Pôvodná ponuka už bohužiaľ vypršala. Prezrite si jej detaily.

75 eur za jazykový kurz v Petržalskej akadémii. Nebojte sa prehovoriť cudzím jazykom a otvorte si dvere do sveta so zľavou 50 %!

4,0 / 5 Petrzalska akademia Bratislava  (mapa)

Spýtajte sa nás na čokoľvek k ponuke

Často sa pýtate

Ako uplatniť
Benefity
Mária Streicherová

Dobrý deň.
Dnes som uhradila prevodom na účet Petržalskej akadémie sumu 75,00 € /v zmysle inštrukcií z potvrdzovacieho mailu z PA/ za Intenzívny kurz angličtiny. Môžete mi, prosím, poskytnúť bližšie informácie ku kurzu? Platí termín a čas začiatku kurzu, ktorý je uvedený v rozpise kurzov, t. j. 23. 4. 2012, od 11:00 do 12:30 hod.? Je potrebné sa ešte nejako inak prihlasovať na kurz? Či stačí potvrdzovací mail z PA, že evidujú moju prihlášku a prísť priamo na prvú hodinu vo vyššie uvedenom termíne?
Ďakujem.
Zdravím
Mária Streicherová

Zlavomat.sk

Dobrý deň pani Mária,
kurz sa platí nám – Zlavomatu – kliknutím na tlačítko „Kúpiť za“. Len čo vám príde na e-mail váš zľavový kupón tak si kurz rezervujete na http://www.petrzalska-akademia.sk/component/content/article/146. Vyberiete si kurz, ktorý chcete absolvovať a kliknete na „ REZERVOVAŤ“. Vyplníte potrebné údaje ako spôsob platby a zvolíte platbu cez zľavový portál a vpíšete číslo voucheru. Takže ak chcete mať kurz zľavnený platí sa nám Zľavomatu a potom vám pošleme váš kupón.

Otázky k tejto ponuke sú už uzavreté. Ak nám chcete poskytnúť spätnú väzbu, prosím kontaktujte nás.

Hore