Pôvodná ponuka už bohužiaľ vypršala. Prezrite si jej detaily.

39 eur za laserovú terapiu – FOTOREJUVENIZÁCIU 4D, odstránenie ochlpenia a odstránenie cievok. Revolučné využitie pulzného svetla na bezbolestné zákroky bez skalpela, so zľavou 60%!

4,2 / 5 Studio ENVY Košice  (mapa)

Spýtajte sa nás na čokoľvek k ponuke

Často sa pýtate

Ako uplatniť
Ivka

Dobrý deň, chcela by som sa opýtať na odstranenie ochlpenia.
To stačí prísť len raz? na aké miesto na tele to platí?
keby som chcela Braziliu? nemusí sa zákrok opakovať vaic krát?

Zlavomat.sk

Dobrý deň Ivka, zákrok sa musí opakovať viac krát, je to veľmi individuálne. Zavisí to od hustoty ochlpenia a reakcie organizmu. Zákrok je možné vykonať na ľubovoľnej časti tela. Ďakujeme za otázku a prajeme príjemný deň

Vladykova Ľubov

39 eur za omladenie pleti, odstránenie ochlpenia a odstránenie cievok – tá cena je za komplet, alebo si mám vybrať len jeden zákrok?

Zlavomat.sk

Dobrý deň,
za cenu 39 eur si môžete vybrať jedno z troch ošetrení: fotorejuvenizácia 4D, odstránenie ochlpenia, odstránenie cievok.

Daniela Šoltýsová Gaľašová

Dobry den, chcela by som viac priblizit kupon na odstranenie cievok, pisete, ze 1 kupon je 50 impulzov. Co to znamena? napriklad plocha 5×5 cm kolko impulzov potrebuje, aby sa cievky odstranili? Konkretne ma zaujimaju nohy . Staci jednorazova navsteva alebo je potrebne proceduru zopakovat ?
Dakujem

ENVY

Dobrý deň.
50 pulzov stačí na oblasť podpazušia, predlaktia alebo pod. Ošetrenie je potrebné opakovať. Je to individuálne koľko opakovaní.

Otázky k tejto ponuke sú už uzavreté. Ak nám chcete poskytnúť spätnú väzbu, prosím kontaktujte nás.

Hore