Pôvodná ponuka už bohužiaľ vypršala. Prezrite si jej detaily.

Jesenný wellness pobyt v TOP HOTELI Praha****

3,8 / 5 TOP HOTELS GROUP a.s. - TOP HOTEL Praha **** Praha - Česko (mapa)

Spýtajte sa nás na čokoľvek k ponuke

Často sa pýtate

Ako uplatniť
Deti
Príplatky
Benefity
Lukas Niznansky

ako pridám recenciu??? Bude aj zverejnenia pri výbere tohto pobytu??? Čo sa týka izieb určite nespĺňali 4* standart. Izby boli vybavené starým nábytkom, staré koberce, kupeľňa na veľmi nízkej úrovni. Z izby som bol veľmi sklamaný. Welness bol ok a pekné vstupné priestory, ale znova by som nešiel do tohto hotela.

Tomáš

Dobrý deň, aký je rozdiel medzi izbami, resp. službami v prípade objednania izby Standart, alebo Executive. Ďakujem za odpoveď.

Vladimír Kiš

Dobrý deň, izba Executive je vačšia, komforntejšia a v izbe executive je v kúpelni rohová vaňa. V prípadě dotazu ma prosím kontaktujte na tel. čísle: +420 267 284 260 , alebo mailom: revenue@tophotel.cz.

Martin Horváth

Dobrý deň, radi by sme sa ubytovali vo Vašom hoteli v termíne 28.8. – 31.8. 2014, čiže 4 dni /3 noci/, s raňajkami v izbe typu štandart. Viete nám prosím Vás zistiť, či by to v uvedenom termíne bolo možné? A ešte Vás poprosím o celkovú cenu, využili by sme aj parkovisko. Ďakujem.

Zlavomat.sk

Dobrý deň Martin,

pre voľné termíny prosím kontaktujte partnera telefonicky: +420 267 284 260.

Pekný deň.

Mata

Vsimla som si, ze hotel ma nejaku dalsiu cast Garni. Spominaju sa tu vsak izby Standard. Moja otazka znie, ci je mozne, ze nas ubytuju do casti Garni Standard, ked sa ponuka Top Hotel **** v izbe Standard?? (pytam sa to ako preventivne opatrenie) dakujem

Petra

Dobrý den,
pobytový balíček Letní wellness v TOP HOTELu Praha**** se vztahuje na 4**** část hotelu s možností výběru pokoje typu Standard nebo Executive. Hotel, dříve Garni, nyní Easy Star je jednoduché ubytování bez snídaně a tento voucher se na Easy Star nevztahuje.
Děkuji Vám a jsem s přátelským pozdravem,

Otázky k tejto ponuke sú už uzavreté. Ak nám chcete poskytnúť spätnú väzbu, prosím kontaktujte nás.

Hore