Pôvodná ponuka už bohužiaľ vypršala. Prezrite si jej detaily.

Laserová operácia očí s DOŽIVOTNOU ZÁRUKOU

Očné laserové centrum SPINN Ružomberok  (mapa)

Spýtajte sa nás na čokoľvek k ponuke

Často sa pýtate

Ako uplatniť
Martin Zelienka

Dobrý deň, chcem sa opýtať aké je riziko, že po operácii stratí pacient priestorové videnie.

SPINN ocne laserove centrum

Dobry den, toto riziko je nulove. Pekny den.

Janka Tokárová

Dobrý deň. Počula som, že operácia je možná až keď sú dioptrie dva roky ustálené. Je možná operácia u Vás, aj keď to tak nie je?
Mám dioptrie- R: –0,5 Sph, –0,5 cyl, os 10° / L: –0,25 Sph, –0,75 cyl, os 180°.
Bola by možná operácia u Vás? Ďakujem a pekný deň prajem, Jana.

SPINN ocne laserove centrum

Dobry den, u nas mame kriterium – stabilny zrak po dobu aspon 12 mesiacov. Operovat je mozne aj nestabilne, ale efekt operacie Vam nevydrzi dlho, nakolko je predpoklad, ze sa Vam bude zrak este zhorsovat. Pokial je stabilny, je predpoklad, ze bude stabilny aj po zakroku a efekt zakroku Vam vydrzi dlho. Pekny den.

Renča

Dobrý den, chcem sa spýtať: minulý rok v auguste mi lekárska zvýšila dioptrie a to na pravé oko: +1,0 =0,25 cylinder, os 160stupnov ľavé oko:+1,0 =0,5cylinder, os 0stupnov.
Predtým som mala pravé oko +0,75, =0,5cylinder, 100, ľavé oko +0,5 =0,5 cylinder, os 90stupnov. Okuliare mám do diaľky.
Chcem sa spýtať, je možná operácia aj takejto vady? Nebude vadiť, že zmena okuliarov je kratšia ako jeden rok? Dakujem pekne za odpoved.

SPINN ocne laserove centrum

Dobry den, bohuzial Vas musim sklamat, ale nebudeme Vam vediet pomoct. Plusove hodnoty dioptrii neoperujeme vôbec. Dôvodom su nie velmi uspokojive vysledky vo vseobecnosti u operacii plusiek laserom. Pekny den.

Ján

Dobry den zaujimalo by ma ako je to s tymi slnecnymi okuliarmi .Su nejake na vyber alebo nie ? Ak ano do akej sumy ? Dakujem

SPINN ocne laserove centrum

Dobry den, ano, u nas mate na vyber asi z 70–80 znackovych polarizacnych slnecnych okuliarov. Jedny mate ako darcek ku operacii.

Andrea

Dobrý deň, len sa chcem opýtať, zľavový kupón uplatňujem až po operácii? Alebo mám číslo zadať už pri objednaní? Ďakujem

SPINN ocne laserove centrum

Dobry den, cislo kuponu potrebujeme az pri zakroku. Budeme sa na Vas tesit.

Miroslav

Dobry den, chcem sa spytat, co znamena dozivotna zaruka? Je to naozaj dozivotna alebo je to nejako obmedzene napr na 30 rokov?

SPINN ocne laserove centrum

Dobrý deň, záruka doživotnej refrakčnej laserovej chirurgickej starostlivosti znamená, že pokiaľ sa vám kedykoľvek v budúcnosti zhorší zrak, smerom do mínusových hodnôt (krátkozrakosť) a neprekročí hodnotu –12 sférických alebo – 6 cylindrických dioptrií a budete spĺňať zdravotné podmienky pre zákrok, budete môcť byť reoperovaný opakovane a bezplatne.
Počet reoperácií je obmedzený hrúbkou Vašej rohovky. Na 30 rokov obmedzená nie je, ale vo veku 60 rokov je už veľmi nepravdepodobné, že prejdete vstupným dotazníkom.

Ivana

Dobrý deň, mám 43 rokov,dioptrie –2 a potrebujem už okuliare aj na čítanie.Je operácia vhodná aj pre mňa?Doteraz som si myslela, že sa operuje krátkozrakosť len do 35 roku života.ďakujem

SPINN ocne laserove centrum

Dobry den, pre upresnenie, kratkozrakost je ked nevidite do dialky a su to vacsinou minusove dioptrie. Na citanie je to dalekozrakost. Vo vasom pripade by sme Vam odstranili len dioptrie do do dialky ale okuliare na citanie by Vam zostali. V kazdom pripade,vyplnte a odoslite online dotaznik nanasej stranke, aby sme sa vedeli presnejsie vyjadrit.

Iveta Polačikova

dobrý deň, nedala by sa tá zľava využiť niekde bližšie, bývam v Pezinku.. dakujem

Zlavomat.sk

Pekný deň Iveta. Tento krát sa zľava vzťahuje iba na Ružomberok.

Magdaléna

Dobrý deň, chcem sa spýtať na ponúkanú metódu Epi Lasek, žiadne iné laserové centrum už túto metódu neponúka,dokonca aj Laser Allegretto 200hz je už starý model, môžte teda skutočne garantovať doživotnú záruku? Ďakujem.

SPINN ocne laserove centrum

Dobry den, ponukana metoda nie je Epi Lasek, ale Epi Lasik. Je to velmi bezpecna a preverena metoda. Allegretto 200 Hz je stale aktualny a vyrabany model. Vdaka skusenemu personalu,skvelemu technickemu vybaveniu a metode, ktorou operujeme sme schopni 100 % garantovat dozivotnu zaruku.

Martina

Dobrý deň
je možné operovať v rámci jedneho zákroku Cylinder: –1,25, Dioptria: –7,00, Osa: 20, Priemer: 14,5, Zakrivenie: 8.6
Cylinder: –1,25, Dioptria: –7,00, Osa: 160, Priemer: 14,5, Zakrivenie: 8.6
Dakujem za odpoved

SPINN ocne laserove centrum

Dobry den, nemal by to byt problem. Dolezita je ale aj hrubka rohovky. Pekny den.

Michaela

Dobrý deň, prosím vás môže absolvovať laserovú refrakčnú operáciu očí aj dojčiaca matka (dieťa 1,5 r.).

SPINN ocne laserove centrum

Dobry den, bohuzial nie. Od skoncenia kojenia po vykonanie zakroku by mali prejst minimalne 3 mesiace. Rovnako tak sa po zakroku neodporuca 6 mesiacov otehotniet.

Tana

Dobry den, chcela by som sa opytat ci je mozna operacia ak mam na kazde oko inu dioptriu? SPH –35, CYL-1,25 ,AX130, BC8.5
PRAVE OKO: SPH-1,50, CYL-1.25, AX60, BC8.5? Dakujem za odpoved.

SPINN ocne laserove centrum

Dobry den, pokial ste na lavom oku mali na mysli –3,5D a nie –35D, tak by to nemal byt problem.

Pavol

Dobrý deň, nie je možné posunúť platnosť kupónu do konca júla,resp. nebude akcia predĺžená?

SPINN ocne laserove centrum

Dobry den, akcia predlzena nebude a platnost kuponov neplanujeme predlzovat. 3 mesiace je dostatocne dlha doba na jeho vyuzitie. Aktualne ceny odporucame sledovat na www.spinn.sk

Pavol

Dobrý deň, na stránke inej kliniky uvádzajú, že metódy PRK a epiLasik sú totožné. Vy ich uvádzate ako dve rozdielne metódy. Ako je to vlastne?

SPINN ocne laserove centrum

Dobry den, su to dve odlisne metody. PRK je stara a menej presna metoda. Epi-Lasik je moderna, velmi presna a na milionoch operacii preverena metoda. Pouziva sa pri net pristroj tzv. mikrokeratom, ktory pripravi dokonale hladky priestor pre laserovanie. U PRK je toto vykonavane rucne nastrojom, tzv. hokejkou a plocha nie je ani zdaleka taka hladka, ako po mikrokeratome pri Epi-lasiku. Tomu zodpovedaju aj vysledky.

Monika

Dobrý deň, chcem sa spýtať mám si najprv zistiť termín na operáciu alebo kupiť voucher a potom sa objednať. A chcem sa spýtať dnes končí táto akcia či ešte bude aj zajtra. Díky

SPINN ocne laserove centrum

Dobry den, voucher je platny 3 mesiace. Na zakrok sa mozete pokojne objednat po jeho zakupeni. Najblizsie tri terminy najdete na nasej webovej stranke. Ostatne Vam radi poskytneme mailom. Akcia bude este predlzena.

Martina Comorková Gyurgyonovicsová

Dobry den, chcem sa len informovat, ci po operacii, s vynimkou to dobou hojenia 2 dni je mozne aby som nastupila do prace – praca za pc? resp. aka je tam ta doba hojenia?

SPINN ocne laserove centrum

Dobry den, po operacii sa neodporuca pracovat s PC cca 5 pracovnych dni a to viac ako hodinu denne. Odporucame pozriet si vsetky obmedzenia po zakroku na www.spinn.sk

Katka

dobrý deň, ja nemám žiadne dioptrie len vysoké cylindre (-6) a obidvoch očiach. Aké mám šance?

SPINN Očné laserové centrum

Dobrý deň, náš laser má certifikát do –6D cyl. Takže teoreticky to možné je. Záleží na predoperačnom vyšetrení.

Sandruš Stražovcová

dobry den chcem sa spytat ci operacia plati aj pre ludi s astigmatizmom…

SPINN Očné laserové centrum

Dobrý deň, áno, pokiaľ cylindrická dioptria má mínusové znamienko nie je problém zákrok vykonať.

Alexandra

Môžem odporučiť, som veľmi spokojná, už dva roky bez okuliarov a kontaktných šošoviek..:)

Zlavomat.sk

Pekný deň Alexandra.
Ďakujeme za príspevok a prajeme príjemný deň:)

Borgulova katka

V pripade ze teraz si objednam kupon,bankovy prevod trva aj dva dni bude este moja objednavka vramci zlavy aj ked peniaze dostante az o dva dni?

Zlavomat.sk

Pekný deň Katka. Áno bude to v poriadku:)

Otázky k tejto ponuke sú už uzavreté. Ak nám chcete poskytnúť spätnú väzbu, prosím kontaktujte nás.

Hore