Pôvodná ponuka už bohužiaľ vypršala. Prezrite si jej detaily.

Výpredaj! Retiazky, náušnice a manžetové gombíky

Spýtajte sa nás na čokoľvek k ponuke

Často sa pýtate

Ako objednať tovar
Millagross

Dobry den,
uz 3 dni mam kupeny voucher, ale nejde Vasa stranka a neda sa mi objednat. Verim, ze ju opravite, kym mi voucher prepadne…
Dakujem.

Zlavomat.sk

Millagross už vám ide?

Tina

Dobrý deň,

stránku www.swicrystal.sk nejde načítať. Ako sa dá ináč uplatniť voucher, keď cez odkaz v popise to nie je možné? Do kedy je zakúpený voucher platný od zakúpenia?

ďakujem

Zlavomat.sk

Tina nám odkaz funguje. Ide už aj vám? Voucher má platnosť do 14. 9. 2014.

liuu

Dobry den, vybrala som si v eshope produkt pri ktorom je uvedene „Tento produkt nie je na sklade v tejto kombinácii, dostupný je ale v iných.“ Tato informacia sa zobrazi pri vybere ktorejkolvek farby. Co to znamena?

robert

dobry den,
ak Vam to zobrazuje pri vsetkych farbach, je uz produkt bohuzial uplne vypredany. ide o vypredaj, takze ponuka a vyber sa bude neustale znizovat.

Patricia Chevall

dobrý deň, ak s dodaným tovarom nebudem spokojná, je možné ho vrátiť? aký je potom postup? Ď.

robert - partner

dobry den,
v pripade, ze s tovarom nebudete spokojna, mate moznost odstupit od zmluvy a vratit tovar do 14 dni od dorucenia tovaru.

Maťa

Dobrý deň. Zakúpila som si kupón, prišiel mi voucher, pridala som ho do poznámky, ako píšete, no celkovú sumu mi vypisuje tú, čo je na e-shope. Chcem sa teda opýtať, či je to normálne, ak dám dokončiť objednávku, či to už bude v poriadku. Objednala som si prívesok- štvorlístok a nie som si istá, či všetky zo stránky sú v ponuke.

robert - partner

dobry den,
stranka swicrystal.sk je nastavena tak, ze automaticky akceptuje len kupony swicrystal. ostatne vouchery musime overit manualne. ak ste ho pridali do poznamky, je to v poriadku a sluzi to na preukazanie, ze tovar uz mate zaplateny.

Otázky k tejto ponuke sú už uzavreté. Ak nám chcete poskytnúť spätnú väzbu, prosím kontaktujte nás.

Hore