Pôvodná ponuka už bohužiaľ vypršala. Prezrite si jej detaily.

Víkendová PIZZA v centre mesta

4,6 / 5 Reštaurácia a Café Jaskyňa Košice  (mapa)

Spýtajte sa nás na čokoľvek k ponuke

Často sa pýtate

Ako uplatniť
Benefity
Ju Kab

Súhlasím s postrehom od Michala. Vaša reštaurácia sa mi veľmi zapáčila a nie len mne ale odporúčala som ju aj svojim známym nech vás navštívia. Robíte veľmi dobrú pizzu. Toto obmedzenie že iba cez víkend ma veľmi sklamalo, lebo nepochádzam z Košíc a vždy sme si radi sadli s partiou počas týždna po ťažkom dni na veľmi chutnú pizzu. Túto akciu žiaľ nevyužijem. Je to pre mna také sklamanie. :(

majitel:ing fouad chihada

dobrý Ju kab: rezervácia nie je nutná ale je výhoda pre zákazníka, kupón o 30 centov lacnejší je to zas výhoda pre zákazníka a obmedzenie na víkendy tiež výhoda pre zákazníka aby sme ho mohli venovať tak ako ma byt z toho dôvody že cez týždeň personál ma toho veľa pred sa sú tu ľudia a nie sú stroj, tešíme sa na vašu návštevu a môžeme o tom porozprávať vtedy.

Michal

Nieje to otazka skor postreh :)
Reštauraciu Jaskyňa som vobec nepoznal spoznal som ju az ked som si kupil kupony na 2,49€ na pizzu ktory platil cely tyzden a nebola potrebna rezervacia. Podnik sa mi velmi zapacil (aj ostatnym mojim priatelom) a tak som ho navstevoval castejsie ci uz to bola vecerna pizza alebo obedove menu popripade posedenie na vinku + personal tam je uzasny :) ..
preto si myslim ze aj ked je teraz kupon o 30 centou lacnejsi ale obmedzenie na vikendy a nutna rezervacia je velkym krokom dozadu …

majitel:ing fouad chihada

dobrý pán Michal: rezervácia nie je nutná ale je výhoda pre zákazníka, kupón o 30 centov lacnejší je to zas výhoda pre zákazníka a obmedzenie na víkendy tiež výhoda pre zákazníka aby sme ho mohli venovať tak ako ma byt z toho dôvody že cez týždeň personál ma toho veľa pred sa sú tu ľudia a nie sú stroj, tešíme sa na vašu návštevu a môžeme o tom porozprávať vtedy.

Otázky k tejto ponuke sú už uzavreté. Ak nám chcete poskytnúť spätnú väzbu, prosím kontaktujte nás.

Hore