Pôvodná ponuka už bohužiaľ vypršala. Prezrite si jej detaily.

20-minútová permanentka do solária

4,8 / 5 Solárium Golden Tan Bratislava  (mapa)

Spýtajte sa nás na čokoľvek k ponuke

Často sa pýtate

Ako uplatniť
Silvia

Dobrý deň,

môžete sem napísať ten počet odpracovaných hodín? Podľa toho sa rozhodnem či si kupón zakúpim a do ktorého solária sa objednám.Ďakujem.

Solárne štúdio GoldenTan

Dobrý deň,
ďakujeme Vám za Váš príspevok. Úprimne takúto otázku sme nečakali :) my tieto trubice pravidelne kontrolujeme, akonáhle sa blíži k hranici času tak objednávame trubice, aby naši zákazníci boli vždy spokojní. Ale nie je problém vieme Vám ukázať stavy hodín na prevádzke keď prídete… a aj rozpísať. Jedno horizontálne solárium má nabehané 206 hodín/zo 600 hodín (kabínka č.4) horizontálne solárium 289 hodín/zo 600 hodín (kabínka č.5) a horizontálne solárium 80 hodín/zo 600 hodín (kabínka č.6). Ak by ste mali akékoľvek otázky kontaktujte nás mailom petržalka@goldentan.sk alebo na tel. čísle: 0948 247 414. Te­šíme sa na Vašu návštevu a prajeme príjemný deň. S pozdravom Štúdio GoldenTan, Petržalka.

Silvia

Dobrý deň,
poprosila by som Vás o informáciu o počte odpracovaných hodín pre horizontálne solária. To len pre prípad, aby som si nekúpila kupón do solárka s vypálenými trubicami. Je informácia aj verejne prístupná pri každom soláriu, alebo je možné nahliadnuť do dokumentácie?

Zlavomat.sk

Pekný deň Silvia,

s týmto štúdiom spolupracujeme niekoľký krát bez akejkoľvek negatívnej recenzie. V každom soláriu je verejne napísané kedy sa trubice menili.

Iva

Dobry den, chcela by som sa spytat ci je pred navstevou solaria potrebna rezervacia. Dakujem

Štúdio GoldenTan, Petržalka

Dobrý deň,
ďakujeme za Váš príspevok. Pred návštevou solária nie je potrebná rezervácia, pretože máme 5 solárií a vždy je nejaké solárium voľné. Najdlhšie sa zvykne čakať 5–10 minút. Ak by ste sa chceli predsa len objednať môžete cez mail: petrzalka@goldentan.sk alebo na tel. čísle: 0948 247 414. Te­šíme sa na Vašu návštevu a prajeme Príjemný deň.

Otázky k tejto ponuke sú už uzavreté. Ak nám chcete poskytnúť spätnú väzbu, prosím kontaktujte nás.

Hore