Pôvodná ponuka už bohužiaľ vypršala. Prezrite si jej detaily.

75 eur za jazykový kurz v Petržalskej akadémii. Nebojte sa prehovoriť cudzím jazykom a otvorte si dvere do sveta so zľavou 50 %!

4,0 / 5 Petrzalska akademia Bratislava  (mapa)

Hodnotenie podniku Petrzalska akademia

4,0
Iba overené hodnotenia 
Všetky hodnotenia pochádzajú od zákazníkov, ktorí zakúpili a využili službu podniku na Zlavomat.sk
Iba overené hodnotenia 
Všetky hodnotenia pochádzajú od zákazníkov, ktorí zakúpili a využili službu podniku na Zlavomat.sk

Filtre
Recenzia zákazníkov
Tyfany
máj 2012
 3,0/5

Rada by som, verim ze anonymne, odkazala majitelovi-manazerovi: velkou chybou kurzu bolo, ze chybal vstupny test, na zaklade ktoreho by nas mohli lektori rozdelit do „rovnkych“ vedomostnych skupin. To malo za nasledok, ze sme v skupine na roznych urovniach…co niektorych brzdi, pretoze sa musi vela vysvetlovat tym „slabsim“, dalsi sa zas tak vela nenaucia, lebo mnohemu nerozumeju!!! VELKA CHYBA.
Neviem ako dlho funguje tato akademia, ale to by mal byt zaklad pridelovania kurzov ucastnikom kurzu! Platim si za nieco (aj ked v zlave), od coho ocakavam, ze mi nieco da, pomoze.
Nech to prosim neberie majitel ako kritiku, ale podnet na zlepsenie dalsej prace, coho nasledkom by bolo zvysenie poctu ziakov (pretoze momentalne by som ich akdemiu neodporucila svojim znamym).
A tiez mozno lepsie manazovanie svojich lektorov…nie kazdi, vie ako „ucit“, ake metody su vhodne…atd – z pohladu ucitelky, to viem velmi dobre poznat, kto vie/nevie ucit a viest skupinu ludi…
…tak p. Kriz, snazte sa viac…

Hodnotené: 16. mája 2012
Hodnotená ponuka: Jazykový kurz v Petržalskej akadémii
Niektoré hodnotenia sme vynechali, pretože neobsahujú slovný popis.
Hore