Pôvodná ponuka už bohužiaľ vypršala. Prezrite si jej detaily.

Aktívny mobilný ochladzovač vzduchu

Spýtajte sa nás na čokoľvek k ponuke

Často sa pýtate

Ako objednať tovar
Sai

Dobry den
Aj podla mna je vzduch prave naopak teplejsi ako chladnejsi… Aj ked su tam tie dve mraziace nadobky… Chcela by som vratit spet, na poste vyzdvihnute 20.6. Da sa to? Dakujem

Sabína Szalonásová

Dobrý deň,

prosím Vás v tom prípade pošlite reklamáciu na mailovu adresu senzacnezlavy@gmail.com a reklamácia bude riešená čo najskôr.

Tomáš

Dobrý deň,

zaujímali by ma skúsenosti, kto si ochladzovac zakúpil.

Ďakujem

silvia kulčárová

Chcela by som poďakovať za promtné vybavenie mojej objednávky, som spokojná, ochladzovač funguje tak ako mi bolo povedané, poskytuje úľavu v miestnosti pri vyšších vonkajších teplotách.

Sabína Szalonásová

Dobrý deň,

sme radi, že ste spokojná.

vydo

Dobrý deň , objednal som si tento prístroj – 11.6.2014 aj s potvrdením u dodavatela no žiadny pristroj mi neprišiel a to už teda 10 dní uplynulo- predajca ma odkazuje na piatok alebo až podelok 30.6.2014..... prišiel už vôbec niekomu,

Sabína Szalonásová

Dobrý deň,

výrobok bol už minulý týždeň vyexpedovaný, dostanete ho dnes.

xx

Tento produkt sme mali a do týždňa ho aj poslali preč. Je vhodný tak maximálne na ochladenie toalety, prípadne pivnice pod bytom. Nevylučujem ani možnosť, že nám bol dodaný vadný kus (stáva sa, chápem), ale v miestnosti s týmto tu bol vzduch možno aj teplejší (podľa teplomera asi 2°C). Takže z mojej strany obrovská nespokojnosť, na druhej strane dávam plus za rýchlosť vybavenia reklamácie.

Sabína Szalonásová

Dobrý deň,

ďakujeme za príspevok, ale nakoľko ste výrobok nekupovali od nás, nemôžeme Vám reklamáciu vybaviť. Samozrejme ak by sa to stalo u nás, reklamácia by bola urgentne vybavená.

Terézia Lang

Mne to pripada, ze ide akoby o zvlhcovac vzduchu, cize schladenie vzduchu musi byt minimalne,malo citelne. Je to tak al. je mozne ocakavat citelne schladenie vzduchu?

Sabína Szalonásová

Dobrý deň,

podľa recenzií a odozvy samozrejme neide o klimatizáciu, ktorá sa dá nastaviť na požadovanú kapacitu schladenia miestnosti, ale v menších priestoroch je ochladenie citeľné. Výhodou prístroja oproti klimatizácii je malá spotreba energie.

Veronika

Dobry den, chcem sa opytat, ci do tej nadobky sa dava iba cista voda? alebo sa musia dat mrazit vlozky este do nadobky?

Zlavomat.sk

Pekný deň Veronika. Do tejto nádobky sa dáva čistá voda.

martin

Dobry den.moja otazka je ci sa da pouzit aj v miestonosti s drevenymi podlahami alebo parketami.Nes­posobuje para poskodenie podlahy tak ako sa o tom pise napr. pri osviezovacoch vzduchu pracujucich na podobnom principe?

Sabína Szalonásová

Dobrý deň,

nemusíte sa obávať, para sa redukuje tým, že pri maximálnej produkcii pary sa prístroj vypne.

Mar-Tinko

Viete mi prosím vysvetliť v jednoduchosti túto vetu?: "Mobilný ochladzovač vzduchu Ravanson KR 1011 pracuje na princípe premeny vody na vodnú paru. " To znamená, že keď je v miestnosti teplo a bude to produkovať paru, tak bude vznikať pleseň alebo sa mýlim? Ďakujem za odpoveď

Sabína Szalonásová

Dobrý deň,
už sme odpovedali Barbore (viď vyššie…)
S pozdravom

Sandra Sai

aj mna by zaujimala Barborina otazka

Sabína Szalonásová

Dobrý deň,

už sme odpovedali Barbore (viď vyššie…)

S pozdravom

Barbora

Dobrý deň,
prosím Vás, nefunguje to tak, že druhým smerom to zas produkuje teplo, ako mobilné klimatizácie?
A keď to pracuje na princípe pary, nespôsobuje to v miestnosti práveže plesne? (Ktoré sú mimochodom oveľa škodlivejšie a ťažšie odstrániteľné než letné horúčavy.)
Ďakujem.

Sabína Szalonásová

Dobrý deň,

ochladzovač vzduchu neprodukuje teplo. Hneď ako vlhkosť vzduchu v miestnosti dosiahne maximum, zariadenie prestane fungovať, takto sa redukuje produkcia pary.Voda v zariadení nahradzuje klimatizačnú kvapalinu a ochladzuje vzduch prirodzeným antialergickým spôsobom.

Lisa

Nikde tu nevidim adresu spolocnosti, len BNM Sovakia s.r.o. a adresu na gmail. To mi pride zvlastne, okrem toho na stranke BNM nie je ochladzovac vobec v ponuke.

Zlavomat.sk

Dobrý deň Lisa,

adresa spoločnosti je uvedená na stránke: Muzejná 8
929 01 Dunajská Streda
Slovakia
Tel.: +421 907 855 492

Ochladzovač sa na stránke nenachádza, pretože spoločnosť BNM Slovakia s.r.o. má viac divízií a divízia, ktorá sa zaoberá týmito ochladzovačmi a čističkami nepotrebuje internetovú stránku.

Peter Laborecký

Tento ochladzovac sa da kupit cez internet od 55 euro,takze ziadna zlava :(

Zlavomat.sk

Dobrý deň pán Laborecký,

momentálne prebieha zľava na viacerých stránkach. Čiže keď sa pozriete na pôvodnú cenu bez zľavy tak bude podobná ako uvádzame my z cenníka partnera.

Pekný deň.

Maria Potocka

Dobry den, ochladzovac vzduchu je komplet dodany so vsetkymi komponentami? Da sa rovno pouzivat?ci si budem musiet este dokupit nejake chladiace vlozky alebo nieco ine?dakujem za vasu odpoved s pozdravom maja

Mgr. Miklósová

Milá Maja,
ochladzovač vzduchu je dodaný komplet so všetkými komponentmi, nepotrebuje vývod, ani vložky.
S pozdravom

Lucia

Chcela by som sa spytat ci k tejto klime je prilozena aj hadica, ktora musi ist von z okna? nikde som sa o tom nedocitala.
Dakujem

Mgr. Miklósová

Milá Lucia,
Mobilný ochladzovač vzduchu Ravanson KR 1011 pracuje na princípe premeny vody na vodnú paru. Ochladzovač vzduchu je mobilný, nepotrebuje vývod.
S pozdravom

Otázky k tejto ponuke sú už uzavreté. Ak nám chcete poskytnúť spätnú väzbu, prosím kontaktujte nás.

Hore