Pôvodná ponuka už bohužiaľ vypršala. Prezrite si jej detaily.

Luxusná 8 – dňová plavba loďou po Stredomorí

Spýtajte sa nás na čokoľvek k ponuke

Často sa pýtate

Ako uplatniť
Deti
Benefity
Magdaléna

Dobrý deň chcela by som sa spytať aká by bola cena keby sme cestovali 2 dospelí a deti vo veku 15r 13r a 2r.. Vopred Ďakujem.

Oneworld Travel

Dobry den, kajuty su max. 4 miestne, tzn. ze by ste v tomto pripade museli byt rozdeleni do 2 kajut a tym padom by boli 4 plneplatiace osoby. Neuviedli ste tiez termin ktory by Vam vyhovoval.

majka

Dobry den, kolko stoji ta doprava z ba do janova a naspat? Dakujem

Oneworld Travel

Dobry den, autobusova doprava je organizovania len z Viedne a stoji 195 EUR/osoba/spi­atocna cesta.

Martin

Dobrý deň, chcem sa opýtať na cenu dopravy do Janova a na výšku príplatku za okno/balkón. Ďakujem

Oneworld Travel

Dobry den, autobusova doprava z Viedne do Janova a spat je za 195 EUR/osoba. Priplatok do kajuty s oknom je 100 EUR/osoba a do kajuty s balkonom 200 EUR/osoba.

Laci

Zdravím – aká by bola cena ak by som cestoval sám, povedzme v kajute s oknom, kde cena za 1 osobu je 449 €?

Oneworld Travel

Dobry den, priplatok za vyuzitie kajuty jednou osobou je 50% tzn. pri kajute s oknom je cena 673,50 EUR/osoba.

Lucia Barborova

dobry den,chcem sa opytat mam dve deti 8 a 11rokov ubytovanie by mali zadarmo a strava by ma kolko stala?dakujem za odpoved :0)

Oneworld Travel

Dobry den, strava (plna penzia) je rovnako zdarma pre 2 deti do 17 rokov ubytovane v kajute s 2 dospelými osobami. Doporucujeme najskôr preverit dostupnost 4-lozkovej kajuty na konkretny termin pred zakupenim kuponu.

Roman

Dobrý deň,
prosím vás tá osoba do 17rokov aby to mala zadarmo musí byť dieťa rodičov alebo nie? Čo ak je len nejaká príbuzná, poprípade kamarátka dvoch dospelých ludí? Ďakujem

Oneworld Travel

Osoba do 17 rokov vratane cestuje zdarma pri 2 plneplatiacich osobach (nemusia to byt rodicia). Vzdy treba vopred preverit dostupnost 3 resp. 4-lozkovych kajut.

Adrian

Poprosil by som o kalkulaciu pre 2 dosp. a 1 dieta 9r.

Oneworld Travel

Ak chcete preverit dostupnost 3-lozkovej kajuty treba uviest aj presny termin plavby. Dieta do 17 rokov cestuje v kajute s 2 dospelými osobami zdarma.

Bernadeta

Dobrý deň,
Mala by som záujem o kúpu vocheru ale píšete, že pred kúpou je potrebné informovať sa v CK, ako to máme spraviť keď CK je cez víkend zatvorená nemôžem ich kontaktovať a možnosť na zakúpenie kupónu vyprší do 11 hodín čo čiže ešte nedeľu???

Zlavomat.sk

V tomto prípade zákazníci robia to, že si voucher zakúpia a hneď ako je pracovný deň kontaktujú CK. V prípade, že je nutné voucher stornovať urobí sa tak, nakoľko je na to aj zo zákona nárok do 14 kalendárnych dní od jeho zakúpenia.

Patrik

Prosím Vás, aké počasie býva v tedy asi tak? Či chladnejšie, alebo teplejšie len tak orientačne.

Ďakujem

Oneworld Travel

Dobry den, koncom oktobra resp. zaciatkom novembra by mohlo byt v Stredozemnom mori este prijemne pocasie s obcasnym vyskytom zrazok, cca 15–20 stupnov. Presnejsiu informaciu si treba zistit na internete asi tyzden pred ochodom. Teraz je to len velmi orientacny odhad.

Otázky k tejto ponuke sú už uzavreté. Ak nám chcete poskytnúť spätnú väzbu, prosím kontaktujte nás.

Hore