Pôvodná ponuka už bohužiaľ vypršala. Prezrite si jej detaily.

45-minútový vstup do soľnej bane

4,4 / 5 Soľná baňa Bratislava  (mapa)

Spýtajte sa nás na čokoľvek k ponuke

Často sa pýtate

Ako uplatniť
Emma

Dobry den, mozem prist prosim aj s rocnym dietatkom?Ako funguje cely priebeh relaxu…podobne ako v saune…v ute­rakoch,alebo sa relaxuje obleceny…dakujem za odpoved

Bartalos

S dieťaťom samozrejme môžte prísť. Relaxuje sa v oblečení v čom prídete a sú k dispozícii aj deky.

katarina

dobry vecer,
ja mam tu istu otazku ako predosla diskutujuca. moje dieta ma ale len 11 mesiacov. bolo by mozne prist aj s takym malym babom? od narodenia ma chronicke zapaly priedusiek, prekonal ich uz 5 krat a 1 krat zapal pluc.

Bartalos

Dobrý deň kludne môžte prísť aj s 11 mesačným babetkom,mali sme aj 7 týždňové a chodili sním 2 krát denne.

Andrea Karaskova

Dobry den.Co su to vouchery?

Zlavomat.sk

Pekný deň Andrea. Vouchery sú kupóny ktoré získate po tom ako si ich zakúpite u nás a ktoré je potrebné uplatniť vždy u predajcu a poskytovateľa zľavy.
Napíšem Vám presný postup:
kliknete na zelené políčko kúpiť za. Vyberiete si z ponuky. Zadáte email, na ktorý vám potom príde voucher. Vyberiete počet kusov voucherov, spôsob platby – platbu kartou alebo bankový prevod. Pri bankovom prevode môžete ísť osobne do banky ČSOB a zadať jednorázový prevod. To nám prídu peniaze ešte dnes a pošleme vám voucher. Alebo zadáte platbu internet bankingom. Na platbu kartou potrebujete kartu, ktorá má 3 čísla v rámčeku zo zadnej strany, inak sa ňou platiť nedá. Pri platbe bankovým prevodom je potrebné zadať číslo mobilného telefónu bez nuly na začiatku. Potom príde overovací kód a ten keď správne zadáte, zobrazia sa Vám platobné údaje. S nimi následne idete do banky ČSOB a zadávate jednorázový vklad v hotovosti alebo teda vykonáte platbu cez internet banking. Následne po pripísaní peňazí na účet zľavomat-u Vám bude odoslaný voucher, ktorý si musíte uplatniť u nášho partnera. Spôsob uplatnenia voucheru je napísaný pri každej ponuke alebo aj priamo na vouchery.
Pekný deň

Jana S.

Dobry den, mozem navstivit tuto solnu banu aj s dietatkom, ktore este nedovrsilo 3r. ? ( 3roky bude mat v juni). Dakujem

Zlavomat.sk

Dobrý deň Jana. Je to možné aj s Vašim dieťaťom prísť. Chodia aj s menšími deťmi.
Pekný deň

Otázky k tejto ponuke sú už uzavreté. Ak nám chcete poskytnúť spätnú väzbu, prosím kontaktujte nás.

Hore