Pôvodná ponuka už bohužiaľ vypršala. Prezrite si jej detaily.

Bohaté kačacie hody s dezertom a vínom pre dve alebo štyri osoby

4,3 / 5 U anjelov - restaurant & café Poniky  (mapa)

Spýtajte sa nás na čokoľvek k ponuke

Často sa pýtate

Ako uplatniť
Benefity
Martina Beličková

Dobrý deň, v piatok sme navštívili túto reštauráciu, jedlo bolo výborné, obsluha výborná, ale.....zarazilo nás, keď nás pred 20 hodinou vyzvali na zaplatenie, že o 20.00h. zatvárajú !!!!!!! Doslovne nás slušne vyhodili, cca 15–20 platiacich zákazníkov !!!!!!!! tu na stránke je otvárací čas v piatok do 05.00h a v strede týždňa do 21.00h. Naša maximálna spokojnosť s jedlom a obsluhou bola preč. Toto je podnikanie po Slovensky, škoda, lebo nebyť tohoto zážitku, radi by sme sa do tejto peknej reštaurácie vrátili.

Jaro

Tu na stránke je uvedená platnosť kupónu pracovné dni v čase od 15.00 do 20.00 hod, avšak po zakúpení je na voucheri uvedená platnosť pracovné dni v čase od 15.00 do 18.00 hod. Ako to teda je?

Zlavomat.sk

Pekný deň Jaro.

Ospravedlňujeme sa za chybu. Správna informácia je na stránke. Do pár minút si môžete stiahnuť voucher ešte raz a bude tam už uvedený správny čas uplatnenia.

Janka Veselovská

chcem sa opýtať či sa namiesto lokší alebo knedlí môžu podávať zemiaky ?

Zlavomat.sk

Dobrý deň Janka,

pripravia, ale treba ich na to vopred telefonicky upozorniť na Tel.č.: 0905 560 618.

Pekný deň

Maťa

je možne menu pre dvoch rozdeliť na 3 porcie ? lebo nie všade sú ochotní menu pre dvoch rozdeliť na 3 taniere . pre nás troch /dvaja slabí jedáci / by to bolo ideálne , vďaka

Zlavomat.sk

Dobrý deň prajem Maťa,

jedlo sa podáva na jednej veľkej striebornej tácke a nie je problém zákazníkom dať 3 taniere, kde si každý naberie koľko zvládne. S rozdelením dezertu pre 3 osoby taktiež nie je problém.

Marek

máte v reštaurácii detský kútik?

Zlavomat.sk

Marek bohužiaľ nie.

Otázky k tejto ponuke sú už uzavreté. Ak nám chcete poskytnúť spätnú väzbu, prosím kontaktujte nás.

Hore