Pôvodná ponuka už bohužiaľ vypršala. Prezrite si jej detaily.

2 kusy samodržiacich pančušiek Calzedonia

4,5 / 5 Pančuchy Bratislava  (mapa)

Spýtajte sa nás na čokoľvek k ponuke

Často sa pýtate

Ako uplatniť
Simona

Dobrý deň.
Neskutočne ma nahnevalo,že udávate značku Calzedonia pod týmito lacnými napodobeninami!Som jednou z manageriek tejto firmy,preto ma neskutočne nahnevalo,že hanobíte meno firmy a predávate tovar ktorý nie je naším tovarom!!!!!!!!!­!!!Naša firma neponúka žiadny tovar do iných spoločností,preto by som bola nesmierne rada aby ste túto klamlivú reklamu buď stiahli alebo odstránili názov Calzedonia!!!!

Zlavomat.sk

Dobrý deň Simona. Ďakujeme za príspevok. Prosím o strpenie, riešime danú situáciu.

sfo@sfo.sk

Dobrý deň Simona,
veľmi nás mrzí Váš názor,žiadnym spôsobom ale značku Calzedonia nehanobíme ani tovar nami ponúkaný nepovažujeme za napodobeninu. Tovar je riadne zabalený, na obale má uvedenú značku a všetky náležitosti ktoré obsahujú akékoľvek iné samodržiace pančuchy aj Vami ponúkané. Materiálovo aj kvalitovo je na vysokej úrovni. Osobne vyskúšaný. Pokiaľ máte pochybnosti, zastavte sa na našej predajni, môžem Vám vyššie uvedené skutočnosti predložiť. Nikde nie je napísané, že značka Calzedonia nemôže predávať svoje produkty aj iným predajcom. Pekný deň prajem.

Jana

Dobry den,

chcela som sa spytat ako je to z velkostami. Kupila som si hnede, ale mam 156 cm a do 50 kg. Je to viac menej uni alebo mi to bude velke. Dakujem

sfo@sfo.sk

Dobrý deň Jana,na Vami uvádzané rozmery by som Vám doporučila zakúpiť si kupón na čierne alebo tmavohnedé. Hnedé sú rozmerovo väčšie. Pekný deň prajem.

Zuzana

Dobry den,chcela by som vediet ze 2 kusy samodržiacich pančušiek Calzedonia to je jeden pár,alebo 2 páre samodržiacich pančušiek za 6,99 €.
Dakujem,s poz­dravom.

Zlavomat.sk (Ingrid Petríková)

Dobrý deň Zuzana, jedná sa o dve balenia a v každom je jeden pár a viete si ich nakombinovať napr – 1× hnedé, 1× čierne. Takže dva páry za cenu 6,99 eur :)

Pekný deň prajem

Otázky k tejto ponuke sú už uzavreté. Ak nám chcete poskytnúť spätnú väzbu, prosím kontaktujte nás.

Hore