Pôvodná ponuka už bohužiaľ vypršala. Prezrite si jej detaily.

56,90 eur za krásnu a súmernú postavu vďaka unikátnej procedúre Lipolaser! Ošetrenie 10 oblastí tela naraz. OKAMŽITÉ a TRVALÉ výsledky porovnateľné s liposukciou. Zľava 80 %!

Centrum VITALITY a ZDRAVIA Bratislava  (mapa)

Spýtajte sa nás na čokoľvek k ponuke

Často sa pýtate

Ako uplatniť
Sophia

Dobry den,

je tato procedura aj pre ludi s ocividnou nadvahou? Podla obrazkov, ktore som videla, priklady su uvedene u osob, ktorych nadvaha nie je najvacsia.

Zlavomat.sk

Dobrý deň Sophia, táto procedúra je aj pre ľudí s očividnou nadváhou. Je potrebných viac sedení aby bol výsledok viditeľný a trvalý. Príjemný deň

Moni Ka

Dobrý deň, akú veľkú plochu predstavuje jedno ošetrenie? Jeden kupón na 10 oblastí (akej veľkosti) a celé to trvá len 30min. Čo znamená jedna oblasť? Prepáčte, ale celkom tomu nerozumiem.

Zlavomat.sk

Dobrý deň Moni Ka. Laser ktorým sa vykonáva procedúra je veľkosťou ako dlaň. Takže si môžete priložiť dlaň na telo a zistíte tak, čo znamená jedna oblasť.

Zuzi

Dobry den
ako casto treba prist na „sedenie“, ked pisete, ze za dva tyzdne mozeme stratit dve konfekcne vlastnosti. Tiez pisete ze na prvom sedeni stratime 3–7 cm co je prave 1–2 konfekcne velkosti. Dakujem.

Zlavomat.sk

Dobrý deň Zuzi, najlepšie by bolo kúpiť si dva kupóny. Na každého človeka pôsobí procedúra inak. Po nej je tiež potrebné 3 dni cvičiť, ak sa to nedodrží veľkosť sa vráti naspať.

Otázky k tejto ponuke sú už uzavreté. Ak nám chcete poskytnúť spätnú väzbu, prosím kontaktujte nás.

Hore