Pôvodná ponuka už bohužiaľ vypršala. Prezrite si jej detaily.

Dovolenka v Penzióne Energetik***Jasná so vstupom do Tatralandie, až 2 deti za zvýhodnených podmienok

Penzion ENERGETIK Tatry (mapa)

Spýtajte sa nás na čokoľvek k ponuke

Často sa pýtate

Ako uplatniť
Deti
Príplatky
Benefity
Veronika Vargová Šoltesová

Dobrý deň chcem sa opýtať dá sa zabezpečiť v prípade potreby mikrovlnka na izbu pre máleho ďakujem

Zlavomat.sk

Pekný deň Veronika,

zabezpečenie mikrovlnky nie je možné. Jedlo si môžete ohriať v kuchyni.

Monika

Dobry den, chcem sa spytat kolko km je od vasho penzionu vzdialena Tatralandia, a este kolko by sme doplacali za polpenziu 2 dosp + 2 deti /1,5 roka a 9 rokov/ Dakujem pekne

Zlavomat.sk

Pekný deň Monika,

penzión je vzdialený 16 km od Tatralandie. Polpenzia pre deti sa doobjednať nedá. Deti si budú môcť večere vybrať z večerného menu, ktoré je v cene od 3,90 do 4,90 eur.

Pavla Urbánková

Dobrý den,
ráda bych koupila tento voucher jako dárek pro svoji sestru s rodinou – využiji tedy nabídky „koupit jako dárek“, pobyt uhradím a jaký prosím pak bude postup při jeho použití?
Na jaké jméno pak bude voucher uvedený?
Děkuji, s pozdravem

Zlavomat.sk

Dobrý deň pani Urbánková,

Pred zakúpením kupónu si overte v penzióne voľné kapacity vo vami vybranom termíne.
Po preverení dostupného termínu je potrebná záväzná rezervácia na energetik@penzion-energetik.sk s predmetom e-mailu rezervácia zlavomat a textom e-mailu, ktorý obsahuje: meno, priezvisko ubytovaných, termín nástupu, tel. kontakt a počet nocí pobytu.
Pri rezervácii zadajte číslo kupónu.
Pobyt je platný cez týždeň aj cez víkend
Ďalšie poplatky:
Daň za ubytovanie – 1€/osoba/noc.

Prajem pekný deň.

katarína

Pekný deň. Chcem sa opýtať, dieťa nad 12 rokov na 3noci máte písané za pobyt 39€s raňajkami. Koľko by to bolo s polpenziou??.Máme záujem o polpenziu.Máte volný termín v čase od 11.8–17.8.2014,mali by sme záujem o voucher na 3noci/4dni s 12 a 3 roč. dieťaťom .

Zlavomat.sk

Dobrý deň Katarína,

Ohľadom bližších informácií kontaktujte prosím priamo penzión na +421 904 631 9­06 alebo emailom: energetik@penzion-energetik.sk

patricia

Dobry vecer. Kolko by nas vysiel pobyt,ak by islo o dve dospele osoby a tri deti vo veku 2,7 a 10. Na 2.noci s polopenziou. Dakujem za odpoved.

Zlavomat.sk

Dobrý deň Patrícia,

Voucher na dva dni pre dve dospelé osoby s polpenziou je za 139 euro.
Jedno dieťa do 11,99 rokov ubytovanie na prístelke s raňajkami zadarmo, druhé dieťa do 5,99 rokov ubytovanie bez nároku na lôžko s raňajkami zadarmo. Za tretie dieťa by bol príplatok 29 euro aj s raňajkami. Odporúčame Vám kontaktovať priamo penzión na číslo +421 904 631 906.

Prajem pekný deň.

zzzz

dobrý den, chcela by som sa spýtať, aká by bola cena pre 2 dospelé osoby 2 deti (8 a 2r. ) na 3 noci s polpenziou?
dakujem

Zlavomat.sk

Dobrý deň prajem,

cena voucheru na 3 dni s polpenziou je 189 euro.
Jedno dieťa do 11,99 rokov ubytovanie na prístelke s raňajkami zadarmo, druhé dieťa do 5,99 rokov ubytovanie bez nároku na lôžko s raňajkami zadarmo

Gabika

Dobry den,chcem sa spytať akaby bola cena na 6 noci pre 2 dospelych,16 roč­nu dceru a 4 ročneho syna s polpenziou.Da­kujem

Zlavomat.sk

Pekný deň Gabika,

cena pre dvoch dospelých na 6 nocí aj s polpenziou je 378 eur. 4 ročné dieťa je zdarma. Doplatok za 16 ročné dieťa je 15 eur na noc s raňajkami + detské menu od 3,90 do 4,90 eur.

Monik

Dobrý den, aka je vzdialenost hotela od Tatralandie?? dakujem

Zlavomat.sk

Pekný deň Monik,

vzdialenosť od Tatralandie je 16 km.

Oľga

Dobrý deň! Aká je cena na 3 noci pre 2 dospelých a 2 deti – 10 a 14 ročné? Ďakujem.

Zlavomat.sk

Dobrý deň Oľga,

treba si zakúpiť voucher v hodnote 119 euro (s raňajkami) alebo 139 euro (s polpenziou).
Jedno dieťa do 11,99 rokov ubytovanie na prístelke s raňajkami zadarmo.
Doplatok za 3. osobu nad 12 rokov s raňajkami: 29€/pobyt na 2 noci, 39€/pobyt na 3 noci.

Prajem pekný deň.

Jana Kúdelová

Dobrý deň,
Sme 4-členná rodina,3 dospelý a dieťa 6 rokov.Predpo­kladám, že nám stačí jeden kupón v cene 139€ na 2 noci + dieťa zdarma.Koľko bude doplácať dospelák s polpenziou na 2 noci?Je voľný termín od 7.-9.7.2014 s kuponom?

Zlavomat.sk

Pani Kúdelová v tomto prípade je najlepšie zakúpiť dva kupóny.
O voľných termínoch sa prosím informujte priamo na tel. čísle: +421 904 631 906, alebo emailom: energetik@penzion-energetik.sk.

Silvia Siska

Dobry den

pokial by sme sli 2 dospele osoby a 2 deti ( vek 7 a 9) ev. tretie dieta vo veku 5 a pol. r. kolko kuponov je potrebne zakupit? Kupony su platne aj pre 4 lozkove izby ?

Zlavomat.sk

Pekný deň Siska.
V tomto prípade by bolo najlepšie zakúpiť dva kupóny. Je k dispozícií aj 4 lôžková izba, ale je potrebné sa informovať o konkrétnom termíne.

lucia

Priamo v penzione ma informovali, že lístky do Tatralandie sú pre dve osoby a je jedno, či to budu deti, alebo nie…vy píšete, že sú len pre dospelých..tak ako toje? ja som si už kupon kúpila práve preto, že využijem aj pre deti…

Zlavomat.sk

Lucia,

presne ako píšete, vstup do tatralanadie je pre 2 osoby, je na vás či ich využijete pre dospelých alebo deti.

Václav Švaňa

Dobry den,

viete zabezpecit detsku postielku ?

Dakujem za info.

Zlavomat.sk

Dobrý deň pán Švaňa,
penzión má dve detské postieľky. Ich dostupnosť však záleží od konkrétneho termínu. Pri rezervácií si preto v penzióne overte dostupnosť detskej postieľky.

zuzana

dobry vecer. chcem sa opytat mame 8 rodcnu dcerku , 6 rocneho syna a 8 mesacnu decrku chceli by sme pobyt na 3 noci… aka by bola cena ? plati sa aj za batola??? mali by sme kupit dva poukazi na 3 noci? a vstup by mali do tatralandie aj deti v tom pripade ano?? dakujem zuzana

Zlavomat.sk

Dobrý deň Zuzana,
Stačí vám zakúpiť 1 voucher. Za deti už platiť nebudete v prípade, že budete všetci spolu na jednej izbe. Cena na 3 noci s raňajkami je 159 euro a s polpenziou 189 euro. V cene voucheru je vstup do Tatralandie pre dospelé osoby. Deti zaplatia sumu podľa cenníka.

Lucia Šimová

koľko sa dopláca za deti večera?

Zlavomat.sk

Dobrý deň pani Šímová,
V hoteli podávajú počas večere aj detské menu, ktorého cena sa pohybuje od 3,90 euro.

Mgr. Katarína Čipčalová

Dobrý deň, poprosila by som celkovú kalkuláciu – dvaja dospelý – z toho ja mám zťp s doprovodom a tri deti vek – 11,8 a 5 rokov. Koľko by sme platili celkovo za pobyt. Vďaka. Pekný deň prajem.

Zlavomat.sk

Dobrý deň Katarína,
kalkulácia ceny je priamo na našej stránke. Pod celou ponukou, pred odsekom ako uplatniť zľavu kliknite prosím na Kalkulácia ceny. Následne sa vám zobrazia všetky varianty, ktoré si môžete zakúpiť. Doplatky za deti sa na stránke nachádzajú nižšie.
Cena pre deti: Jedno dieťa do 11,99 rokov ubytovanie na prístelke s raňajkami zadarmo. Druhé dieťa do 5,99 rokov ubytovanie bez nároku na lôžko s raňajkami zadarmo. Doplatok za 3. osobu nad 12 rokov s raňajkami: 29€/pobyt na 2 noci, 39€/pobyt na 3 noci.

Nor Bit

Dobrý deň,
koľko by sme doplácali za 13-ročné dieťa, ďakujem

Zlavomat.sk

Dobrý deň pani Kovačiková,

doplatok za 3. osobu nad 12 rokov s raňajkami: 29€/pobyt na 2 noci, 39€/pobyt na 3 noci.

Natalia

Dobrý den chcela by som sa spitat aka by bola cena pre 1 dospelí a dve deti 6–10 rokov na 3dni 18.7–20.7.2014. Alebo 2 dospelí a dve deti .Dakujem

Zlavomat.sk

Dobrý deň Natália,

kalkulácia ceny je priamo na našej stránke. Pod celou ponukou, pred odsekom ako uplatniť zľavu kliknite prosím na Kalkulácia ceny. Následne sa vám zobrazia všetky varianty, ktoré si môžete zakúpiť. Doplatky za deti sa na stránke nachádzajú nižšie.

Cena pre deti:
Jedno dieťa do 11,99 rokov ubytovanie na prístelke s raňajkami zadarmo.
Druhé dieťa do 5,99 rokov ubytovanie bez nároku na lôžko s raňajkami zadarmo.
Doplatok za 3. osobu nad 12 rokov s raňajkami: 29€/pobyt na 2 noci, 39€/pobyt na 3 noci.

Pavol Ďurica

Dobrý deň, koľko by stál pobyt pre 3 dospelé osoby a 2 deti /8 a 11-ročné/ včetne polpenzie a služieb na 2 noci /3 dni/. Ďakujem.

Zlavomat.sk

Dobrý deň Pavol,

najlepšie bude ak si zakúpite dva vouchery. Jeden voucher bude pre dve dospelé osoby a jedno dieťa (zdarma) a druhý voucher pre jednu dospelú osobu a jedno dieťa. Cena za pobyt na tri dni by bola v takomto prípade 278 eur.

Otázky k tejto ponuke sú už uzavreté. Ak nám chcete poskytnúť spätnú väzbu, prosím kontaktujte nás.

Hore