Pôvodná ponuka už bohužiaľ vypršala. Prezrite si jej detaily.

Eurokemping: Škandinávia a Laponsko za 19 dní Dotovaný zájazd od BUBO Travel Agency!!!

Spýtajte sa nás na čokoľvek k ponuke

Často sa pýtate

Ako uplatniť
Benefity
Laco

Dobry den, uz som sa docital ze treba vlastny stan. :)

Zlavomat.sk

A to som vám už šla odpovedať :) tak prajeme pekný deň.

Laco

Dobry den,
stale mi to nie je jasne so stanmi. Mam priniest vlastny stan alebo budu pripravene stany v kempoch? Dakujem za odpoved.

Patricia Chevall

ahoj, mám možno trochu nezvyčajnú otázku… našiel by sa medzi prihlásenými gentleman/dáma ktorý by ma „prichýlil“ vo svojom stane? som 44r. veselá a pohodová… kým budeš stavať stan, pripravím niečo dobré pod zub… ;0)

Peter

Dobrý deň,

vlastné stany sú myslené ako naše vlastné, alebo ako obecne stany cestovnej kancelárie. Ďalej sa chcem spýtať ako je to so stravou.
Ďakujem

BUBO Travel Agency

Dobry den, stany su vlastne. Stravu si riesi kazdy ucastnik sam, kempy su vybavene kuchynkami a vzdy rano a vecer je cas na pripravu ranajok/vecere. Dakujeme za otazku a tesime sa na stretnutie na nasich zajazdoch.

Gabika

Dobry den,
mozete prosim pridat aspon orientacny odhad dalsich nakladov pocas zajazdu, t. j. vstupne podla popisaneho programu a zakladna nenarocna strava (aspon cca podla skusenosti).
Dakujem

BUBO Travel Agency

Dobry den, okrem zakladnej ceny sa plati trajekt vo vyske 63 eur. Na mieste miniete cca 200–300 eur. Pekny den

Adriana

Ak ide 1 dospelý, dieťa /12 rokov/ platí 150 eur?

BUBO Travel Agency

Dobry den, dieta do 12 rokov cestujuce s dospelym, ma zlavu 50 percent. Staci si tu kupit jeden poukaz a do prihlasky na dieta uviest zaujem o tuto zlavu. Tesime sa na stretnutie na nasich zajazdoch.

Andrea Paulikova

Dobry den, mali by sme zaujem o tento zajazd. Sme dvaja dospely a jeden sestnastrocny chlapec. Znamena to, ze si mame zakupit 2 kupony? A nasledne na prihlaske Bubo pridat jedno dieta za 150 €?

BUBO Travel Agency

Dobry den, dakujeme za zaujem. Je to presne, ako pisete. Zakupite si 2 kupony, na nasej stranke vyplnite za kazdu osobu (vratane dietata) prihlasku zvlast, do poznamky k dospelym uvediete cislo vouchera a k chlapcovi poznamku, ze je tretia osoba, ktora patri k Vam. Sumu za chlapca uhradzate priamo v nasej kancelarii. Tesime sa na stretnutie na nasom zajazde.

Eva Papcunová

aká je počasie v termínoch zájazdov ďakujem

BUBO Travel Agency

Všetky termíny sú z hľadiska počasia rovnocenné. Teploty sa zvyknú pohybovať od 15 do 25 stupňov, v noci v horských dolinách býva chladnejšie. Riziko zrážok je počas celého leta rovnaké. Skoršie termíny majú výhodu bielych nocí. Do Škandinávie sa nechodí za teplým letom, ale je tu nádherne:)

Otázky k tejto ponuke sú už uzavreté. Ak nám chcete poskytnúť spätnú väzbu, prosím kontaktujte nás.

Hore