Pôvodná ponuka už bohužiaľ vypršala. Prezrite si jej detaily.

Kvalitné kožené topánky

Spýtajte sa nás na čokoľvek k ponuke

Často sa pýtate

Ako uplatniť
Jana

Dobrý večer, chcem sa opýtať tie kotníkové čižmy z brúsenej kože s remienkami hnedé (69,90), ak si kupim jeden voucher stoja 19,90?

www.stelle.sk

Dobrý deň Jana,
tie kotníkové čižmy z brúsenej kože si je možné zakúpiť za jeden voucher v hodnote 69,99 EUR (variant č. 5 – kotníčky). Za voucher v hodnote 19,99 EUR sú v ponuke kožené mokasíny (variant č.1 – mokasíny).
Keby ste mali ešte nejaké otázky, kľudne sa na nás obráťte.
Prajeme pekný deň!
 www.stelle.sk

www.stelle.sk

Chceli by sme sa poďakovať pani Márii Pikaliovej za milý príspevok. Pevne veríme, že sa Vám budú naše topánky dobre nosiť a robiť Vám radosť!

Danica Bugošová

Dobrý deň,
chcela by som sa opýtať, či si ten kupón v hodnote 19,99 môžem uplatniť aj na tie poltopánky na šnurovanie,ktoré sú za tú istú cenu ako mokasíny, teda 79,99 alebo iba na vybrané druhy mokasín v sekcii zľavomat. Ďakujem, Danica

Zlavomat.sk

Pekný deň Danica. Zľava sa vzťahuje iba na topánky už z Vami spomínanej sekcie zľavomat.

Maria Pikaliova

Dobry den ,
dnes som dostala balíček mokasíny – su krásne a sedia velkostne , a ešte lodičky na šnurovanie a to Vam dámy možem len doporučit ,krasne ,jemná koža , a vyborny sklon nohy napriek vyske opatku .Dakujem firme stelle aj za promntne dodanie

Zlavomat.sk

Dobrý deň Mária. Ďakujeme za príspevok a prajeme príjemný deň

www.stelle.sk

Chceli by sme sa poďakovať pani Márii Pikaliovej za milý príspevok. Pevne veríme, že sa Vám budú naše topánky dobre nosiť a robiť Vám radosť!

Mária

Dobrý deň.
Pokiaľ mi vybrané čižmy nebudú sedieť a iné si nevyberem, vráti mi predajca späť danú sumu : 19,90 €?

www.stelle.sk

Dobrý deň Mária,
čižmy (variant 4) sa dajú zakúpiť za voucher v hodnote 74,99 EUR. Za 19,99 EUR máme v ponuke štýlové kožené mokasíny (variant 1). V prípade, že Vám topánky nebudú sedieť, je možné ich taktiež vymeniť za tovar z rovnakého variantu do 7 pracovných dní (poštovné za výmenu nie je v cene voucheru).
Keď Vám ani v tomto prípade nesadnú, zľavomat Vám samozrejme predmetnú sumu vráti.

Kristína

prepáčte, už som si všimla, že sa tam dajú rozkliknúť ďalšie ceny aj s konkrétnym druhom topánky :)

Zlavomat.sk

to je v priadku, pekný deň:)

Kristína

dobrý deň, keď si na stránke stelle.sk vyberiem čižmy, ktoré stoja 99 € tiež za ne zaplatím len sumu jedného kupónu? ďakujem

www.stelle.sk

Dobrý deň,
pre túto akciu máme selekciu čižiem, ktoré sa nachádzajú v záložke „zlavomat“ na našej webstránke. Pre tieto čižmy platí voucher, ktorý si môžte zakúpiť v hodnote 74,99 EUR. V prípade, keď máte záujem o iné čižmy, ktoré sa v tejto záložke nenachádzaju, môžte si ich objednať, ale nie v rámci tejto akciie.
Keby ste mali ešte akékoľvek otázky, kľudne sa pýtajte, radi zodpovieme! :)

Otázky k tejto ponuke sú už uzavreté. Ak nám chcete poskytnúť spätnú väzbu, prosím kontaktujte nás.

Hore