Pôvodná ponuka už bohužiaľ vypršala. Prezrite si jej detaily.

Pobyt v Apartmánoch Lomnica**** v Tatrách

4,9 / 5 Apartmány Veľká Lomnica Vysoké Tatry (mapa)

Spýtajte sa nás na čokoľvek k ponuke

Často sa pýtate

Ako uplatniť
Benefity
mf

Dobrý deň, zaujímalo by ma, aké podmienky platia pre pobyt od 31.3.2013 do 2.4.2013. Je možný tento pobyt na dve noci? Ďakujem.

Petra Zakova

dobry vecer,
zial tento termin uz mame vypredany, podmienka je minimalne 3 noci + doplatok za noc, ale uz to asi nema vyznam rozpisovat kedze je velka noc obsadena. pekny vecer, verim ze si vyberiete nejaky iny termin

Tomáš

Dobrý deň,
Zaujímalo by ma,či je možné predĺžiť si u Vás pobyt na viac nocí ako je uvedené? A či sa na tieto noci uplatňuje zľava daného pobytu ?Je to možné aj uplatniť v auguste napríklad,,príklad ubytovanie na 6 nocí od 1.8 do 7.8. 2013 ? vopred dakujem za odpoved

Zlavomat.sk

Pekný deň Tomáš.
Kupón je možné uplatniť do 15. 6. 2013 takže augustový termín nie je možný. Ak by ste chceli ísť na pobyt na viac nocí je to možné tak že si zakúpite viac kupónov vtedy získate ešte ďalšie benefity ktoré sú napísané v ponuke dolu pri vete: ako uplatniť zľavu.

Matúš

Dobry den,


chcel by som sa opytat, ci v pripade zakupenia variantu s wellnes sa jedna o dvojhodinovy sukromny vstup do wellness zony len pre 2 osoby, alebo sa tym mysli verejny vstup do wellness. 


Dakujem.
Zlavomat.sk

Pekný deň Matúš. Nejedná sa o súkromný wellness vstup. Budú tam aj iní ľudia.

Otázky k tejto ponuke sú už uzavreté. Ak nám chcete poskytnúť spätnú väzbu, prosím kontaktujte nás.

Hore