Pôvodná ponuka už bohužiaľ vypršala. Prezrite si jej detaily.

Dvoje luxusné boxerky Pierre Cardin za 7,95 eur! V ponuke model 2012, niekoľko veľkostí! Rozšírte svoj ​​šatník o pohodlnú spodnú bielizeň jednej z najlepších francúzskych módnych značiek!

4,2 / 5 Sport Factory Outlet Bratislava  (mapa)

Spýtajte sa nás na čokoľvek k ponuke

Často sa pýtate

Ako uplatniť
Ivan Janoško

Dobrý deň,
škoda, že som si nestihol objednať čierne M, ale nemám možnosť byť tak často na internete. Rád by som vyskúšal túto značku ale možno na budúce.
Pekný deň

Simona

Dobrý deň,
potrebujem poradiť ohľadne veľkosti – šírka v páse 36cm, šírka bokov 45cm a dlžka cca 30cm. Aká je to konfek. veľkosť? Ďakujem za skorú odpoveď !

Zlavomat.sk

Dobrý deň Simona. Predpokladám, že miery ktoré uvádzate zodpovedajú veľkosti XL Veľkosti zodpovedajú štandardným európskym rozmerom. Ďakujeme a prajeme príjemný deň

Štefan

cize ked chcem objednat 2 kusy po 12,95, tak mi potom vratite 10 eur spät? dakujem za rychlu odpoved :-)

Zlavomat.sk

Ak si objednáte dva kupóny a oba zaplatíte kartou Maestro tak áno. Príjemný deň

Štefan

dobry den. ako je to s tym postovnym zadarmo?ked budem platit maestro kartou, bude to za 7,95 alebo za 12,95??? lebo ked som si vybral moznost za 12,95 s postovnym v cene mi to postovne neodratalo…dakujem

Zlavomat.sk

Dobrý deň Štefan, je potrebné zaplatiť sumu 12,95€. V prípade ak použijete Maestro kartu, do troch dní vám suma poštovného (5€) bude vrátená naspäť na kartu.

Rado

dobry den,
ak by som objednal boxerky a ponozky umbro, mozete mi to poslat spolu alebo musim platit 2× postovne?
dakujem

Sport Factory…

Dobrý deň,
môžme Vám to poslať spolu.

Monika

Dobry den,
mozem Vas poprosit o rozmery velkosti M a L?
Dakujem

Sport Factory outlet

Dobrý deň,

šírka v páse M –31 cm, dĺžka 26cm, veľkosť L je zhruba o 1,5 cm väčšia ako v páse tak i na dĺžku. Veľkosti zodpovedajú štandardným európskym rozmerom.

Katarína

Dobry den, rada by som sa informovala, aka je priblizna dlzka boxeriek, nakolko mame s priatelom problem zohnat prenho dlhsie boxerky. Tiez by ma zaujimalo, ci velkost XXL zodpoveda aj tejto beznej velkosti muza. Zo skusenosti v pripade niektorych znaciek totiz vieme, ze velkost XXL zodpoveda skor velkosti XL. Vdaka :)

Sport Factory outlet

Dobrý deň,

veľkosť XXL je naozaj väčších rozmerov, tieto veľkosti zodpovedajú európskemu štandardu, a tým že obsahujú elastan sa viac prispôsobia postave.

Jason

dobrý deň,boxerky sú obtiahnuté na telo,alebo voľné?

Sport Factory

Dobrý deň,
tieto boxerky sú skôr tesnejšie a priliehajú viac na telo ako bežné boxerky voľnejšieho strihu, ale závisí to aj od postavy muža.

Otázky k tejto ponuke sú už uzavreté. Ak nám chcete poskytnúť spätnú väzbu, prosím kontaktujte nás.

Hore