Pôvodná ponuka už bohužiaľ vypršala. Prezrite si jej detaily.

Online kurzy angličtiny s Cambridge Institute!

Spýtajte sa nás na čokoľvek k ponuke

Často sa pýtate

Ako uplatniť
Benefity
Mária Michalková

Dobrý deň.
1.Mám štátnu skúšku z jazyka, úroveň B2 a mala by som záujem získať certifikát CAE. Problémom je, že neviem, či moja úroveň jazyka je dostatočná na Prípravný kurz na skúšku CAE alebo by som mala ešte absolvovať rozsiahlejší kurz jazyka/3-mesačný, 6…/ . Online testy,ktoré som doposiaľ absolvovala ma stále zaradili do B2 ll. Bola by som rada, ak by ste mi v tejto veci poradili.
2.Po absolvovaní prípravného kurzu na CAE má účastník vystavený certifikát vašou inštitúciou alebo je to len príprava a skúšku musí absolvovať inde

Cambridge Institute

Dobrý deň,
skúška CAE osvedčuje, že uchádzač už ovláda angličtinu na úrovni C1. Ak vám teda vychádza, že vaša úroveň je B2.II, potom je táto úroveň nedostačujúca. Mali by ste si najskôr zvýšiť úroveň v kurzoch všeobecnej angličtiny.
Cieľom nášho prípravného kurzu je nacvičiť si samotnú skúšku (sú tu skúšobné testy) a je v ňom teoretická časť gramatiky, ale cvičenie na jej precvičovanie nie sú. Jedná sa len o prípravný kurz a samotnú skúšku musí uchádzač absolvovať prezenčne v autorizovanom centre. Po dokončení tohto nášho prípravného kurzu, nevydávame žiadny certifikát a to z dôvodu, aby nedochádzalo k nedorozumenia.

Michaela Porubská

Dobrý deň, je veľký problém,ak môj počítač nedosahuje potrebnú rýchlosť internetu? Mám len 3,6Mb…Vďaka

Cambridge Institute

Dobrý deň,
doporučujeme minimálna pripojenie 10Mb, pri pomalšom pripojení sa vám kurz bude načítať veľmi pomaly a odosielanie vašich audio nahrávok bude tiež veľmi pomalé.

Renata Gogi

Dobrý deň,

môže sa na kurz prihlásiť aj úplný začiatočník (keďže sa testujú znalosti:). Ak áno, koľko hodín výučby by ste odporúčali?
 Vďaka

Cambridge Institute

Dobrý deň,
máme aj úplne začiatočnícku úroveň A1.I. V tejto úrovni sa učia základy angličtiny. Výučba ale prebieha úplne v angličtine. Odporúčala by som vám len 60 hodinový kurz (na jednu úroveň), aby ste si skúsila, či vám náš kurz vyhovuje.

Otázky k tejto ponuke sú už uzavreté. Ak nám chcete poskytnúť spätnú väzbu, prosím kontaktujte nás.

Hore