Pôvodná ponuka už bohužiaľ vypršala. Prezrite si jej detaily.

Luxusný pobyt v Hoteli PATRIA**** Štrbské Pleso

4,5 / 5 Hotel Patria **** Tatry (mapa)

Spýtajte sa nás na čokoľvek k ponuke

Často sa pýtate

Ako uplatniť
Príplatky
Benefity
Michal

Dobrý deň. Mám záujem prísť s rodinou teraz v piatok do nedele. Ja,manželka dieťa, prepočítate mi kalkuláciu ceny aj s večerou. Vek dieťaťa je 5 rokov. Ďakujem

Hotel Patria****

Dobry den,

priplatok za veceru pre dosp.osobu je 13 Eur,pre dieta do 12 rokov je priplatok 6,50 Eur.Ceny za ubytovanie su uvedene na zlavomate.

Patrik

Dobrý deň. Chcel by som sa opýtať aká by bola cena pre našu rodinu aj s večerami. 2 dospelý a 2 deti ( 5 rokov a 1rok) a ešte by ma zaujímalo ako je to s tým časovým vstupom do welnes pre deti.
Dakujem

Hotel Patria****

Dobry den,

cenu vieme urcit len podla terminu pobytu.V roznych terminoch mame rozne ceny.Hostia cez zlavomat platia vstupne do wellness 8,30 Eur na 4 hodiny.Vstup do wellness maju povolene len deti od 6 rokov v sprievode rodicov.Mensie deti maju k dispozicii detsky bazen,ktory je zdarma.

Martina

Dobrý deň. Chcela by som sa spýtať ohľadom rezervácie termínu. V prípade, že uhradím a rezervujem vybraný termín, je možné termín pobytu zmeniť /zdravotné dôvody a pod./, alebo zľava automaticky prepadá. Ďakujem za odpoveď.

Zlavomat.sk

Pekný deň Martina. najlepšie by bolo informovať sa priamo v hoteli. nakoľko majú isté storno podmienky. My môžeme stornovať kupón 7 dní od jeho obdržania. Ale predpokladám, že termín je možné stornovať, záleží to aj od dátumu. Ak to bude blízko skončenia platnosti kupónu a vy si ho už nestihnete využiť tak prepadá.
Tel. č.: 052/784 8999,
052/449 2591
E-mail: recepcia@hotelpatria.ska.

Otázky k tejto ponuke sú už uzavreté. Ak nám chcete poskytnúť spätnú väzbu, prosím kontaktujte nás.

Hore