Pôvodná ponuka už bohužiaľ vypršala. Prezrite si jej detaily.

Najkrajší pohľad na Bratislavu z exkluzívnej vyhliadkovej veže UFO watch.taste.groove.

4,7 / 5 UFO watch.taste.groove. Bratislava - Staré Mesto  (mapa)

Spýtajte sa nás na čokoľvek k ponuke

Často sa pýtate

Ako uplatniť
Benefity
Zuzana Štecová

Dpbry den, chcem sa opytat, ako je to so ZTP-S. Ten ide zadarmo? A sprievodca za kolko? Dakujem.
S pozdravom
Štecova

Zlavomat.sk

Dobrý deň,
držitelia ZŤP preukazu majú u nás 100% zľavu na vstupné. V prípade ďalších otázok prosím neváhajte kontaktovať priamo UFO watch.taste.grove na telefónnom čísle: 00421 2 6252 0300.

Elena

Dobrý den, mám záujem o 3 dospelácke +2 detské vstupy na vyhlidku UFO. Pri kúpe mi to nedáva moznost detského vouchera. Ako treba postupovat? Dakujem

Zlavomat.sk

Pekný deň Elena,

stačí si zakúpiť vouchery pre dospelých a za deti budete doplácať až na mieste.

Ľudmila

Objednala som si kupón vyhliadka Ufo a skvelé drinky za 4,75e. Tak chcem vedieť či je podmienka konzumácie, lebo to sa v kupóne nespomína. Chcem ísť len na vyhliadku, neplánujem konzumovať.

Veronika

Dobrý deň,

v cene kupónu máte zahrnutý drink na pláži pod ufom a vstupné na vyhliadkovú vežu UFO, konzumácia nie je nutná, iba dobrovoľná. V prípade ďalších otázok nás neváhajte kontaktovať na telefónnom čísle: 00421 2 6252 0300. Tešíme sa na vašu skorú návštevu!

Ľudmila

Dobrý deň.
Chcem sa opýtať či je podmienená konzumácia.
Za odpoveď vopred ďakujem.

Veronika

Dobrý deň,

hostia ktorí si objednajú z jedálneho lístka majú 100% zľavu na vstup, pokiaľ máte záujem ísť iba do baru na drink alebo na vyhliadku platí sa vstupné 6,50 na osobu.V prípade ďalších otázok nás neváhajte kontaktovať na telefónnom čísle: 00421 2 6252 0300. Tešíme sa na vašu skorú návštevu!

Eva MOLNAROVA

Dobry den, chcela by som sa spytat na vysku vstupneho pre drzitelov ZTP preukazu? Na stranke www.u-f-o.sk som tuto informaciu nenasla.
Dakujem

Daniela

Dobrý deň,

držitelia ZŤP preukazu majú u nás 100% zľavu na vstupné. V prípade ďalších otázok nás neváhajte kontaktovať na telefónnom čísle: 00421 2 6252 0300. Tešíme sa na vašu skorú návštevu!

Mima

dobrý deň, chcela by som si zakúpiť kupóny, ale využiť ich až na konci augusta. viete mi už teraz povedať či by to bolo možné?

Daniela

Dobrý deň,

kupóny sú platné do 31.08.2014. V prí­pade ďalších otázok nás neváhajte kontaktovať na telefónnom čísle: 00421 2 6252 0300. Tešíme sa na vašu skorú návštevu!

marta

Dobry den, chcem sa spytat, ci sa da uplatnit zlava ZTP. 18 rocna dcera ma ZTP so sprievodom. Este ma zaujima,ci je vyhliadka ako zvnutra restiky, al.je to priestor mimo restauracie? Dakujem

Daniela

Dobrý deň,

zľavu ZŤP si viete uplatniť po prekázaní príslušného preukazu. Vyhliadka sa nachádza ešte 10 metrov nad reštauráciou. V prípade ďalších otázok nás neváhajte kontaktovať na telefónnom čísle: 00421 2 6252 0300. Tešíme sa na vašu skorú návštevu!

maja

dobry vecer, chcem si zakupit 2× kupon – no zial nejde mi po objednani potvrdit = dokoncit. ako si ho teraz uplatnit pred ukoncenim ponuky???

Zlavomat.sk

Pekný deň Maja.
Neviem kde môže byť problém. Skúste to prosím cez iný internetový prehliadač prípadne nám skúste zavolať na linku, operatívne sa pokúsime vám pomôcť s objednávkou.

Daniel

Dobry den, z Vasej poslednej odpovede mi nie stale bohuzial mie je jasne,ako je to s vytahom.Chcem sa teda opytat,ci pouzitie vytahu je zadarmo resp. v cene kuponu? Dakujem.

Daniela

Dobrý deň,

použitie výťahu je samozrejme v cene daného kupónu. Vchod na našu recepciu nájdete priamo pod mostom SNP.

Prajeme pekný deň.

Marek

Dobrý deň.
Chcem sa opýtať kde sa nachádza Výťah?
A ešte či vám stačí Z tých voucherov len ten kód priniesť?
Alebo ukázať V maili na mobile.

Veronika

Dobrý deň,

naša recepcia sa nachádza pod mostom SNP. Poprosíme Vás priniesť nám vytlačenú kópiu vouchera, inak si zľavu nemôžete uplatniť.V prípade ďalších otázok nás neváhajte kontaktovať na telefónnom čísle: 00421 2 6252 0300. Tešíme sa na vašu skorú návštevu!

Astrid

Po prečítaní pripomienok som zneistila, ak chceme využiť Vašu zľavu 2 dôchodcovia nad 70 rokov aké kupóny si mám zakúpiť. Akú cenu.

Veronika

Dobrý deň,

dôchodcovia nad 65 rokov majú 50% zľavu na vstupné, cena tohto vstupného je 3,25 €, kupuje sa na mieste.V prípade ďalších otázok nás neváhajte kontaktovať na telefónnom čísle: 00421 2 6252 0300. Tešíme sa na vašu skorú návštevu!

Jana

Dobrý deň
Prosím vás je vyhliadka prístupná aj vozíčkarom ?

Veronika

Dobrý deň,

áno, vyhliadková terasa je sprístupnená aj pre ľudí na vozíčku.V prípade ďalších otázok nás neváhajte kontaktovať na telefónnom čísle: 00421 2 6252 0300. Tešíme sa na vašu skorú návštevu!

Erika

V minulosti mali dôchodci vstup zdarma. Je to tak aj dnes?
A dobre som pochopila vstup je zadarmo aj v pripade ak si tam objednáme jedlo?

Veronika

Dobrý deň, dôchodcovia nad 65 rokov majú 50% zľavu zo vstupu, čiže platia 3,25€. Hostia reštaurácie, ktorí si objednajú z jedálneho lístka majú 100% zľavu zo vstupu, ale hostia ktorí majú záujem ísť iba do baru a objednajú si drink alebo snack platia vstupné 6,50€. V prípade ďalších otázok nás neváhajte kontaktovať na telefónnom čísle: 00421 2 6252 0300. Tešíme sa na vašu skorú návštevu!

Ivana Lasakova

Dobrý den, je opravdu nutná rezervace??? Děkuji

Veronika

Dobrý deň, určite Vám doporočujeme informovať sa o dostupnosti daných termínov, či sa u nás nebude náhodou konať privátna akcia, pretože v tom prípade je vyhliadka uzatvorená pre verejnosť. V prípade ďalších otázok nás neváhajte kontaktovať na telefónnom čísle: 00421 2 6252 0300. Tešíme sa na vašu skorú návštevu!

Jana

Dobry den,
chcela by som sa spytat.. za dieta vyssie ako 111cm sa plati, ale tu na zlavomate je mozne zakupit vstup iba pre dospeleho. Dieta sa potom plati na mieste?
Dakujem.

Veronika

Dobrý deň, áno, vstupné na dieťa je možné zakúpiť priamo na mieste, cena tohto vstupného je 3,25€. V prípade ďalších otázok nás neváhajte kontaktovať na telefónnom čísle: 00421 2 6252 0300. Tešíme sa na vašu skorú návštevu!

E.V.

Dobrý deň, ak chcem zakúpiť kupóny vrátane nápoja pre 7 dvanásťročných študentov, ako mám postupovať pri kúpe? Máte tam vypísanú cenu na dieťa 3,25 eur. Predpokladám, že táto cena je bez nealko nápoja, takže je nutné zakúpiť kupóny pre dospelú osobu. Chápem to správne?
Ďakujem.

Veronika

Dobrý deň, zľavový kupón je platný pre jednu dospelú osobu, zahŕňa vstup na vyhliadku a jeden alkoholický alebo nealkoholický nápoj na pláži pod ufom. Vstupné na dieťa je 3,25€, v tejto cene nie je zahrnutý nealkoholický nápoj. Rozhodnutie, či je pre Vás výhodnejšie zakúpiť zľavový kupón alebo kúpiť vstupné na dieťa a prípadne si kúpiť nealkoholický nápoj na mieste necháme na vašom uvážení. V prípade akýchkoľvek ďalších otázok, nás neváhajte kontaktovať na telefónnom čísle: 00421 2 6252 0300. Tešíme sa na vašu skorú návštevu!

Tonka

Dobrý deň, kupón zahrňa vstup pre dospelú osbu + drink? Dakujem

Simona

Dobrý deň, zľavový kupón je platný pre jednu dospelú osobu. Uplatniť si ho môžete na vstup na výhliadku a jeden alkoholický alebo nealkoholický nápoj na pláži pod ufom. V prípade akýchkoľvek ďalších otázok nás neváhajte kontaktovať na telefónnom čísle: 00421 2 6252 0300. Tešíme sa na vašu skorú návštevu!

cikita

dobry den, rada by som sa spytala ci je vyhliadka podmienena konzumaciou v ufoclube.
dalsia informacia co by ma zaujimala je vstupne pre deti. dakujem

Zlavomat.sk

Dobrý deň Cikita,

v predošlom príspevku je odpoveď od partnera, ktorá Vám určite pomôže.

Pekný deň.

Jozef Keszocze

dobry den ,

plati sa vstupne aj za deti ? Maju 6 a 9 rokov – je potrebne kupit aj pre ne kupon ,alebo su gratis k rodicom ?

Daniela

Dobrý deň,
za deti do výšky 111cm sa vstupné u nás neplatí a za staršie deti, do 15 rokov sa platí polovičné vstupné – 3,25€. V prípade akýchkoľvek ďalších otázok nás neváhajte kontaktovať na telefónnom čísle: 00421 2 6252 0300. Tešíme sa na vašu skorú návštevu!

Helena Marková

Chcem sa spytat,ci musi mat zakupeny kupon aj 3-rocne dieta.Dakujem za odpoved.

Daniela

Dobrý deň,

za deti do výšky 111 centrimetrov sa u nás – na vyhliadkovej veži UFO watch.taste.gro­ove., vstupné neplatí. V prípade akýchkoľvek ďalších otázok nás neváhajte kontaktovať na telefónnom čísle: 00421 2 6252 0300. Tešíme sa na vašu skorú návštevu!

Zuzana

dobrý deň, za akých podmienok je možné zobrať na výhliadku do Ufa deti?

Zlavomat.sk

Dobrý deň Zuzana,

na túto otázku máte odpoveď vyššie :)

Pekný deň.

Zuzana

Dobry den,
chcem sa spytat, ci sa plati aj za deti a kolko? Nasa najstarsia ma 6 rokov.

Daniela

Dobrý deň,

za deti do výšky 111cm sa vstupné u nás neplatí a za staršie deti, do 15 rokov sa platí polovičné vstupné – 3,25€. V prípade akýchkoľvek ďalších otázok nás neváhajte kontaktovať na telefónnom čísle: 00421 2 6252 0300.
Tešíme sa na vašu skorú návštevu!

Otázky k tejto ponuke sú už uzavreté. Ak nám chcete poskytnúť spätnú väzbu, prosím kontaktujte nás.

Hore