Pôvodná ponuka už bohužiaľ vypršala. Prezrite si jej detaily.

Letná dovolenka v Demänovskej Doline s dieťaťom do 12 rokov zadarmo

4,2 / 5 Hotel Bystrina*** Tatry (mapa)

Spýtajte sa nás na čokoľvek k ponuke

Často sa pýtate

Ako uplatniť
Príplatky
Benefity
Michaela Szegényová

Dobrý večer,prosím Vás aká by bola cena pri ubytovaní 3 dospelých a 2 detí do 2,5 roka na 3 noci.dakujem

Zlavomat.sk

Dobrý deň Michaela,

kúpili by ste si voucher pre dve osoby, za tretiu by bol doplatok 19,20 €/noc s raňajkami. Za deti je doplatok: Jedno dieťa do 11,99, doplatok za raňajky 4,00€.
Druhé dieťa do 3 rokov zdarma (bez nároku na lôžko a stravu).

Pekný deň :)

Monika

Dobrý deň, prosím vás máte voľný termín pre 2 osoby na 3 noci od 18.8.-21.8. ?

Recepcia

Dobrý deň, v uvedenom termíne máme voľné kapacity.
Ak si prajete uskutočniť rezerváciu neváhajte nás kontaktovať.

Eva

Pri fotkách Gino Paradise Bešeňová je napísané že 50% zľava čo sa tým myslí? Ak sa ubytujeme u Vás dvaja tak máme k tomu vstup do Bešeňovej za polovicu?

Zlavomat.sk

Pekný deň Eva,

prosím prepošlite nám túto fotku na podpora@zlavomat.sk, aby sme to mohli preveriť.

Bozena

D.večer. Máte prosím volný termín na pobat od 21.8.-24.8, teda na 3 noci pre 2 dospelých a jedno dieťa?

Jana Urbanová

Dobrý podvečer,

áno v danom termíne máme zatiaľ voľnú trojlôžkovú izbu. Ak máte záujem kúpiť si kupón, je dobré si izbu predbežne rezervovať, aby sa nestalo, že si zakúpite kupón a izby už budú vypredané. Rezerváciu môžete uskutočniť buď telefonicky na 0903 533 971 alebo mailom na hotelbystina@hotelbystrina.sk

Andrea

Dobrý deň. Chcela by som sa opýtať,koľko by ma vyšiel pobyt pre dvoch rodičov,tri dospelé deti,jedno 12 ročne dieťa a jedno 3,5 ročné dieťa. Na dve noci s polpenziou Ďakujem.

recepcia hotel Bystrina

Dobrý deň, 12 ročné dieťa sa ráta už ako dospelá osoba, takže pre dvoch rodičov a štyri deti nad 12 rokov je potrebné zakúpiť si tri kupóny (3×65,00€). 3,5 ročné dieťatko má ubytovanie zdarma, dopláca iba za raňajky 4,00€/deň. Ostatné osoby doplácajú na mieste daň z ubytovania 1,00€/ osoba/ noc. Kupóny zahŕňajú ubytovanie s raňajkami. Večer je možné dokúpiť si v našej reštaurácii Koliba Bystrina. Zaplatíte to, čo skonzumujete. Menu si môžete pozrieť online na http://www.kolibabystrina.ubytovanievjasnej.sk/menu.html. V prípade akýchkoľvek iných otázok alebo nejasností nás neváhajte kontaktovať mailom alebo telefonicky, veľmi radi Vám odpovieme. Prajem vám pekný deň a ostávame s pozdravom

Marcela

Dobrý večer.Mala by som záujem o víkendový pobyt vo vašom hoteli Bystrina sama s 10-ročnym synom.A to na 2 noci.Aka by bola cena pobytu?Dakujem.

Zlavomat.sk

Pekný deň Marcela,

môžete si zakúpiť pobyt. Cena na 2 noci aj s raňajkami je 65 eur a cena na tri 3 noci s raňajkami je 99 eur. Záleží na variante, ktorý si vyberiete.

Juraj Barčík

Dobry den
Chcel by som sa opytat na kalkulaciu ceny a ako objednat pobyt na dve noci pre dvoch dospelych ludi a dve deti,nakolko jedno dieta ma 5 rokov a druhe dieta ma rok a pol.
Ďakujem

Ivana

Dobrý deň, cena kupónu na 2 noci pre 2 osoby s ubytovaním a raňajkami je 65,00€ + 1 dieťa do 12 r. s ubytovaním grátis. Doplatok na mieste je vo výške 1,00€/osoba/noc, raňajky pre dieťa do 12 r. je cena 4,00€/deň. Detskú postieľku poskytneme grátis.

Maria Ondrejkova

Dobry den. Mala by som zaujem o vikendovy pobyt v Demanovskej Doline . Vikend by bol na 2 noci a to z 15. augusta do 17. augusta. Poradili by ste mi ako objednat tento pobyt 2×2 osoby .dakujem maria ondrejkova Banovce nad Bebravou

Zlavomat.sk

Pekný deň Mária.
Pred zakúpením voucheru odporúčame overiť si dostupnosť termínov na recepcii, po zakúpení voucheru je potrebná rezervácia na tel. č. +421 903 533 9­71 alebo na hotelbystrina@hotelbystrina.sk. Ak budú mať daný termín voľný môžete si zakúpiť vouchery. Ak budete 4 osoby bude potrebné zakúpiť dva kupóny.
Postup zakúpenia kupónu je nasledovný: kliknete na zelené políčko kúpiť za. Vyberiete si z ponuky. Zadáte email, na ktorý vám potom príde voucher. Vyberiete počet kusov voucherov, spôsob platby – platbu kartou alebo bankový prevod. Pri bankovom prevode môžete ísť osobne do banky ČSOB a zadať jednorázový prevod. To nám prídu peniaze ešte dnes a pošleme vám voucher. Alebo zadáte platbu internet bankingom. Na platbu kartou potrebujete kartu, ktorá má 3 čísla v rámčeku zo zadnej strany, inak sa ňou platiť nedá. Pri platbe bankovým prevodom je potrebné zadať číslo mobilného telefónu bez nuly na začiatku. Potom príde overovací kód a ten keď správne zadáte, zobrazia sa Vám platobné údaje. S nimi následne idete do banky ČSOB a zadávate jednorázový vklad v hotovosti alebo teda vykonáte platbu cez internet banking. Následne po pripísaní peňazí na účet zľavomat-u Vám bude odoslaný voucher, ktorý si musíte uplatniť u nášho partnera. Spôsob uplatnenia voucheru je napísaný pri každej ponuke alebo aj priamo na vouchery.

Otázky k tejto ponuke sú už uzavreté. Ak nám chcete poskytnúť spätnú väzbu, prosím kontaktujte nás.

Hore