Pôvodná ponuka už bohužiaľ vypršala. Prezrite si jej detaily.

Posteľná súprava českej výroby na 2 postele zo 100% bavlny + dodanie

Spýtajte sa nás na čokoľvek k ponuke

Často sa pýtate

Ako objednať tovar
Nika

Prat je ich mozne aj na 60-ke? A su obojstranne lebo vidim, ze vankus je jeden takej farby a druhy inej. Dakujem

DUONIS, s.r.o.

Dobry den, co sa tyka farebnosti, vankuse su, tak ako pisete obostranne, mozte si ich „naaranzovat“ na 3 sposoby. Co sa tyka toho prania, vyrobca udava ako doporucenu teplotu 40 stupnov C. Ak to budete prat na vyssiu teplotu, urcite pride rychlejsie k blednutiu farby, preto neodporucame prat na inu teplotu ako je doporucena.

Mária

Dobrý deň

Vyobrazené posteľné súpravy sa mi veľmi páčia, ale keďže na trhu je dnes už všeličo v rôznej kvalite, chcela by som sa opýtať, ako by som mala postupovať v prípade, že po obdržaní posteľných súprav doma, po rozbalení, zistím, že mi kvalita nevyhovuje a chcela by som tovar vrátiť späť. Je tu možnosť vrátenia tovaru a peňazí? Ďakujem za odpoveď.

DUONIS, s.r.o.

Dobry den pani Maria, samozrejme Vam peniaze vratime, ak nebudete s nasim vyrobkom spokojna. Tovar v tomto pripade treba zaslat spat ku nam, najlepsie so strucnym popisom (ako cislo faktury, cislo uctu kam bude treba vratit peniaze a pod.) Po obrzani vrateneho tovaru Vam do 7 dni posleme peniaze na Vas ucet.

Silvia

Dobrý deň, v objednávke treba uviesť 2 kusy posteľnej bielizne alebo 1 kus (a vy už viete, že v rámci kupónu sú to 2 kusy)? Ďakujem.

DUONIS, s.r.o.

Dobry den, jedno balenie obsahuje 2 ks obliecok na vankus a 2 ks na paplon, cize pri kupe jedneho kuponu dostanete 2 ks obliecok na vankus a paplon. Prajem pekny den Sylvia

Otázky k tejto ponuke sú už uzavreté. Ak nám chcete poskytnúť spätnú väzbu, prosím kontaktujte nás.

Hore