Pôvodná ponuka už bohužiaľ vypršala. Prezrite si jej detaily.

Štýlové RETRO kabelky

Spýtajte sa nás na čokoľvek k ponuke

Často sa pýtate

Ako objednať tovar
Vladimira

Dobry den, chcem sa informovat kedy by som si po tovar mohla prist volcher uz mam dva tyzdne a stale cakam kedy sa mi dakto ozve, Mailom sme komunikovali a stale cakam na odpoved…

Zlavomat.sk

Pekný deň Vladimíra.
Osobný odber je možný v sklade na Galvaniho 12/B v Bratislave po telef. objednaní na tel. č. 0944 483 469. Skús­te si tam teda zatelefonovať. S touto akciou nie je žiaden problém.

Zuzka

Dobry den. Velmi ma zaujala Vasa ponuka a mam zaujem o konkretnu tasku: Unisex Record Bag UP-C31–634. Pokial si zakupim voucher budem ho moct uplatnit aj na tuto konkretnu? Dakujem

70'sUP.sk

Dobrý deň, žial taška, ktorú ste si vybrali nieje v ponuke zľavy. Vybrať si môžete z 3 možností (obal na notebook, commuter bag a kabelky c08/c09/c35).

Zuzana

Dobrý deň, chcem sa spýtať, neviem sa rozhodnúť, či si mám objednať tašku na notebook, alebo tašku na plece, pretože by som v nej nosila aj notebook, aj bežné dokumenty. Taška cez plece asi nie je zvnútra nejak vystužená, však?

70'sUP.sk

Správne sa domnievate vystužená nieje. Na notebook cez plece je určená táto taška http://www.70sup.sk/obchod/messenger/unisex-bag-baganova

Adriana Boleková

Dobry den, mala by som zaujem o commuter bag UP-C07–101, len neviem podla obrazka usudit, ci je cierna alebo tmavohneda.

70'sUP.sk

Taška je skoro celá čienej farby okrem okrajov, ktoré sú tmavo hnedé farbou. A taktiež design nieje čierny, ale ani tmavohnedý :)

Daniela Hlístová

Dobry den, je taska cez rameno vhodna na nosenie skolskych potrieb. Ide o zakladnu skolu= dost velka zataz.

70'sUP.sk

Dobrý deň,
tašku sme používali na nosenie notebooku a dokumentov, takže určitú záťaž znesie. Avšak ako každá taška aj táto ma svoje limity.

Otázky k tejto ponuke sú už uzavreté. Ak nám chcete poskytnúť spätnú väzbu, prosím kontaktujte nás.

Hore