Pôvodná ponuka už bohužiaľ vypršala. Prezrite si jej detaily.

Bezbolestná laserová epilácia

4,4 / 5 La Derma Žilina  (mapa)

Spýtajte sa nás na čokoľvek k ponuke

Často sa pýtate

Ako uplatniť
Adriana

Dobrý deň,
koľko kupónov je potrebné na bokombrady?
Ďakujem.

Mazúchová zdr. sestra

Dobrý deň,
bokombrady na zlavomate nemáme.
jedna epilácia:
bokombrady stojí 29 eur
líca 45 eur
Pekný deň

Marianna

Dobrý deň,
pokiaľ by som si zakúpila voucher za 7,50 a chcela by som odstránenie chĺpkov nad hornou perou, tak stačí na to jedno ošetrenie? Pretože cena 7,50 predpokladám, že zahŕňa len jedno ošetrenie.

Zlavomat.sk

Dobrý deň Marianna,

na odstránenie chĺpkov nad hornou perou je potrebné zakúpiť si dva vouchery.

Pekný deň.

miroslav

bol som aj na cukrovej paste, velmi účinné ,hlavne na citlivé miesta, no zo strany kozmetičiek nie je záujem vykonávať dpl na intímnych miestach, musíte tam byť stálym klientom aby sa to dalo, čítal som aj recenzie v časopise, je tam veľké odmietanie ,ale to už asi zachádzam ďaleko…

La Derma

Pekný deň pán Miroslav. Z toho, čo od vás čítam predpokladám že máte o epiláciu celého tela záujem. Bolo by dobré aby ste sa objednali na konzultáciu. Detaily Vašich požiadaviek, cenu a spôsob epilácie prekonzultujeme.

miroslav

ceny aj pri zľave sa mi zdajú vysoké , navyše sú ceny pre mužov vyššie ako pre ženy, čo pri depilácii voskom býva spravidla rovnaké.
koľko by asi vyšla celotelová dpl (aj intímne oblasti) pre ženu/ muža cenovo aj časovo?,navyše pri 4 sedeniach 4 x vyššie!

LaDerma

Iste, pri epilácii voskom bývajú ceny obdobné, kedže množstvo vosku použitého u muža a ženy je podobné, naviac cenu vosku nemožno porovnávať s cenou lasera a pulzu do lasera (pulzy sa kupujú a každý má cenu neporovateľnú s množstvom vosku). Cena napr epilácie podpazušia je u mužov iná, pretože ochlpená plocha u mužov je rozsiahlejšia a teda je potrebné viac pulzov na likvidáciu ochlpenia. Cenu celého tela si môžete vyskladať z cenníka. Ak máte vážny záujem o epiláciu celého tela- tu by bolo pre vás najekonomickejšie aj najúčinnejšie epilovať laserom- podpazušia a intim a cukrovou pastou (určite efektnejšia, nebolestivá, hojivá a celkovo vhodnejšia ako vosk) ostatné plochy. Čas odhadnúť nevieme, pretože toto závisí od klienta a jeho citlivosti, takže sa mu pri zákroku prispôsobujeme, necháme oddýchnuť.. Cené telo by pri otimálnych podmienkach zabralo cca 2 hodiny

Otázky k tejto ponuke sú už uzavreté. Ak nám chcete poskytnúť spätnú väzbu, prosím kontaktujte nás.

Hore