Po zakúpení voucheru je potrebné zarezervovať si stôl vopred na tel. 0948 70 30 70 (Modrá Hviezda) alebo na 0944 14 27 18 (Hradná Hviezda).
Voucher je možné využiť v dvoch prevádzkach – v reštaurácii Hradná Hviezda priamo v areáli Bratislavského hradu a v reštaurácii Modrá Hviezda na Beblavého 14. Je potrebné priniesť so sebou do reštaurácie vytlačený voucher.
Reštaurácie sú nefajčiarske.
12,90 € −49 % 6,49 €
12,90 € −49 % 6,49 €
Ukončené
Uvažujete, kam skočiť na dobrý obed či večeru s partnerom alebo celou partiou na porciu skutočne dobrého jedla? Odpoveď je jednoduchá: Navštívte nádhernú reštauráciu Modrá Hviezda, ktorá sa nachádza pod Bratislavským hradom na Beblavého ulici alebo jej novú sesterskú reštauráciu Hradná Hviezda, ktorú nájdete priamo v areáli Bratislavského hradu.
Vybrať si môžete zo 4 chutných jedál, ktoré iste potešia každého správneho labužníka. Ponúkame vám:
200g Bravčová panenka s mrkvovým pyré, varené zemiačiky:
150g Šťuka na grilovanej zelenine, karfiolové pyré:
Ako si môžete všimnúť, na svoje si príde každý. Či už má rád bravčové alebo kuracie mäso, ale aj ten, čo si rád pochutní na majstrovsky pripravenej rybičke.
Vyberte sa von a uspokojte svoje hladné brušká v reštaurácii Modrá Hviezda. Dom na Beblavého ulici č. 14, v ktorom je reštaurácia umiestnená, pochádza z neskorobarokového obdobia, z poslednej štvrtiny 18. storočia. Pri rekonštrukcii majitelia vychádzali zo všetkých tradícií dávnej aj nedávnej minulosti, keď bola reštaurácia obľúbeným miestom študentov, novinárov, politikov a každého, kto vie oceniť dobré jedlo.
Ladislav Németh – šéfkuchár reštaurácie Modrá Hviezda a Hradná Hviezda jecieľavedomý profesionál, ktorý pevne drží ruku nad tajomstvami originálnych receptúr. Špeciality pripravuje nielen svojím kuchárskym umom, o čom svedčia mnohé profesné ocenenia, ale aj svojím srdcom. Ladislav Németh bol v prvej desiatke ocenených šéfkuchárov v súťaži Trend top šéfkuchár na Slovensku, získal certifikát Culinary academy a Merit Certificate – La scuola internazionale di cucina Italiana. Pôsobil ako šéfkuchár v bratislavskom hoteli Marrol´s, bol vedúcim zmeny v hoteli Apollo a takisto bol šéfkuchárom v reštaurácii Bratislava – La Fiamma. Jeho životným krédom je profesionalita, disciplína, poriadok a čistota na pracovisku. Toto všetko je základom úspechu reštaurácie Modrá Hviezda a Hradná Hviezda a zároveň kľúčom do vašich sŕdc i žalúdkov.
Atmosféru novootvorenej sesterskej rešturácie Hradná Hviezda v areáli Bratislavského hradu vám priblížia fotografie: