za odpoved

Zlavomat.sk

Dobrý deň Nati,
môžete už teraz po dvoch mesiacoch absolvovať ošetrenie.
Na ústa a vrásky okolo úst vám stačia dva kupóny a obe vám môžu aplikovať naraz:-)

Otázky k tejto ponuke sú už uzavreté. Ak nám chcete poskytnúť spätnú väzbu, prosím kontaktujte nás.

Hore