Pôvodná ponuka už bohužiaľ vypršala. Prezrite si jej detaily.

Online kurz španielčiny pre začiatočníkov

Spýtajte sa nás na čokoľvek k ponuke

Často sa pýtate

Ako uplatniť
Benefity
serena crkon

Mozem prihlasit aj malolete dieta?
Moze zacat s vyucbou az zaciatkom juna a cez prazdniny, ked v skole nebude napor?
Dakujem za odpoved.

Cambridge Institute

Dobrý deň,
záleží na veku dieťaťa. Berte prosím do úvahy, že kurz je určený pre dospievajúcich a pre dospelých. Deti potrebi kurzy s iným druhom metodiky. Momentálne sú naplánované kurzy len do konca apríla.

Bebe

Dobrý deň. ja by som sa chcela spýtať, ak si zakúpim napr. trojmesačný kurz (60 hodín) a budem veľmi usilovná :) a tých 60 hodín zvládnem napr. za mesiac, budem mať stále prístup do vašej platformy, napr. nejaké extra cvičenia, alebo ako to je s tými 60 hodinami za tri mesiace?
Ďakujem za odpoveď.

Cambridge Institute

Dobrý deň,
kurz je obmedzený jednak na 3 mesiace a jednak na 60 hod, to znamená, že ak oných 60 hod stihnete za 1 mesiac, do ďalšej úrovne prístup mať nebudete. Budete si môcť cvičenie znovu opakovať koľkokrát budete chcieť až do vypršania prístupu do platformy.

Veronika

Pekny vecer zelam, nemam predstavu ako prebieha online kurz a docitala som sa, ze vyucba prebieha vylucne v spanielskom jazyku. Chcem sa opytat ako ja, ako zaciatocnik, co nicomu nerozumie, porozumie takejto vyucbe.
Dakujem pekne

Cambridge Institute

Dobrý deň,
pomocou rôznych multimediálnych materiálov (nahrávky výslovnosti, obrázky, fotografie a pod) vám príde výučba veľmi intuitívne. Cvičenia sú veľmi jednoduché a prieskum, ktorý Cambridge Institute vykonal na cudzincoch, ktorí nemali žiadne znalosti španielčiny, nám ukázal, že kurz zvládnu aj tí, ktorí sa doteraz so španielčinou nestretli.

Barbora Mikulasova

v akom dennom čase bude prebiehať online kurz? a koľko x za týždeň a ktoré dni?

Cambridge Institute

Dobrý deň, ďakujeme za vašu otázku. Do kurzu sa budete môcť prihlásiť kedykoľvek. Dostanete prihlasovacie údaje a od začiatku kurzu budeteme mať 3 respektíve 6 mesiacov prístup do platformy. Štúdium je individuálna. Každý môže študovať podľa svojich časových možností. Cvičenie, ktorá prejdete, sa ukladajú a pri novom prihlásenie pokračujete tam, kde ste naposledy skončili.

Otázky k tejto ponuke sú už uzavreté. Ak nám chcete poskytnúť spätnú väzbu, prosím kontaktujte nás.

Hore