Pôvodná ponuka už bohužiaľ vypršala. Prezrite si jej detaily.

Grilované rebierka alebo káva s dezertom pre dvoch

4,0 / 5 N.E.W. Catering - Národné tenisové centrum Bratislava  (mapa)

Spýtajte sa nás na čokoľvek k ponuke

Často sa pýtate

Ako uplatniť
Jarmila

Je celkom zbytočné sa s vami o tomto hádať, reagovala som len na základe podnetu Dušana, ktorý mimochodom hovorí za všetko..

Jarmila

Veru tak, aj podľa mňa je to zavádzajúce, nemôžete predsa napísať, že grilované rebierka za 2,99 a potom potencionálnemu zákazníkovi hovoriť, aby poriadne čítal..

Zlavomat.sk

Ja som to skôr myslela ako radu, vždy je všetko potrebné čítať aby neprišlo k nedorozumeniam. Aj v nadpise je napísané, že sa jedná buď o grilované rebierka alebo kávu s domácim dezertom pre 2 osoby. Nie je na tom nič zavádzajúce. Iba sa zobrazuje cena za domáci dezert a kávu pre dve osoby, čo je aj v nadpise.

Katarína

Dobrý deň. sme 3 osoby, nechá sa kombinovať kupón tak, že kúpim 2 a jeden sa rozdelí medzi tie 2 zľavy (3× rebierka a 3× káva) samozrejme v ten istý deň?

Zlavomat.sk

Pekný deň Katarína. Dostala som informáciu, že to bolo už riešené telefonicky:)

Janka Chorvatova

LEN SA UISTUJEM, ZE AJ V TOMTO PRIPADE PLATI SETRENIE LESOV A STACI CISLO VOUCHERU A NETREBA HO MAT VYTLACENY?

Zlavomat.sk

Pekný deň Janka.
V tomto prípade je lepšie prísť s vytlačeným kupónom nakoľko čašníci nie vždy majú čas kontrolovať a opisovať si čísla voucherov. Ale ak si zdarma dáte zaslať voucher smskou nebude problém ani s tým.
Pekný deň

DUŠAN

Je to pekná zľava,až na to ze tých 2,99 je len za kávu a nie za rebierka,ale na prvý pohlaď to vyzerá super-zľava 73% grilovane rebierka alebo kava…Ľudia-poriadne čítajte!

Zlavomat.sk

Pekný deň Dušan. Presne tak treba poriadne čítať. Na tom tam je zelené políčko kúpiť za … kde sú presne popísané varianty. Takže sa nestane, že by človek kúpil niečo čo nechce.

Otázky k tejto ponuke sú už uzavreté. Ak nám chcete poskytnúť spätnú väzbu, prosím kontaktujte nás.

Hore