Pôvodná ponuka už bohužiaľ vypršala. Prezrite si jej detaily.

Samolepiaca fototapeta s vašou vlastnou fotografiou

Spýtajte sa nás na čokoľvek k ponuke

Často sa pýtate

Ako objednať tovar
Martin

Dobry den
Rozmer A0, je tlaceny od okraja po okraj? To znamena, ze potlacena plocha bude mat 841×1189mm, alebo si od toho treba odratat 1 cm z kazdej strany na okraje? Potrebujem spravit tapetu na presno a rad by som zaslal subor v mierke 1:1.

FaxCopy, a.s.

Dobrý deň, cena voucheru A0 je za presný formát A0 – vyskladaním viacerých voucherov je možné vyrobiť aj väčšie formáty. Prosím, ak žiadate presný rozmer, špecifikujte to v objednávkovom ma­ile.

Maja

Dobrý deň, vedeli by ste vytlačiť aj iný menší rozmer, napr. 60×40cm?

FaxCopy, a.s.

Dobrý deň, áno dá sa vytlačiť aj menší rozmer za cenu A1 voucheru. Rozmer je potrebné špecifikovať v objednávke pri uplatnení voucheru.

Linda Korvinova Vojtkova

Dobry den, chcela by som sa opytat, ze ak si objednam ten kupon za 19.90 (Variant 2) a chcela by som tapetu 2×A1, t.z. ze to moze byt aj jedna velka fotografia o rozmere cca 1200×1600mm, ktoru vytlacite na 2 tapety? Vdaka

FaxCopy, a.s.

Dobrý deň, rozhodujúci je výsledný formát výtlačku – druhý variant v ponuke je A0 – čo je 841×1189mm – takže na tento formát si môžete dat vytlačiť aj jednu veľkú fotografiu. Ak by ste chceli tapetu väčšiu ako uvedený formát, dá sa vyskladať z viacerých kupónov, samozrejme s obmedzením maximálnej šírky fototapety.

Lucia

Dobrý deň..môžem si na veľký formát dať viacero menších fotiek a urobiť tak fotokoláž??ďakujem

FaxCopy, a.s.

Dobrý deň, áno, fotokoláž si samozrejme pripraviť môžete. Nám zasielate už hotový obrázok pre tlač v požadovanom formáte. V prípade, že chcete využiť na vyhotovenie fotokoláže služby nášho grafika, toto nie je zahrnuté v cene voucheru a táto služba je spoplatnená podľa aktuálneho cenníka FaxCopy, a.s. – 0,45€/min.

Julius Buchta

Môžem si pri voľbe 4 x A2 zadať 4 rôzne fotografie ?

FaxCopy, a.s.

Dobrý deň, áno môžete zadať 4 rôzne fotografie.

Otázky k tejto ponuke sú už uzavreté. Ak nám chcete poskytnúť spätnú väzbu, prosím kontaktujte nás.

Hore